Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    deca ağır gelir bi 5-6 yıl sonra belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

işinize karışmak gibi olmasın da benim bildiğim zyzz kendine aşırı yükleme yapıp kalpten ölmedi mi ? streoid falan filan. bu işi o kadar iyi biliyor olsa kendini öldürtmezdi zaten o yüzden tavsiyelerine çok uymamak lazım bence

Yaş 17
    Boy 186
    Kilo 76
    Hedef kilo 85

Geçenlerde ortopedi doktoruna gittim. 5-6 cm civarı daha uzuycakmışım
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Doğru mu yapıyorum arkadaşlar bir bakın hele.

Haftada 4 gün gidiyorum salona. 3 gün ağırlık antrenmanı 1 gün kardiyo şeklinde.

Süperset yapıyorum ağırlık günlerinde. Göğüs+Sırt Omuz+Kol Bacak şeklinde. yalnız bacağa süperset giremiyorum, ölüm tehlikesi var
    Kardiyoya bu hafta başladım. 20 dk bisiklet + 30dk koşu şeklinde. Kendini belli eden bir göbeğim var. Onu yeterli seviyeye indirdikten sonra, kardiyoyu bırakıp, karın programı ekletmeyi düşünüyorum hocaya. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum, ama öğrenci işi işte, olduğu kadar. kardiyodan sonra ne yemem lazım, kas yıkımı falan olmasın?

Spora başlayalı da 4-5 ay kadar oldu.
    akrdiyodan sorna eve git yapacak bieşy yok daha :) ayrıa akrdiyoyu mekik yaparım bırakayım gibi düşünme.zaten göğüste sırtta bacakta karın hep çalışıyo.facede bi videom var.orda bi bak baklaım karın kası sadece mekik mi demek.popüler olan baklavaların görünmesidir gözümüzde o yüzden akrdiyo ve diyete devam

Eğer öyleyse sabah kardiyo öncesi yulaf yiyip yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 22 Şubat 2014; 11:50:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Antreman sonrasında da 15 dk yı geçmeyek şekilde orta tempoda yapılabilir.

Orijinalden alıntı: Death Note

işinize karışmak gibi olmasın da benim bildiğim zyzz kendine aşırı yükleme yapıp kalpten ölmedi mi ? streoid falan filan. bu işi o kadar iyi biliyor olsa kendini öldürtmezdi zaten o yüzden tavsiyelerine çok uymamak lazım bence

quote:

Nedeni belirlenememiş olsada genetik aileden gelen bir kalp rahatsızlığının olduğu bildirildi. Hayatını kaybetmeden birkaç ay öncede yüksek kan basıncı ve nefes darlığı kendisini belli etmişti.
  • bu dediginiz sekilde cok kas kaybi olur yanliz

@ezequiel1

bu arada agırlıtkan sonra cardio onermem normal bir insanda 45-50dakikadan sonra kortizol salgılanmaya başlıyor hele hele diyet doneminde dusuk karbonhidrat diyetlerinde 1750-2200 kcal aralıgında kaslardan yemeye başlar.Diyelim 85kg %15 civarı yağ oranıyla başladınız 82-83 kg da %10 civarına gelmeniz lazım yoksa birşeyler yanlış gidiyor birşeyleri gözden geçirmeniz lazım demektir.

Bir başka konunda görmüştüm oraya yazmadım yağ yakımı yaparken kas kazanamazsın bana göre imkansız bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apti Şakrak -- 22 Şubat 2014; 17:56:43 >

Orijinalden alıntı: ezequiel1

2 şey soracağım.

1-sıcak suyla duş almak herhangi birşeyi olumsuz etkiler mi?(kas gelisimi,testo hormonu vs. kaslari yumusatiyor diyolar)

2- %15 yağ oranından %10a inmek ne kadar sürer?

Yok mu cevaplayan?

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

En etkili yağ yakımı benim için 10 da yattımı varsayarak sabah 6 da 1 ölçek hidrolize whey yarım saat sonra dışarıda 45 dakika yürüyüş 120 nabız civarlarında

@ezequiel1

bu arada agırlıtkan sonra cardio onermem normal bir insanda 45-50dakikadan sonra kortizol salgılanmaya başlıyor hele hele diyet doneminde dusuk karbonhidrat diyetlerinde 1750-2200 kcal aralıgında kaslardan yemeye başlar.Diyelim 85kg %15 civarı yağ oranıyla başladınız 82-83 kg da %10 civarına gelmeniz lazım yoksa birşeyler yanlış gidiyor birşeyleri gözden geçirmeniz lazım demektir.

