Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: NoName.

Beyler siz haftada kaç gün idman yapıyorsunuz ?

Pazartesi - çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere 3 gün gidiyorum ben . Yaklaşık 2-3 saat arası sürüyor .

----

Dostlar bu arada ben sürekli olarak tavuk - peynir - yumurta - süt - muz tüketmeye başladım . Özellikle spordan sonra yarım litreye yakın süt içine 1 tane muzu sıkıp koyuyorum . Başka ilave eklemeden öylece içiyorum . Hem tadı çok hoşuma gidiyor hemde psikolojik olarak protein lan işte durumu oluyo Önericeğiniz beslenme açısından durumlar varsa dinlerim .

Daha önceden resim eklemiştim ama yine merak eden olursa diye ,
    83 - 93 - 115 , ölçülerim . Kol ise 34 .
    http://b1110.hizliresim.com/11/10/3/3944.jpg

http://b1110.hizliresim.com/11/10/3/3950.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 24 Ekim 2011; 14:55:52 >

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

Neyse sen bildiğin gibi devam et.Bilimsel cümlelerle benim fikrimi değiştiremezsin.Ben yaşayarak görüyorum ve kilo verdiğimde kas kaybettiğimi hissediyorum.Eğer kilo verdiğimde kas kaybetmiyorsam pazularım olduğundan daha derin daha top gibi görülür olurdu.Sırf yağ kaybediyorsam karın kaslarım devasa görünürdü.Çünkü karın kaslarım baya bir şişkin durumda elleyince çok net ele geliyor.Üstünde kalın yağlı bir deri olduğu için ufak bir kısmı görünüyor sadece.Eğer sürekli zayıfladığımda kas kaybetmeden sadece yağ kaybediyorsam karın kaslarımın aşırı parçalı olması gerekirdi ama olmadı.Ben bu söylediklerimi bodye başlamadan önce body forumlarında da zaten tecrübeli arkadaşlardan dinlemiştim.Herkesin ayrı bir yaşam tecrübesi var.Herşey kitaptan öğrenilen bilgilerle anlaşılmaz.Bir insan yaşayıp bunu onayladıysa ben onu doğru kabul ederim.Sen hiç okul görmemiş cahil birisine şu üstte yazdıklarını anlatsan ne anlıycak.Bu konularda da bilgisiz değilim ayrıca.Neyse daha uzamasın konu.Ben yaşadıklarımdan bunları öğrendim.

yağlar erimeden önce kas kütlenin fazla oldugunu sanıyorsun,yağ seni yanıltıyor çünkü,yağ eridikten sonra kaslarının gerçek hali ortaya çıkıyor.eğer kaldırdıgın ağırlıkta azalma yoksa,kas kaybetmemişsindir.

kilo verince tabi ki kaldırdığım ağırlıkta azalma oluyor.Zaten kilom arttıkça daha fazla kaldırmaya başlamıştım.Neyse benim fikrimi değiştiremezsin ben buna inanıyorum.Senin bu söylediklerine göre yani kas kolay kolay erimez demene göre insan sürekli bir gelişim içinde sürekli kas yığıyor kas biriktiriyor.Hiç geriye gitmiyor demek.Bu da imkansız birşey.Bodyde kim ömür boyu gelişme katetmiş.O zaman hiç uğraşmayalım nasıl olsa kas kaybı diye bişey yok.Her kilo verdiğimizde sevinelim ohh be yağlarım gitti diye.Çok saçma birşey bu.

kilo verdiğinizdeki güç kaybını,yetersiz protein alma yada fazla ağırlık çalışmanıza bağlayabilirim,bir ektomorfun maksimum 40 dakika çalışması gerekir,aksi takdirde kasları aynı gün erir.biçok faktör var fakat kilo vermek bunlardan birisi değil.

çok düzenlik besleniyorum XXS, herkes manyak gözü ile bakıyor bana

Spor sonrası direkt olarak 45 gr protein alıyorum, 1 saat sonrada bir 30 gr. daha,
    Gün içersinde 5 öğün yiyorum. 1 lt süt tüketiyorum, kahvaltıda haşlanmış yumurta 2 adet, ara öğün yulaf yiyorum. 1 bardakta yeşil çay mutlaka içiyorum.

Düzenli olarak et tüketiyorum öğle yemeğinde haşlanmış, akşam üzeri ton balığı. Karbonhidrat olarakta pişmiş sade makarna :), yulaf.

