Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

@A ®h Pozitif
    Verdiğin vücut örnekleri devasa vücutlar değiller.Gelişme durunca kullanılır dediğimde bunu kastediyordum.Herkesin gelişmesi ufak bir noktada duracak değil ya.Bundan öteye gitmek için supplement kullanmak artık şart olmuş gibi bişe.Coleman gibi jat cutler gibi vücutlardan bahsediyorum.Bu vücutları doğal yapmak imkansız.Ayrıca yukarıdaki ilk sporcu da kaç yıllık sporcu.10 sene önceki hali bile süper vücut.Bu kadar çalışmış elbet olur.Ama elbet supplement kullanmışlardır.

dostum canım arkadaşım bak ben 1.500 liralk yaklaşık supplement aldım evde kullanmadığım bir yığın supplement var

nanox9undan tut animal pakına kadar dikkat edersne jay cutlerın hiç bsn marka kullandığını colemanın bsnden başka birşey içtiğini gördünmü

özendirici olmasın ama testo enat 500ml haftalık 2 iğne sağ sol kalça pazartesi perşembe 3 ay boyunca vurulursun. 1 hafta sonra pregnly ile ptc yaparsın vurulurken iğneyi tamoxifen kullanırsın.

tabi bunu yaparken günlük 1 kilo tavuk sabahları 10-12 tane yumurta beyazı yersin supplement hiç kullanmazsın. 3 ay sonunda seni kimse tanıyamaz.

profosyoneller supplement ile uğraşmaz anlıcan sana ufak bir örnek

100 gram tavuk göğüsünde 31 gram protein ve 2 gram arginin var amino profilinde glutamin ve bcaa oranını sen hesapla piyasada sadece protein tozu ondan antremandan hemen sonra ve gün içinde 2 ölçek kullanabilirsin oda günlük proteinini karşılıyamıyosan

70 kilo biri için x 2.5 gibi birşey. creatinle kombinasyon yaparsın creatin mükemmel birşey kas proteini diyebilirim. supplementler beyin sulandırılmaktan başka birşey değil gerçektende öyle büyük sporcular supplementleri reklam amaçlı kullanıyorlar ha işe yarıyormu yarıyor ama günlük değerlerini karşılıyorlar içmek zorndalar neden içmek zorundalar? reklam + steroid vücuttaki direnci düşürür birçok faaliyeti azaltır potasyum sodyum çinko calsiyum bütün değerleri düşürür.supplement ile takviye ederler.

### DH Body Builders ###

resime iyi bak ilk cinsel ürünleri satan insan arnolddur ve ginsengten başka birşey değil sattığı bu ürün sayesinde milyon dolarlar kazandı pazarladı.

tatmin olmadın dimi genede

bigger stronger faster bu filmi izle alt yazılı. steroid belgeseli birçok sporcu anlatılıyor arnoldda dahi.

benden bu kadar supplementi gözünde büyütme 1 buçuk milyarlık mal aldım animal serisinden muscletech nanoxuna çoğunu vücut günlük üretiyor zaten.

sağlıcakla kal

Ekleme: sana şunu söylim 120 liraya aldığım animal pump 130a aldığım nanox9 nitrik oksit ürünlerinin etkisi

benim 15 liraya aldığım clenbuterolun etkisini vermedi o damarlanmayı göstermedi !. denemesi serbest ama ilaç önermem tabkide kmseye

quote:

quote:

quote:

Doğal yollarsa beslenirsen tabi daha iyi ama kim hergün 1 kilo tavuk yiyebilir.İnsan tavuktan bıkar nefret eder hale gelir.500 ml supplement içmek mi kolay 1 kilo tavuk yemek mi?.Ben de doğallıktan yanayım hatta gainer ve protein tozundan da başka bişe kullanmadım onları da çok az bir süre kullandım.Ama doğal yollarla yapmak çok kolay değil bu işi.Denedim günde yarım kilo tavuk yemeyi olmadı.Tavuktan da soğumak istemem bu yüzden de pek zorlamadım.Param bol olsa supplemente hiç para vermem gider hergün başka bir protein kaynağı besin alırım öyle beslenirim.Bir gün balık yerim bir gün kırmızı et bir gün de tavuk.Böyle çok daha pahalıya gelir ama.Sen bu işi abartmışsın yok damar filan.Yağlı insanda kolay kolay damar çıkmaz boşa paranı tüketme böyle şeylere.

