Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

arkadaşlar bir şey sorucam ben hiç bir şekilde ek besin almadan uzun bir dönem yapamaz mıyım illa ek besin alman gerekmez dimi ?

Hayır gerekmez. Aslında bu supplement almak özentilik gibi birşey. 6 ay hatta 1 yıldan önce almak gereksiz. Proteinini yemeklerden karşılayabilirsiniz.

kardeşim neden böyle kesin yargılarla konuşursunuz ki anlamam. ne demek supp. almak özentilik? böyle saçma bir söz olur mu ya...6 ay -1 yıl kullanmayınca ne oluyor söyler misin glutamine depoları kendi kendine falan mı doluyor ondan sonra ? gözünüzü seveyim şöyle saçma yorumlar yapmayın. bak ben 2. ayımdan beri whey protein kullandım ve acayip iyi faydasını gördüm. kreatin'in yaptığı etkiyi söylemiyorum bile.. tabi supp. almadan da çalışılır elbet ama kullanmak "özentiliktir" lafı hayatımda duyduğum en saçma şey. kusura bakma lütfen

Katılıyorum.Supplement kullanmak nasıl bir özentilik olabilir hala anlamış değilim.Supplement kullanmadan da vücut gelişir ama yavaş gelişir.Supplementle adamın 2 senede yapacağı vücudu sen normal yollardan 5 senede anca yaparsın.İlk başlarda supplemente çok fazla ihtiyaç yoktur vücut gelişmeye açıktır çünkü.Hemen gelişmeye başlar.Gelişme yavaşlayınca veya durunca supplement kullanımı başlar.Supplementin de etki etmediği noktadan sonra da iğneler steroidler devreye girer.Süreç bundan ibaret.Tabi bu iğne kısmını tavsiye etmiyorum.

aynı zamanda türkiye fitness 1.cisi turgay abiye sen supplement kullanıyomusun dediğimde bana hayır benim öyle gereksiz şeylere verilecek param yok demişti.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001421583900
    Verdiğin vücut örnekleri devasa vücutlar değiller.Gelişme durunca kullanılır dediğimde bunu kastediyordum.Herkesin gelişmesi ufak bir noktada duracak değil ya.Bundan öteye gitmek için supplement kullanmak artık şart olmuş gibi bişe.Coleman gibi jat cutler gibi vücutlardan bahsediyorum.Bu vücutları doğal yapmak imkansız.Ayrıca yukarıdaki ilk sporcu da kaç yıllık sporcu.10 sene önceki hali bile süper vücut.Bu kadar çalışmış elbet olur.Ama elbet supplement kullanmışlardır.

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlar PROLAB N-LARGE 2 karbonhidrat tozum geldi proteinde varmış içinde. 5KG luk hocayla birlikte aldık. ben bunu spora gitmedigim günlerdede içicekmiyim? Sabah kahvaltıdan sonra içip spora gidicem sonra bide akşam yatmadan dedi.

quote:

Arkadaşlar PROLAB N-LARGE 2 karbonhidrat tozum geldi proteinde varmış içinde. 5KG luk hocayla birlikte aldık. ben bunu spora gitmedigim günlerdede içicekmiyim? Sabah kahvaltıdan sonra içip spora gidicem sonra bide akşam yatmadan dedi.

spora gittiğin günlerden daha az iç.Spor günleri 4 ölçek içiyorsan spor olmadığı günler 2 ölçek iç.Protein var tabi içinde.Hatta protein tozunun günlük kullanımından daha fazla protein var.Protein tozu günde 2 ölçek içilir 35 gram filan protein eder sütle.Karbonhidratı 4 ölçek içince 40 küsür ediyodu sütle beraber.
  • quote:

hmm dostum hoca 2 ölçek dedi günde? kahvaltıdan sonra , akşam yatmadan gitmedigim günler 1 ölçek mi içiyim?

2 ölçek de azmış yav.Ben 4 ölçeği şu şekilde içiyordum.Sabah+ antremandan önce+ antremandan sonra+yatmadan önce diğer günlerde 2 ölçek sabah ve akşam
  • Kutunun üstünde önerilen kullanım miktarı ne kadar yazıyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih90216

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Arkadaşlar beni de ekleyin.3-4 ay çalıştım ve 5 aydır ara verdim.
    Sizce umut var mı?