Bir başka konunda görmüştüm oraya yazmadım yağ yakımı yaparken kas kazanamazsın bana göre imkansız bu olay.

Sağlam bir vücut antrenmanı ve beslenme ile çok rahat kas kütlesi kazanırsın.

Peki sen düzgün besleniyorsun, deli gibi efor sarfediyorsun.

Vücudundaki besinler kas yapımına harcanıyor.

Bu durumda yağlar vücudunun neresinde saklansın ?

Yağlar erimiyorsa kişinin beslenmesi gereğinden fazla, ağırlık programı yetersizdir.

imkansiz olmadigi kesin cunku yapan birsuru insan var. bu dedigin sey prolar icin gecerli normal insanlar icin degil. benim arastirmalarim bunu gosteriyor

bahsettiğin olay kas kütlesi kazanırken yağ yakma oda çok çok az bir yağ yakımı.

Kalori açığı verdiğiniz durumlarda 2000 civarı kaloride KAS KAZANMAK IMKANSIZ. isterseniz deneyin sonuç alamayacaksınız.

quote:

2 şey soracağım.

1-sıcak suyla duş almak herhangi birşeyi olumsuz etkiler mi?(kas gelisimi,testo hormonu vs. kaslari yumusatiyor diyolar)

2- %15 yağ oranından %10a inmek ne kadar sürer?

Yok mu cevaplayan?

1) Sıcak su ile duş yapmak sporcu olsun olmasın, yararlı değildir.

Soğuk duş;

- Damarları sıkılaştırır, kan akışını hızlandırır

- Metabolizmayı hızlandırır

- Saç dökülmesini engeller

- Vücudu zinde ve enerjik tutar

- Sperm kalitesini arttırır

- Cildin iyileşmesini hızlandırıp gergin tutar

- Testesteron miktarını arttırır

- Kanser ihtimalini azaltır

- Akciğerleri açarak nefesi derinleştirir

Dikkat etmen gereken şey spordan hemen sonra duşa girme.

10-15 dakika bekle kan dağılsın yoksa kalp krizi ve şok gibi durumlar yaşayabilirsin.

2) Kişinin beslenmesi, antrenmanı, metabolizma hızı, günlük faaliyetleri vs...

Çok göreceli bir soru sormuşsun, ortalama bir cevap bile vermek hayli zor.

Bulking/cutting hepsinin yeri ayrı gunluk metabolizma hızınız 2500 aldıgınız kalori 3000 diyelim kalori açığı vermeden nasıl yağ yakmayı dusunuyorsunuz ? Yağlanmadan yağ oranınız aynı kalarak kas kazanabilirsiniz hatta yağda yakabilirsiniz ama bu oranın %1 i geçecegini sanmıyorum.

Metabolizma : Anabolizma (Yapım olayları) ve Katabolizma (Yıkım olayları) olarak 2 ye ayrılır.
    Anabolik ve katabolik olaylar hücrenin hayatı boyunca devam eder.
    Anabolik olaylar > Katabolik olaylar --> Canlı büyür.
    Anabolik olaylar = Katabolik olaylar --> Büyüme durur.
    Anabolik olaylar < Katabolik olaylar --> Yıkım

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

Bulking/cutting hepsinin yeri ayrı gunluk metabolizma hızınız 2500 aldıgınız kalori 3000 diyelim kalori açığı vermeden nasıl yağ yakmayı dusunuyorsunuz ? Yağlanmadan yağ oranınız aynı kalarak kas kazanabilirsiniz hatta yağda yakabilirsiniz ama bu oranın %1 i geçecegini sanmıyorum.

Metabolizma : Anabolizma (Yapım olayları) ve Katabolizma (Yıkım olayları) olarak 2 ye ayrılır.
    Anabolik ve katabolik olaylar hücrenin hayatı boyunca devam eder.
    Anabolik olaylar > Katabolik olaylar --> Canlı büyür.
    Anabolik olaylar = Katabolik olaylar --> Büyüme durur.
    Anabolik olaylar < Katabolik olaylar --> Yıkım

Protein diyeti yaparsın, yağ - şeker - un kesersin.

Karbonhidrat alımını da minimum tutarsan kilo vermemen imkansızdır.

Eğer hastalığı varsa durum değişir.

Ama tekrar söylüyorum;

Program + Beslenme + Dinlenme = + Kas - Yağ
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.