günde yarım kilo tavuk yemek ve aileye yumurta aldırmak bütün supplementlerden ucuzdur bu sporu yapıyosan tavuğu seveceksin. yağlı insan svsvs senden bilgiliyim ben senin için bir metin yazdım okumamışsın bile sen supplementini al gelişmeyi bekle tamam bir resim koyda görelim ayrıca spor geçmişide yaz gerçekten anlatmakla olmuyor galiba. başka bir cevap vermicem sana supplementlerin hiç bir b.ka yaramadığını görüceksin 13.ayıma gireceğim yağ yakma derdim değil damarlarım istediğim yerlerimde çok belirgin % 16 yağa rağmen, creatin haricinde supplementlere hiçbir şekilde borçlu değilim sana milli sporcu linkleri verdim istersen tanış hepsi iyidir hiçbiri bunları kullanmıyor sanada kolay gelsin.

Yazdıklarını okudum.Sen supplementini al gelişmeyi bekle demişsin de.Yalnız karıştırıyosun supplementlere bi ton para döken ben değilim sensin.Ayrıca sende gelişme olmadı diye başkalarında da olmayacak değil.Belki vücudun vücut geliştirme için çok elverişli değildir.Ben supplement fanatiği değilim doğallıktan yanayım ama supplementin etkisini de küçümseyemeyiz.Benim de tanıdığım var 2000 lira supplementlere harcayıp da vücut yapamayan ama 500 lira harcayıp da güzel vücut yapan da tanıyorum.Kişinin genetiğiyle alakalı.

yahu dostum anlamıyormusun anlatamıyomuyum?

bu dediklerin steroidin tanımı 150 liraya 3 aylık testo kürü yaparsın millet sana sorar, noldu lan sana.? 1yılda yapacağn kütle 3 ayda senin olur. sen supplementleri hormon ile karıştırıyosun o tanıdığının beslenmeside iyidir. supplementlerin içeriklerinde hormon değiştirici birşey yok.

Ayrıca doğaldan yanayım demişsin supplementler zaten doğalki sen buna aykırı birşey yapmadın

### DH Body Builders ###

sentetiğe bulaştığın an doğallığın gider .

ne alakası var steroidle ya.Nerden çıkardın steroidi anlamadım.Yazdıklarımdan böyle bişey mi anlaşılıyor?

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Ben bu işe yeni başlıycam açıkcası salonda profesyonel birinden yardım alarak yapamayacağım çünkü zamanım olmuyor okuldan, üniversitemin kendi spor salonuna yazıldım oraya düzenli gitmeyi düşünüyorum, başlangıç için neler yapabileceğime dair bilgiler alabileceğim bir yer var mı? yapmam gereken hareketler ya da ne kadar yapmam gerektiği vs, öyle sizler gibi vücut geliştirmek değil amacım sadece fit görünmek ve göğüslerimi biraz toparlamak karın kaslarımı biraz belirginleştirmek vs, 1.74 69 kiloyum ve vücudumun görüntüsü beni çok rahatsız etmeye başladı, yardımcı olursanız çok çok sevineceğim şimdiden teşekkürler

bana yardımcı olacak olan

uzmandan yardım almadan olmaz bu işler...istediğin kadar fotolarını paylas biz burda anlık anını görücez ama senin hamlığı ne akdar sürede çözeceğini neler istediğini bilemiycez..
    hadi diyelim sana bir iki yöntemle verdik sende yaptın geldin karsıma 6ay sonra dicen bende neden değişiklik yok sonra benim veya yardım edenlerin basının etini yicen bosuna 6ayını harcamıs olucaksın..bunu engellemek ve bu işi isteyerek yapmak için hoca olması sart.. yok inatla ben kendim yapıcam dersen yardım eden çıkar rahat ol..