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

yalanlara gel

neresi yalan arkadaşım??

Kardeşim k.bakma ama öküz gibi olmuşsun bu bir iltifat devam et şekillensin kasların ...Karın kasına yoğunluk ver
  • quote:

mix 4 scoops water or milk falan yazıyor 4 ölçek suya yada süte karıştırarak için diyor? ozaman niye hoca öyle dedi?

kilon yerindeyse çok hızlı kilo alma diye öyle demiş olabilir veya uzun süre kullanabilesin diye de olabilir.
  • Gainer alicam da Hard Mass nasildir ? 145 lira, 3 kiloluk.

Optimum Serius Mass 1 ay sonra gelecekmis. Hardline ise satmiyormus baktigim yer.

@A ®h Pozitif
    Verdiğin vücut örnekleri devasa vücutlar değiller.Gelişme durunca kullanılır dediğimde bunu kastediyordum.Herkesin gelişmesi ufak bir noktada duracak değil ya.Bundan öteye gitmek için supplement kullanmak artık şart olmuş gibi bişe.Coleman gibi jat cutler gibi vücutlardan bahsediyorum.Bu vücutları doğal yapmak imkansız.Ayrıca yukarıdaki ilk sporcu da kaç yıllık sporcu.10 sene önceki hali bile süper vücut.Bu kadar çalışmış elbet olur.Ama elbet supplement kullanmışlardır.

dostum canım arkadaşım bak ben 1.500 liralk yaklaşık supplement aldım evde kullanmadığım bir yığın supplement var

nanox9undan tut animal pakına kadar dikkat edersne jay cutlerın hiç bsn marka kullandığını colemanın bsnden başka birşey içtiğini gördünmü

özendirici olmasın ama testo enat 500ml haftalık 2 iğne sağ sol kalça pazartesi perşembe 3 ay boyunca vurulursun. 1 hafta sonra pregnly ile ptc yaparsın vurulurken iğneyi tamoxifen kullanırsın.

tabi bunu yaparken günlük 1 kilo tavuk sabahları 10-12 tane yumurta beyazı yersin supplement hiç kullanmazsın. 3 ay sonunda seni kimse tanıyamaz.

profosyoneller supplement ile uğraşmaz anlıcan sana ufak bir örnek

100 gram tavuk göğüsünde 31 gram protein ve 2 gram arginin var amino profilinde glutamin ve bcaa oranını sen hesapla piyasada sadece protein tozu ondan antremandan hemen sonra ve gün içinde 2 ölçek kullanabilirsin oda günlük proteinini karşılıyamıyosan

70 kilo biri için x 2.5 gibi birşey. creatinle kombinasyon yaparsın creatin mükemmel birşey kas proteini diyebilirim. supplementler beyin sulandırılmaktan başka birşey değil gerçektende öyle büyük sporcular supplementleri reklam amaçlı kullanıyorlar ha işe yarıyormu yarıyor ama günlük değerlerini karşılıyorlar içmek zorndalar neden içmek zorundalar? reklam + steroid vücuttaki direnci düşürür birçok faaliyeti azaltır potasyum sodyum çinko calsiyum bütün değerleri düşürür.supplement ile takviye ederler.

### DH Body Builders ###

resime iyi bak ilk cinsel ürünleri satan insan arnolddur ve ginsengten başka birşey değil sattığı bu ürün sayesinde milyon dolarlar kazandı pazarladı.

tatmin olmadın dimi genede

bigger stronger faster bu filmi izle alt yazılı. steroid belgeseli birçok sporcu anlatılıyor arnoldda dahi.

benden bu kadar supplementi gözünde büyütme 1 buçuk milyarlık mal aldım animal serisinden muscletech nanoxuna çoğunu vücut günlük üretiyor zaten.