Haftada 1 yada 2 gün kaçamak yapıyorum ama , o kadar da olsun dimi :)

Kas erimesi o kadar kolay olacak iş değil bence, şayet bu böyle olsa idi kimse bu sporu yapmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 24 Ekim 2011; 8:32:56 >
    Eski kullanıcı adı: red a!ert
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatoz28

beyler spora başlalayı bugun tam 35 gün oldu boym 1.80 kilom 74 dü 72 oldum.bunlarda ss lerim önerileriniz nedir?

http://imageshack.us/photo/my-images/543/img0658u.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/405/arkrp.jpg/

Bu vücudun en az 2,5 ayı var hocam eminmisin 35 günde yaptığına. Daha önceden alt yapın var belli 35 günde yaptığına göre.

Beyler tozu değiştiricem bende hocam her ay farklı toz dene birinde sabit kalmadı True Mass gainer kullanıyodum 2 ayda 5,5 kilo aldım şimdi ne tercih ediyim sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 24 Ekim 2011; 13:14:53 >

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse sen bildiğin gibi devam et.Bilimsel cümlelerle benim fikrimi değiştiremezsin.Ben yaşayarak görüyorum ve kilo verdiğimde kas kaybettiğimi hissediyorum.Eğer kilo verdiğimde kas kaybetmiyorsam pazularım olduğundan daha derin daha top gibi görülür olurdu.Sırf yağ kaybediyorsam karın kaslarım devasa görünürdü.Çünkü karın kaslarım baya bir şişkin durumda elleyince çok net ele geliyor.Üstünde kalın yağlı bir deri olduğu için ufak bir kısmı görünüyor sadece.Eğer sürekli zayıfladığımda kas kaybetmeden sadece yağ kaybediyorsam karın kaslarımın aşırı parçalı olması gerekirdi ama olmadı.Ben bu söylediklerimi bodye başlamadan önce body forumlarında da zaten tecrübeli arkadaşlardan dinlemiştim.Herkesin ayrı bir yaşam tecrübesi var.Herşey kitaptan öğrenilen bilgilerle anlaşılmaz.Bir insan yaşayıp bunu onayladıysa ben onu doğru kabul ederim.Sen hiç okul görmemiş cahil birisine şu üstte yazdıklarını anlatsan ne anlıycak.Bu konularda da bilgisiz değilim ayrıca.Neyse daha uzamasın konu.Ben yaşadıklarımdan bunları öğrendim.

yağlar erimeden önce kas kütlenin fazla oldugunu sanıyorsun,yağ seni yanıltıyor çünkü,yağ eridikten sonra kaslarının gerçek hali ortaya çıkıyor.eğer kaldırdıgın ağırlıkta azalma yoksa,kas kaybetmemişsindir.

kilo verince tabi ki kaldırdığım ağırlıkta azalma oluyor.Zaten kilom arttıkça daha fazla kaldırmaya başlamıştım.Neyse benim fikrimi değiştiremezsin ben buna inanıyorum.Senin bu söylediklerine göre yani kas kolay kolay erimez demene göre insan sürekli bir gelişim içinde sürekli kas yığıyor kas biriktiriyor.Hiç geriye gitmiyor demek.Bu da imkansız birşey.Bodyde kim ömür boyu gelişme katetmiş.O zaman hiç uğraşmayalım nasıl olsa kas kaybı diye bişey yok.Her kilo verdiğimizde sevinelim ohh be yağlarım gitti diye.Çok saçma birşey bu.

kilo verdiğinizdeki güç kaybını,yetersiz protein alma yada fazla ağırlık çalışmanıza bağlayabilirim,bir ektomorfun maksimum 40 dakika çalışması gerekir,aksi takdirde kasları aynı gün erir.biçok faktör var fakat kilo vermek bunlardan birisi değil.

çok düzenlik besleniyorum XXS, herkes manyak gözü ile bakıyor bana

Spor sonrası direkt olarak 45 gr protein alıyorum, 1 saat sonrada bir 30 gr. daha,
    Gün içersinde 5 öğün yiyorum. 1 lt süt tüketiyorum, kahvaltıda haşlanmış yumurta 2 adet, ara öğün yulaf yiyorum. 1 bardakta yeşil çay mutlaka içiyorum.

Düzenli olarak et tüketiyorum öğle yemeğinde haşlanmış, akşam üzeri ton balığı. Karbonhidrat olarakta pişmiş sade makarna :), yulaf.

