Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    bundan mı aldın
    www.neosante.com
    Ürün 50077 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23543/50077
    yeni değil bu

Orijinalden alıntı: ADEBISI

bundan mı aldın
    www.neosante.com
    Ürün 50077 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23543/50077
    yeni değil bu

hayır bundan aldım
    www.neosante.com
    Ürün 50463 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23543/50463

indirim kalkmış

Orijinalden alıntı: popturceyn

bende 2 adet 10 kg plastık dambıl var.aslında evde calısmayı dusunuyorum ama su ınternette evde antreman resımlerınde olan bı calısma sehpası var duz olan,onu ucuza alabılecegım bı yer var mı?
    BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli)
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=53a32de9e11b95399a5b1be3564fff5b&

bu lınktekı sehpadan istıyorum ama ucuz olması lazım,malum bu ara işsizim.bır de dambıl almak ıstıyorum gıttıgıdıyordan ne onerırsınız(2 adet 10 kg lık var?. bir de bu verdıgım lınktekı gıbı calıssam 4 ayda bır seyler farkeder mı gozle gorulur?

Alıntıları Göster
    P90X'ciler burdamı yaz benide usta

Orijinalden alıntı: HayınKostok

P90X'ciler burdamı yaz benide usta

Alıntıları Göster
    iyi yıllar.Genrise ürünlerini kullanan varmı varsa etkisi kalitesi hakkında bilgi verebilirmi.bu ara ucuza protein bakıyorum genrise dikkatimi çekti 2100 lük 110 tl bu bile pahalı aslında ama aynı üründen 3+1 kampanyası beni cezbetti 4 kişi toplanıp alırsak 85 e falan geliyorki bu çok iyi bi fiyat ama hiç kullanmadığım için merak etmiyo değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

güzel fiyat o zaman :) deneyince yazarsın etkisini
    Bugğn bpi 1.m.r deneme şansım oldu.

Şunu söyliyeyim assault veya nano vaportdaki gibi beta-alain den kaynaklanan karıncalanma vs yok
    gözler faldır faldır da olmadı. ama 2 gün off ve yılbaşı vs üstüne omuz ve triceps antremanı yaptım.

Normalde son hareket olarak dips yaparken 4x10 da son set te baya zorlanırdım bugün 6x10 yaptım. yorgunluk hissetmedim çok fazla.

Ayrıca antreman sırasında bpi blox ta aldım.

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

Beyler karın çalışmadan six pack mümkünmü ?

Squat, deadlift, overhead press gibi hareketlerle haşır neşirsen ayrıca karın çalışmana gerek yok. bu gibi hareketler karın kaslarını yeterince çalıştırıyor. karın kası herkesde var önemli olan üzerindeki yağ tabakasını yakıp var olan kasları ortaya çıkarmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Squat, deadlift, overhead press gibi hareketlerle haşır neşirsen ayrıca karın çalışmana gerek yok. bu gibi hareketler karın kaslarını yeterince çalıştırıyor. karın kası herkesde var önemli olan üzerindeki yağ tabakasını yakıp var olan kasları ortaya çıkarmak.

Alıntıları Göster
    Aslında almadım şans oldu. Şöyleki Bugün preworkout ın bitmişti trump towers taki eczanede tek kullanımlık ürünler görmüştüm oradan alırım diye gittim.

Sepette 6 tane 1.m.r 4 blox 2 tanede bluidhd kalmış. Dedim bunlar ne kadar alacağımda ? Cevap: Beleş :)

2 muhabbet edip işte arıyorum bulamıyorum (ki onlarda bizde bulamıyoruz gelmiyor dedi) diyerek hepsini topladım :)

Şans oldu yani :)

Orijinalden alıntı: Patience

Aslında almadım şans oldu. Şöyleki Bugün preworkout ın bitmişti trump towers taki eczanede tek kullanımlık ürünler görmüştüm oradan alırım diye gittim.

Sepette 6 tane 1.m.r 4 blox 2 tanede bluidhd kalmış. Dedim bunlar ne kadar alacağımda ? Cevap: Beleş :)

2 muhabbet edip işte arıyorum bulamıyorum (ki onlarda bizde bulamıyoruz gelmiyor dedi) diyerek hepsini topladım :)

Şans oldu yani :)
    4 günlük splitten sıkılmaya başladım, 3 günlük klasik splite geçmeyi düşünüyorum.

Bacağıda artık azaltmayı düşünüyorum, bacaklarım yeterli daha kalınlaşmasını istemiyorum.

Yaptığım hareketler

Abduction 3x10 73kg
    Leg Extension 3x10 73kg
    Leg Curl 3x10 68kg
    Leg Press 3x10 230kg
    Seated Calf Raise 4x12 70kg
    Standing Calf Raise 4x12 80kg

Bundan sonra omuzla beraber çalışıp leg curl,leg press bir de calf raise yapmayı düşünüyorum, fazlasına gerek yok.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

bu adam bomba ya

### DH Body Builders ###

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diroix

Bunun satışı başlamış Türkiye'de. Deneyen oldu mu hiç?

### DH Body Builders ###
    Arkadaşlar merhaba uzun süredir foruma üyeyim yaklaşık 2 yıldır düzenli bb yapıyorum buraya ne zamandır yazacağım bugüne nasip oldu.Soruma gelirsek;
    Karın egzersizlerini haftada kaç kere yapıyorsunuz ??Bu konuda çok farklı fikirler var her gün yapandan haftada 1 güne kadar sizin fikirleriniz nedir?Hangi çalışma tipi daha etkili olur ben şu an boş günlerimde evde youtube daki 8 min abs hareketlerini yapıyorum haftada 3 gün oluyor.

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

Arkadaşlar merhaba uzun süredir foruma üyeyim yaklaşık 2 yıldır düzenli bb yapıyorum buraya ne zamandır yazacağım bugüne nasip oldu.Soruma gelirsek;
    Karın egzersizlerini haftada kaç kere yapıyorsunuz ??Bu konuda çok farklı fikirler var her gün yapandan haftada 1 güne kadar sizin fikirleriniz nedir?Hangi çalışma tipi daha etkili olur ben şu an boş günlerimde evde youtube daki 8 min abs hareketlerini yapıyorum haftada 3 gün oluyor.

Alıntıları Göster
    bu assault iyide 300mg kafein çok fazla ya kaç saatir kalbim roket gibi atıyor nabız 100 hafifde gogus agrısı var ölecem galiba

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 2 Ocak 2014; 21:28:14 >

Orijinalden alıntı: CONQUER.

bu assault iyide 300mg kafein çok fazla ya kaç saatir kalbim roket gibi atıyor nabız 100 hafifde gogus agrısı var ölecem galiba

### DH Body Builders ###

Alıntıları Göster
    koca decathlonda şunu bulamadım ya

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

tam ölçek mi aldın ? yarım ölçek bir ölçeğe denk geliyor. Tam ölçek aldın mı duble sayılıyor. Ondan olabilir.

### DH Body Builders ###

Bu tarz ürünleri ortalama yatmadan önce min. 6 saat olmak kaydı ile almamak gerekiyor.

Orijinalden alıntı: diroix

Bunun satışı başlamış Türkiye'de. Deneyen oldu mu hiç?

### DH Body Builders ###

birkaç haftadır satışta daha sıra gelmedi :))
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.