Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Sizce antremandan sonra atıyorum göğüs ve ön kol çalıştım ardından 10 dk eliptik yapmanın bir zararı olur mu ? Salonda birisi kan yukarıdayken bacağına çekiyosun tarzında bişey söyledi yapma dedi ama sadece 7,5 dk yapıyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aslan1000

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

http://i.hizliresim.com/El8GVz.jpg

şu halime bakarak gaza geliyorum.acaba içimizde karın için bu hareketi yapan var mı?

O hareketi tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Bir ismi falan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: aslan1000

quote:

şu halime bakarak gaza geliyorum.acaba içimizde karın için bu hareketi yapan var mı?

O hareketi tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Bir ismi falan var mıdır?

ScottHermanFitnessyoutube
    How To: Oblique Twist "Wood Chopper" (LF CAble)
    http://www.youtube.com/watch?v=pAplQXk3dkU

Scivation Xtend denen ürün nedir acaba ne işe yarar?

Ben de Pazartesi günü üniversitenin spor salonuna yazılmaya karar verdim. Boyum 1.85 kilom 107kg, berbat besleniyorum. Beslenmemi düzene sokmak ve daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Kısaca bana ne yemem gerektiğini söyleyebilir misin? Tavuk mu yiyoruz sadece?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hareketi Landmine 180s'e benzettim dogru mudur acaba?

http://www3.youtube-gir.com/watch?v=YC7poHGaVFE
  • Beyler 10:30'da doktorda randevum var 8:45'de 1 ölçek whey 1 adet beef amino aldım kana çabuk karışıyor diye. Kan tahlilleri isteme durumu var aç gitmem gerek o kadar süre aç kalsam kastan yemez dimi. Birde yalnışmı yaptım acaba toz içmekle hemen karışıyor diye erken kalkıp içtim ama.

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler 10:30'da doktorda randevum var 8:45'de 1 ölçek whey 1 adet beef amino aldım kana çabuk karışıyor diye. Kan tahlilleri isteme durumu var aç gitmem gerek o kadar süre aç kalsam kastan yemez dimi. Birde yalnışmı yaptım acaba toz içmekle hemen karışıyor diye erken kalkıp içtim ama.

Aç gitmen gerekiyorsa bence yanlış yapmışsın. Kas kaybı çok da kolay olmuyor ya kafana takma bu kadar.
    Hocam bilerek 1:30 saat önceden kalktım içtikten uzun süre geçsin diye. Bakalım ya sorun olmaz herhalde o kadarda.

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Beyler ben kürek yapıyorum ancak antrenmanlar çok fazla geliyor haftanın 6 günü hafta içi 4,5 saat(yol filan herşey dahil) haftasonu 5 saat.Haliyle zor geliyor eve bir geliyorum saat 9,30.Dinlenmem olmuyor.Yazın da çifte antrenmanlı kamp olacak.
    O yüzden haftaya sporu bırakmayı düşünüyorum.Bıraktıktan sonra hemen spor salonuna yazılacağım.Sizce devam mı tamam mı kürek konusu?
    Herkes vücuduma çok yüklendiğimi söylüyor ki bence de öyle yağ oranımı %21'den %14'e indirdim 5 ayda.Bayağı bir gelişme oldu ama geleck vaad eden bir spor değil para yok bir şey yok bedavaya okullardan adam toplayıp getiriyorlar köpek gibi ergo çektiriyorlar orada haftada 1 de koşu ve halter.
    Bilmiyorum arada kaldım belki siz yardım edersiniz bıraksam mı yoksa devam mı etsem dah adoğrusu siz ne yapardınız?Gerçekten çok ağır bir planımız var ve eninde sonunda kürekçi olsan bile alacağın maaş 450 TL o da prim.

Sakın bırakma..