peki gideceğim spor salonlarının aylık ücretleri hakkında bir fiyat aralığı bilginiz varmıdır? Hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum 50midir 100müdür artık ne kadarsa

3aylık 75 ile 230 arasında değişiyor yerine mekanına ve speciallerine göre.. yani azami 75 en fazla 230liraya kadar çıkar salon fiyatları.. senin gidiceğin yer en fazla 150-170liralık olmalı fazlası zarar:)

anladım hocam, sanırım uygundur aylık 50 gibi bir şeye tekabül ediyor ben yakınımda bir salon var gidip bir konuşayım orayla, haftada ne kadar gidiliyor peki 3-4 gün falan mı, daha önce de dediğim gibi zamanım çok kısıtlı malesef ama çok da istiyorum bunu. peki çok kabataslak sormuş olacağım mazur görün ama 3 ayda vücudumda değişimleri fark edebilir yani en azından görüntü olarak biraz toparlamış olurmuyum?

2 hafta ısınma haftan olucak zaten ne olursa o hafta olur acıların babasını çekersin sonrası ferah :) bu iki haftada bir gn antrentman bir dinlenmek bir gün antrenman bir gün dinlmenme yani haftada 3-4gün kadar gidicen.. ikincş haftadan sonra program yazılıcak.. sonra ne kadar müsaitsen ki bana sorarsan5gün git..5gün farklı bölgelerini çalsıtırıcak ve 3-5aya hafiften toparlamaya baslarsın..

dün gittim görüştüm aylık 60 lira 3aylık paket 150 liraymış, öncelikle 1 aylık gideyim memnun kalırsam eğer bi 3 aylık daha yazılacağım 4 ay sonra da gelişmeye devam etmek istersem giderim ama sanmıyorum vücut biraz şekil alsın o şekilde tutmaya çalışırım ev antrenmanlarıyla, mümkün mü böyle bir şey? hani ulaşacağım şekli korumak için aynı tempoda çalışmak gerekmez değil mi?

sözüm sadece sana değil kişisel algılama ancak 4 aylık bir salon antremanıyla ne olacağınızı zennediyorsunuz ki ev antramanlarıyla bunu korurum diyebiliyorsunuz ? ilk ay zaten alışma süreciyle geçiyor, hafif hafif takılırsınız, kalan 3 ayda nasıl bir şekil alacak ki vücut ? Göğüs, omuzlar, bacak, biceps ve tabi ki en zor hacimlenen tricepslerden ne hayır gelir 3aylık çalışma ile? Ancak mide ve trapezlerde gözle görülür bir gelişim elde edilebilir bu kadar kısa zamanda. O da tabi yağ oranı düşük bir vücutta.
    Eğer 3-4aylık yapacaksanız bu sporu, boşverin paranızı ziyan etmeyin. Bunu laf sokmak, çok bilmişlik taslamak amacıyla söylemiyorum, samimi bir şekilde söylüyorum.

body sporuna ilgim yok sadece vücudumu biraz şekle sokma amacım olduğunu söylemiştim çok önce yani amacım vücut yapmak değil yıllarca çalışayım, belki iyi niyetle söylediniz teşekkür ederim ama hevesimin büyük bir kısmı kırıldı, uyarı için teşekkürler boşa kendimi yormayayım o zaman
  • Arkadaşlar barfiks çekerken resimde siyah daire içine aldığım bölgelerde ağrı oluyor. 2-3 gün çekmedim, sonra bir daha denedim yine ağrımaya başladı. Normal zamanlarda ağrımadığı için doktora gitmedim, barfikse ısınmadan başladığımdan mı kaynaklanıyordur? Yorumlarınızı bekliyorum

### DH Body Builders ###

Baska bir yerde Ultimate Gainer 4.5 kilolugu sordum. 340 lira dedi. Ve 1 ayda bitiyomus.

Karacigerin ebesini bellemez miyiz ayda 4.5 kilo bitirirsek. Ben 3 kilolugu 40-50 gunde bitirmeyi planliyorum cunku. Eger 2-3 ayda 10 kilo alabilirsem maddi durumumu ona gore ayarlayabilirim.