sağlıcakla kal

Ekleme: sana şunu söylim 120 liraya aldığım animal pump 130a aldığım nanox9 nitrik oksit ürünlerinin etkisi

benim 15 liraya aldığım clenbuterolun etkisini vermedi o damarlanmayı göstermedi !. denemesi serbest ama ilaç önermem tabkide kmseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 16 Ekim 2011; 21:47:59 >
  • Doğal yollarsa beslenirsen tabi daha iyi ama kim hergün 1 kilo tavuk yiyebilir.İnsan tavuktan bıkar nefret eder hale gelir.500 ml supplement içmek mi kolay 1 kilo tavuk yemek mi?.Ben de doğallıktan yanayım hatta gainer ve protein tozundan da başka bişe kullanmadım onları da çok az bir süre kullandım.Ama doğal yollarla yapmak çok kolay değil bu işi.Denedim günde yarım kilo tavuk yemeyi olmadı.Tavuktan da soğumak istemem bu yüzden de pek zorlamadım.Param bol olsa supplemente hiç para vermem gider hergün başka bir protein kaynağı besin alırım öyle beslenirim.Bir gün balık yerim bir gün kırmızı et bir gün de tavuk.Böyle çok daha pahalıya gelir ama.Sen bu işi abartmışsın yok damar filan.Yağlı insanda kolay kolay damar çıkmaz boşa paranı tüketme böyle şeylere.

Doğal yollarsa beslenirsen tabi daha iyi ama kim hergün 1 kilo tavuk yiyebilir.İnsan tavuktan bıkar nefret eder hale gelir.500 ml supplement içmek mi kolay 1 kilo tavuk yemek mi?.Ben de doğallıktan yanayım hatta gainer ve protein tozundan da başka bişe kullanmadım onları da çok az bir süre kullandım.Ama doğal yollarla yapmak çok kolay değil bu işi.Denedim günde yarım kilo tavuk yemeyi olmadı.Tavuktan da soğumak istemem bu yüzden de pek zorlamadım.Param bol olsa supplemente hiç para vermem gider hergün başka bir protein kaynağı besin alırım öyle beslenirim.Bir gün balık yerim bir gün kırmızı et bir gün de tavuk.Böyle çok daha pahalıya gelir ama.Sen bu işi abartmışsın yok damar filan.Yağlı insanda kolay kolay damar çıkmaz boşa paranı tüketme böyle şeylere.

günde yarım kilo tavuk yemek ve aileye yumurta aldırmak bütün supplementlerden ucuzdur bu sporu yapıyosan tavuğu seveceksin. yağlı insan svsvs senden bilgiliyim ben senin için bir metin yazdım okumamışsın bile sen supplementini al gelişmeyi bekle tamam bir resim koyda görelim ayrıca spor geçmişide yaz gerçekten anlatmakla olmuyor galiba. başka bir cevap vermicem sana supplementlerin hiç bir b.ka yaramadığını görüceksin 13.ayıma gireceğim yağ yakma derdim değil damarlarım istediğim yerlerimde çok belirgin % 16 yağa rağmen, creatin haricinde supplementlere hiçbir şekilde borçlu değilim sana milli sporcu linkleri verdim istersen tanış hepsi iyidir hiçbiri bunları kullanmıyor sanada kolay gelsin.

inşallah bu sporu bırakmazsın tavuktan soğuma vsvsv bunlar spordanda soğuma nedenleri, inşallah steroid kür dönemlerine gelirsin yarışmalara girecek kıvama gelirsin bu dediklerimi anlarsın sana arnoldun cinsel perfonmans saçmalık resmini bile paylaştım daha derdin neki.

bigger stronger faster bu filmi izlede gör supplement satıcılarını türkiyede allahtan belirli markalar var adam 5 dolara imalat ediyor 75 dolara satıyor. benden bu kadar 13 aydır supplement kullanan benimle bir zengin arkadaşım bile bıraktı başladı adam gibi tavuğa brokoliye düzgün beslenmeye eskisinden iyi. sen günde kilon x 3 gram protein alıyormusun bunu biryere kaydediyomusun? eğer bunu alamıyosan aldığın tozda yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 16 Ekim 2011; 22:10:39 >