Sakın ama sakın.. Benim arkadaşım milli kürekçi. Bu sporu isteyerek , azmederek yaptı. Başladığı zaman benide çağırdı bende senin gibi düşündüm gitmedim ve şimdi çok pişmanım.

İsmini vermeyeceğim bir kulüpte milli kürekçi şuan 3-4 bin lira geliri var , vücut desen inanılmaz tam herkesin istediği plaj vücudu.. Adamın biceps altı kasları , benim bicepsten fazla.. O derece düşün geçenlerdede profesyonel olarak sözleşmeye imza atıp 200 bin tl para aldı.

Bırak vücut geliştirmeyi falan , azmet o yolda ilerle.. Eğer yeteneğin varsa öyle bir spor daha yok.
  • İlerleme güzel,fakat bunu en az yani minimum seviyede yağ olarak almaya bak,beslenme düzenini de 200 gram carbonhidrat 150 gram protein 50 gram yap olarak yapmaya çalış,yağ minimum seviyede ve omega3 yağları yani kaliteli yağlar olsun,badem,zeytin yağı gibi vb. yağlar,bu sene yaz döneminde karın kaslarını unut,10-12 ay boyunca bulk(kilo alma dönemi)yap ayda 2 kilo almak bence süper hemde bunu kas olarak alıyorsan bu daha güzel,10 ila 12 ay boyunca kilo aldıktan sonra diyet ile fit bir vücuda girişebilirsin

I just Want my Life To be an Adventure
  • @ps_hero

İlerleme güzel,fakat bunu en az yani minimum seviyede yağ olarak almaya bak,beslenme düzenini de 200 gram carbonhidrat 150 gram protein 50 gram yap olarak yapmaya çalış,yağ minimum seviyede ve omega3 yağları yani kaliteli yağlar olsun,badem,zeytin yağı gibi vb. yağlar,bu sene yaz döneminde karın kaslarını unut,10-12 ay boyunca bulk(kilo alma dönemi)yap ayda 2 kilo almak bence süper hemde bunu kas olarak alıyorsan bu daha güzel,10 ila 12 ay boyunca kilo aldıktan sonra diyet ile fit bir vücuda girişebilirsin

@_CHARLOTTE_

Evet,tüm beslememizde tavuk göğüsü şart,yağsız ve tuzsuz olacak şekilde tabii,hayatınızdan beyaz ekmeği çıkartıp çok tahıllı siyah ekmeğe yer verin,beyaz makarna yerine,tam buğdaylı kara makarnaları tercih ediniz,şeker yerine tatlandırıcıları kullanın,siyah çay yerine yağ yakımını hızlandırmak için yeşil çayı tercih edin,yeşil çayı günde 3 bardaktan fazla içmeyiniz kafeini fazla olduğu için bünyeye zarar verebilir.

I just Want my Life To be an Adventure
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    evet hareket tam da bu.tabi ağırlığı iyi ayarkamak gerekiyor.özellikle sırt antremanını peşine yapınca sıkıntı oluyor.neredeysem tüm üst vucut kasılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Sonunda gelebildim. 4 saat aç kaldım üstüne 2 tüp kan verdim mahvoldum. Biraz enerji toplayıp daha antremana gidicem. Kolumun ağrısıda geçmedi haala omuz giricem birde.

Bence spora gitmemelisin.

Orijinalden alıntı: Ulas.

Arkadaşlar protein tozu aldım ilk kez kullanıyorum protein tozunun yanında ne kullanıyorsunuz?(Başka ürün anlamında)

Scivation Xtend denen ürün nedir acaba ne işe yarar?

Yardım edebilecek var mı?
    PSN : cangok1982
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Ulas. kullanıcısına yanıt
    30 servislik dünyadaki en kaliteli ve karpuzlu tadıyla çok güzel olan BCAA'dır bana göre.. Fakat Fiyatı ülkemizde gerçekten yüksek,maddi açıdan sıkıntınız yoksa,karşıyalabilcekseniz alabilirsiniz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.