Haftada 1 yada 2 gün kaçamak yapıyorum ama , o kadar da olsun dimi :)

Kas erimesi o kadar kolay olacak iş değil bence, şayet bu böyle olsa idi kimse bu sporu yapmazdı.

vücut tek seferde maksimum 40 gram protein tutabilir.aldıgınız protetini de saatte 7 gram işleyebilir,o nedenle 1 saat içinde aldıgınız 75 gram protein sadece protein birikmesine neden olur,sağlık açısından zararlı,birçoğuda yağa dönüşür.75 gram alacaksan dahi bunu 20'şer grama böl ve 3 saatte bir al
  • spor yaparken enerji içeceği kullanmanmın bı mahsuru varmıdır varsa suya devam mı :)

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

evde 1.5 ay salonda 2. ayıma başladım performansım oradaki hocalara uymadıgım için bi hayli yüksek çünkü yaptıgım çalışmayı 5 aylık adam yapıyor nasıl kafana göre yapıyorsun diyenlerde olabilir babam zamanında judocuydu ve bu işle ilgilenen tanıdıkta olduğu için aletleri iyi biliyorum sorum şu 2 haftadır(( karın ezme aletinide yapıyorm tutunarak karın kasıyla ayakları yukarı cekmeyide )) 50 x 4 mekik yapmaya başladım sıkıp dokununca karın kaslarım belli oluyor ama ben bu 1 ay içinde tam çıkarmak istiyorum ne önerirsiniz fazla bi yağ yok boy 1.80 kilo 70 biraz kilo aldım ama ordaki adam çalışman iyi oldugundan kas gelişimi oluyordur gayet iyi dedi bu mekik yeterlimidir zaten şu aralar fazlasınıda yapamıyorum umarım bununla bile olsa inşallah iyi bi sonuç alırım :) ve bende ilaç düşünüyordum kas gelişimi için ama babam daha erken diyor başlasam bi sıkıntı yaşarmıyım eğer bi sorun olmazsa MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE PRO SERİE düşünüyorum. NOT: salona pazar harici hergün gidiyorum fakat bi kursa yazıldıgım için hafta içi olursa 2 gün daha gitmiycem

Dikkat et derim, yanlış anlamada. Allah korusun.

Şu haber yüzünden evdekileri protein tozu almaya ikna edemiyorum. Gerçekten ne gerizekalı insanlar var anlamıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bende yarın spor salonuna yazılıyorum bir arkadaşımla beraber.. Bir türlü fırsat bulamıyordum ancak sonunda gidicem ama daha önceden hiç gitmedim yani yeni başlıyorum yaşım 22 1.78 boy ve 70 kilodayım. Tecrübeli arkadaşların varsa önerilerini bekliyorum ilk başlangıç için. Tabiki ordaki hocanın vereceği programa göre çalışıcam ama ilk defa gideceğim için karşılaşabileceğim zorluklar nelerdir ilk zamanlar için? Haftada 3-4 gün gitmeyi planlıyorum sıkı bir çalışmayla tahmini olarak vücudum kaç ayda şekle girmeye başlar? Teşekkürler.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 24 Ekim 2011; 21:25:56 >

★★★ iPhone 5S Kullanıcı Kulübü ★★★
    iPhone 5S 16 GB Gold

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: vatoz28

beyler spora başlalayı bugun tam 35 gün oldu boym 1.80 kilom 74 dü 72 oldum.bunlarda ss lerim önerileriniz nedir?

http://imageshack.us/photo/my-images/543/img0658u.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/405/arkrp.jpg/

Bu vücudun en az 2,5 ayı var hocam eminmisin 35 günde yaptığına. Daha önceden alt yapın var belli 35 günde yaptığına göre.

Beyler tozu değiştiricem bende hocam her ay farklı toz dene birinde sabit kalmadı True Mass gainer kullanıyodum 2 ayda 5,5 kilo aldım şimdi ne tercih ediyim sizce ?

eminim tabi abi :D verim görevli arkadaşların telefonunu sor kaç gundur gidiyo bu adam spora diye :D ben biraz ağır yapıyorum o yuzden hızlı gelişti
  • 3 aylık body geçmişciğim ve ondan önce 3 yıldan beri ara ara dönemlerde evde kendi çalışmışlığım var (mekik, şınav ve dumbell hareketleri) ve aynı zamanda da dövüş sanatlarıyla ilgilendiğim için 1 aydır salonu bıraktım ama metabolizmam hızlandığı ve çok yemeye alıştığım için bıraktıktan sonra yememe engel olamadım ve çok kilo almış olmasam da yağ oranımda artma oldu.Yarından itibaren ise yeniden başlayacam ve bu sefer uzun süreli devam ettirecem ama bana haftada 3 gün tüm vücut antremanı için program hazırlayabilir ya da kendi programını önerebilir misiniz?Program olabildiğince sıkı olup beni zorlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 25 Ekim 2011; 16:56:06 >