Su konuda bi aydinlatirsaniz iyi olur ?

Yarindan itibaren basliyorum yumurta,lor,pilav,makarna,gainer abanmaya. Hedef 10 kilo almak.
  • Bugün uzun kollu v yaka kazağımsı birşey aldım göğüsler lak dedi çıktı, ulen çalışmak o kadar zorki ama bu sonuçları görünce insan ayrı mutlu oluyor. Bu arada hoca değiştirdim yeni hocam baya iyi çalıştırıyor başımda duruyor, yeni program filan yazdı hissediyorum yani geliştiğini.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar barfiks çekerken resimde siyah daire içine aldığım bölgelerde ağrı oluyor. 2-3 gün çekmedim, sonra bir daha denedim yine ağrımaya başladı. Normal zamanlarda ağrımadığı için doktora gitmedim, barfikse ısınmadan başladığımdan mı kaynaklanıyordur? Yorumlarınızı bekliyorum

### DH Body Builders ###

hafif bir ağrıysa aldırma devam et benimde koşarken omzum ağrıyordu koşmanın sarsıntısından heralde doktora gidecektim gitmedim 1-2 aya geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar barfiks çekerken resimde siyah daire içine aldığım bölgelerde ağrı oluyor. 2-3 gün çekmedim, sonra bir daha denedim yine ağrımaya başladı. Normal zamanlarda ağrımadığı için doktora gitmedim, barfikse ısınmadan başladığımdan mı kaynaklanıyordur? Yorumlarınızı bekliyorum

### DH Body Builders ###

hafif bir ağrıysa aldırma devam et benimde koşarken omzum ağrıyordu koşmanın sarsıntısından heralde doktora gidecektim gitmedim 1-2 aya geçti

İlk başlarda hafif değildi ama şimdi daha hafif bir ağrı. Kendiliğinden geçecek o zamn, teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: White Devil

sakaryada salon tavsiyesi verebilecek olan varmı?

evet nispet'in sokağında geronimo spor salonu var. 2 ay orada devam ettim, Bayram abi var orada oldukça ilgileniyor. Aylık 70 liraydı öğrenci yanlış hatırlamıyorsam.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Optimum Serius Mass 3 kiloluk 130-150 lira arasi.

Baska bir yerde Ultimate Gainer 4.5 kilolugu sordum. 340 lira dedi. Ve 1 ayda bitiyomus.

Karacigerin ebesini bellemez miyiz ayda 4.5 kilo bitirirsek. Ben 3 kilolugu 40-50 gunde bitirmeyi planliyorum cunku. Eger 2-3 ayda 10 kilo alabilirsem maddi durumumu ona gore ayarlayabilirim.

Su konuda bi aydinlatirsaniz iyi olur ?

Yarindan itibaren basliyorum yumurta,lor,pilav,makarna,gainer abanmaya. Hedef 10 kilo almak.

Sen bana uy, gainer boş iş, 10 kilonu 3 ayda alırsın, ben aldım. Sonra protein tozuyla devam
  • Merhaba arkadslar ist yeni tasindim bakirkoy incirli taraflarindayim bana en yakin spor salonu ozlem fitness olimpiya ve reis sonmez fitness life diye spor salonlari var bakirkoy incirli metrosuna yakin bu spor salonlarindan birine giden varmi yada bu civarda onerebileceginiz salon varmi tesekkurler
  • Uyguladığınız doyurucu diyet programları var mı arkadaşlar? Hep görüyorum aç kalmadan yiyerek zayıflayın vs. Nedir bunlar? Her gün 30 dk. bisiklet , 20 dk. tempolu yürüyüş (25 hızda) ve 3X20 mekik çekiyorum. Yemek konusunda hâlâ problemlerim var. Kahvaltı ve öğle yemeği farketmiyor ama akşam çok aç oluyorum.

Bu arada spor salonundaki bisikletler hiç boş kalmıyor , buradaki enerjiyi neden elektriğe falan çevirmiyorlar , çok mu maliyetli?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: ssg V

2 ay oldu arkadaşlar başlayalı sizce nasıl?