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Doğal yollarsa beslenirsen tabi daha iyi ama kim hergün 1 kilo tavuk yiyebilir.İnsan tavuktan bıkar nefret eder hale gelir.500 ml supplement içmek mi kolay 1 kilo tavuk yemek mi?.Ben de doğallıktan yanayım hatta gainer ve protein tozundan da başka bişe kullanmadım onları da çok az bir süre kullandım.Ama doğal yollarla yapmak çok kolay değil bu işi.Denedim günde yarım kilo tavuk yemeyi olmadı.Tavuktan da soğumak istemem bu yüzden de pek zorlamadım.Param bol olsa supplemente hiç para vermem gider hergün başka bir protein kaynağı besin alırım öyle beslenirim.Bir gün balık yerim bir gün kırmızı et bir gün de tavuk.Böyle çok daha pahalıya gelir ama.Sen bu işi abartmışsın yok damar filan.Yağlı insanda kolay kolay damar çıkmaz boşa paranı tüketme böyle şeylere.

günde yarım kilo tavuk yemek ve aileye yumurta aldırmak bütün supplementlerden ucuzdur bu sporu yapıyosan tavuğu seveceksin. yağlı insan svsvs senden bilgiliyim ben senin için bir metin yazdım okumamışsın bile sen supplementini al gelişmeyi bekle tamam bir resim koyda görelim ayrıca spor geçmişide yaz gerçekten anlatmakla olmuyor galiba. başka bir cevap vermicem sana supplementlerin hiç bir b.ka yaramadığını görüceksin 13.ayıma gireceğim yağ yakma derdim değil damarlarım istediğim yerlerimde çok belirgin % 16 yağa rağmen, creatin haricinde supplementlere hiçbir şekilde borçlu değilim sana milli sporcu linkleri verdim istersen tanış hepsi iyidir hiçbiri bunları kullanmıyor sanada kolay gelsin.

Yazdıklarını okudum.Sen supplementini al gelişmeyi bekle demişsin de.Yalnız karıştırıyosun supplementlere bi ton para döken ben değilim sensin.Ayrıca sende gelişme olmadı diye başkalarında da olmayacak değil.Belki vücudun vücut geliştirme için çok elverişli değildir.Ben supplement fanatiği değilim doğallıktan yanayım ama supplementin etkisini de küçümseyemeyiz.Benim de tanıdığım var 2000 lira supplementlere harcayıp da vücut yapamayan ama 500 lira harcayıp da güzel vücut yapan da tanıyorum.Kişinin genetiğiyle alakalı.

Orijinalden alıntı: alifrnc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Arkadaşlar beni de ekleyin.3-4 ay çalıştım ve 5 aydır ara verdim.
    Sizce umut var mı?

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

yalanlara gel

neresi yalan arkadaşım??

Kardeşim k.bakma ama öküz gibi olmuşsun bu bir iltifat devam et şekillensin kasların ...Karın kasına yoğunluk ver

Merhaba arkadaşlar.Üyeliğimi aldım.Yeni gelişmeler oldukça resimleri paylaşacağım.

alifrnc teşekkürler. Diyete başlıyorum.İlk hedefim karın kasları olacak.Bu ara kilo aldım eritecem inş.

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Yazdıklarını okudum.Sen supplementini al gelişmeyi bekle demişsin de.Yalnız karıştırıyosun supplementlere bi ton para döken ben değilim sensin.Ayrıca sende gelişme olmadı diye başkalarında da olmayacak değil.Belki vücudun vücut geliştirme için çok elverişli değildir.Ben supplement fanatiği değilim doğallıktan yanayım ama supplementin etkisini de küçümseyemeyiz.Benim de tanıdığım var 2000 lira supplementlere harcayıp da vücut yapamayan ama 500 lira harcayıp da güzel vücut yapan da tanıyorum.Kişinin genetiğiyle alakalı.

yahu dostum anlamıyormusun anlatamıyomuyum?

bu dediklerin steroidin tanımı 150 liraya 3 aylık testo kürü yaparsın millet sana sorar, noldu lan sana.? 1yılda yapacağn kütle 3 ayda senin olur. sen supplementleri hormon ile karıştırıyosun o tanıdığının beslenmeside iyidir. supplementlerin içeriklerinde hormon değiştirici birşey yok.

Ayrıca doğaldan yanayım demişsin supplementler zaten doğalki sen buna aykırı birşey yapmadın

### DH Body Builders ###

sentetiğe bulaştığın an doğallığın gider .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 16 Ekim 2011; 22:17:50 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.