Orijinalden alıntı: ThinkBig

quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

evde 1.5 ay salonda 2. ayıma başladım performansım oradaki hocalara uymadıgım için bi hayli yüksek çünkü yaptıgım çalışmayı 5 aylık adam yapıyor nasıl kafana göre yapıyorsun diyenlerde olabilir babam zamanında judocuydu ve bu işle ilgilenen tanıdıkta olduğu için aletleri iyi biliyorum sorum şu 2 haftadır(( karın ezme aletinide yapıyorm tutunarak karın kasıyla ayakları yukarı cekmeyide )) 50 x 4 mekik yapmaya başladım sıkıp dokununca karın kaslarım belli oluyor ama ben bu 1 ay içinde tam çıkarmak istiyorum ne önerirsiniz fazla bi yağ yok boy 1.80 kilo 70 biraz kilo aldım ama ordaki adam çalışman iyi oldugundan kas gelişimi oluyordur gayet iyi dedi bu mekik yeterlimidir zaten şu aralar fazlasınıda yapamıyorum umarım bununla bile olsa inşallah iyi bi sonuç alırım :) ve bende ilaç düşünüyordum kas gelişimi için ama babam daha erken diyor başlasam bi sıkıntı yaşarmıyım eğer bi sorun olmazsa MUSCLETECH NİTRO-TECH HARDCORE PRO SERİE düşünüyorum. NOT: salona pazar harici hergün gidiyorum fakat bi kursa yazıldıgım için hafta içi olursa 2 gün daha gitmiycem

Dikkat et derim, yanlış anlamada. Allah korusun.

Şu haber yüzünden evdekileri protein tozu almaya ikna edemiyorum. Gerçekten ne gerizekalı insanlar var anlamıyorum.

Herif kafasına göre, internetten yazanlara göre doktora danışmadan çakmış stereoidleri, arada protein amino da kullanmış hepsini aynı kefeye koymuş haberciler helal olsun !
  • Beyler spora yeni başladım 1 hafta oldu, protein tozu için daha erken diye düşünüyorum, tavuk, lor ve yumurta 3lüsünü kullanıyorum öğünleri sizce nasıl yapmalıyım spordan sonra hangi besinleri tüketirsem daha iyi olur?

• Arkadaşlar daha önceden buraya fotoğrafımı eklemiştim önceki sayfalarda resmim vardı,şu anki halimide paylaşmak istedim.
     ### DH Body Builders ###

Tavsiyelere açığım, ağırlık vermem gereken bir bölgem varmı?
    Hala protein almadım 5. aya giricem,ama ilerde alıcam çünkü vucut biryerden sonra natural olarak gelişimi kesiyo sanki.

Orijinalden alıntı: Opeth

Beyler spora yeni başladım 1 hafta oldu, protein tozu için daha erken diye düşünüyorum, tavuk, lor ve yumurta 3lüsünü kullanıyorum öğünleri sizce nasıl yapmalıyım spordan sonra hangi besinleri tüketirsem daha iyi olur?

Spordan sonra, tavuk balık ve et en iyisi olur ama makarnayıda bol yemeni tavsiye ederim.
    Sabah kahvaltısında yumurtayı omlet yapabilirsin, hatta yulaf ezmeli omlet yapabilirsin.
    Piştikten sonra üstünede bal dökebilir ceviz koyabilirsin.

Kahvaltıdan sonra 1 kaşık fıstık ezmeside iyi olur.
    Dinç başlarsın güne.

Ara öğünlerde salata, muz ve süt ikilisini deneyebilirsin.

Protein tozunuda en az 4-5 ay sonra kullanmaya bak.

### DH Body Builders ###

Bu ikisini bir arada kullansam mı yoksa tek nitrotech yeter mi ? Salonda 170 2. resim aminofx 65.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 26 Ekim 2011; 0:51:47 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Arkadaşlar daha önceden buraya fotoğrafımı eklemiştim önceki sayfalarda resmim vardı,şu anki halimide paylaşmak istedim.
     ### DH Body Builders ###

Tavsiyelere açığım, ağırlık vermem gereken bir bölgem varmı?
    Hala protein almadım 5. aya giricem,ama ilerde alıcam çünkü vucut biryerden sonra natural olarak gelişimi kesiyo sanki.

benim 5. ayım hemen hemen aynı süre yapmışız... kollarımız aynı gibi. senin karın kasları iyi benden göğüs kaslarıda eşit gibi ama senin alttan daha iyi kesilmiş bunun için hangi hareketi yapıyosun hocam ?

buradan alışveriş yapan var mı ? Türkiye'ye gönderim falan oluyor mu ? Çok daha ucuza geliyor.

edit:

vay arkadaş yasaklanmış yurt dışından sporcu gıdası getirtmek. Nasıl iş bu ya 3 katına satılıyor hem burada hemde dışarıdan getirtmek yasaklanıyor. 170 tl vereceğim şey 50 dolar orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 26 Ekim 2011; 1:19:17 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.