### DH Body Builders ###

ilk insan yüce insan

quote:

evet nispet'in sokağında geronimo spor salonu var. 2 ay orada devam ettim, Bayram abi var orada oldukça ilgileniyor. Aylık 70 liraydı öğrenci yanlış hatırlamıyorsam.

70 çokmuş ama ilgileniyorsa sorun yok flexdeydim ilgilenen yok.Sakaryada yabancıyım rica etsem açık adres veya google mapsden sokağın yerini gösterebilirmisin?

quote:

quote:

70 çokmuş ama ilgileniyorsa sorun yok flexdeydim ilgilenen yok.Sakaryada yabancıyım rica etsem açık adres veya google mapsden sokağın yerini gösterebilirmisin?

Dr.Nuri Bayar ilköğretim okulunun o taraftan çark caddesine giriyorsun, düz devam et, colezzione ve biberoğlu ayakkabı olacak sağ tarafta. Biberoğlunun ordan sağa sap, nispet lounge-cafeyi göreceksin, o sokakta düz devam et. Sol tarafta görürsün tabelasını.

@Darkevil: O fiyata öyle bir yer bulduysan kaçırma bile bence. Sakarya'da yaz tatilinde aylık 70 liradan gidiyordum, okul açılınca izmir'e geldim burada üç aylık 270e gidiyorum. Hoş üç aylık 150 lira olan yerler de var, tercih meselesi bu da bi yerde. Eski konularda biraz konuşmuştuk bu fiyat mevzusunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 19 Ekim 2011; 1:01:28 >

quote:

quote:

quote:

Dr.Nuri Bayar ilköğretim okulunun o taraftan çark caddesine giriyorsun, düz devam et, colezzione ve biberoğlu ayakkabı olacak sağ tarafta. Biberoğlunun ordan sağa sap, nispet lounge-cafeyi göreceksin, o sokakta düz devam et. Sol tarafta görürsün tabelasını.

@Darkevil: O fiyata öyle bir yer bulduysan kaçırma bile bence. Sakarya'da yaz tatilinde aylık 70 liradan gidiyordum, okul açılınca izmir'e geldim burada üç aylık 270e gidiyorum. Hoş üç aylık 150 lira olan yerler de var, tercih meselesi bu da bi yerde. Eski konularda biraz konuşmuştuk bu fiyat mevzusunu.

Dostum ben İzmir'de 3 aylık 105'e kayıt oldum. 3 aylık dediğin parayla 9 ay kayıt olunabiliyor benim gittiğim yerde. 17 aylıkta 400 TL. Salonun adı Universal , Üçyol'da askeri hastanenin karşısında kalıyor hemen , 2 katlı büyük bir salon. Öyle baştan savma bir salon değil kesinlikle en az 10 senelik bir yer. Memnunum şahsen , tek eksiği havuzu yok.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ben İzmir'de 3 aylık 105'e kayıt oldum. 3 aylık dediğin parayla 9 ay kayıt olunabiliyor benim gittiğim yerde. 17 aylıkta 400 TL. Salonun adı Universal , Üçyol'da askeri hastanenin karşısında kalıyor hemen , 2 katlı büyük bir salon. Öyle baştan savma bir salon değil kesinlikle en az 10 senelik bir yer. Memnunum şahsen , tek eksiği havuzu yok.

Çok iyiymiş dostum, özellikle 17 aylık 400 lira oluşu para bile değil.
  • Arkadaşlar geçen ay ultima nutrition prostar whey 2.5 kg bitirdim. 84.5 kiloyum şimdi hacim kazanmak için gainera başladım hardline progainer 4.5kg fakat gainer ile birlikte kombin edeceğim güzel bir whey protein bulamıyorum. BSN alacaktım ölçeği büyük çabuk biter bütçeyi yorar. Ultimate'in pek faydasını göremedim gibi geliyor bana. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Düzenli olarak 7. ayımı bitirdim. Daha önceden düzensiz olarak 1 yıl civarı çalıştım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.