Yüzbaşı
08 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. 2016 yılında toplamış olduğum sistemimin Ekran kartını değiştirmek istiyorum. (gönül ister full sistem değişelim ama mağlum ekonomi)

İ5 6600 işlemci

B150 anakart

R9380x oc ekran kartım var.

Bu sisteme rtx 3050 8gb takmak istiyorum. Ancak darboğaz durumları ne olur. Benzer sistem kullanan var mı? Böyle birşey yapan. Birde benim ekran kartını satsam ne kadara gider asus strix r9380oc 4 gb şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar iş ve oyun için pc topluyorum.yaptığım iş video edit ve animasyon.edius premier afterfx photoshop gibi programlarda sıkıntı çıkartmıcak render süreleri çok uzamıcak bir sistem topluyorum.tabi kısıtlı bir bütçem var 3000 tl kendimce sistem topladım.sizinlede paylaşmak istedim bütçe 3000 ama aşşa çekebilrsek daha iyi olur monitörüm var şimdilk idare edicek sadece kasa topluyorum.görüşlerinizi bekliyorum.
trust marka dandik bir mous aldım geçenlerde usb girişli.mousla bi işlem yapınca tekerleği döndürmek tıklamak falan usb bağlantı anlık kopuyor geliyor.dizi film izlerken kendi kendine aktif oluyor rezil ediyor filmi.tüm portlara taktım aynı sorun. varmıdır çözümü.
Merhabalar
YGS 3 SIRAM 243595 YGS4 İSE 231419
TS2 alanından girmek istiyorum hayal hedefim türkçe öğretmenliği.Hangisi daha çok etkiliyor?
Tecrübesi olan yazabilir mi okuldan yaklaşık 44 puan geliyor.lys3 ve 4 ü iyi yapsam fark yaratabilir miyim* Öncekii sınavlardan yüksek puan almış sözelciler bana yardımcı olabilirler mi?Umudum kalmadı gibi birşey ama denemekten vazgeçmek istemıyrum

Hesap tanıdğıma aittir.
Selam Arkadaşlar,
2012 lysye girdim ek kontenjan tercih etmek istiyorum kazanıp kayıt yapmasam seneye girdiğimde puanım düşer mi lütfen bilgisi olan yazabilir mi ösymnin sitesinde bulumadım kopyayabilir misin
Tşkler
(Arkadaşımın hesabı)
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle kullanıcı ismi arkadşaıma aittir.
Uzun bir zaman sonra tekrar lysye giriceğim.Türkçe öğretmenliği kazananlar bana yol gösterebilirler mi geçen sene sınava girdim lysden 287 puan aldım ygs 332ydi sanırım.Okul ortlamam da fena değil sanıyorum 47 50 arası bişey geldi.Bölümde olupta beni yönlendirmek isteyen lütfen özel mesaj atabilir mi veya bu konuya cvp verebilir mi ? Sözelde nasıl çalışma yöntemleri izlemeliyim, hangi kitapları çalışmalıyım,test kitapları dışında okumama gereken kitaplar var mı neler önerirsiziz lütfne yardım?
Arkaşlr bu hesap arkadaşıma ait.Seneler sonra sözelden tekrar sınava girmek istiyorum.Hedefim Türkçe Öğretmenliği.Bana nasıl çalışmamı önerebilirsiniz Planlı çalışmadan yoksun biriyim Matmatik de çalışmalıyımı yoksa apırlık sözel mi olsun aslında busene cidi olarak çalışmk istiyorum.Belirli kolay anlatan kaynaklar var mı malum seneler oldu bu konuları görmeyeli.Kolay anladığım dediğiniz kitaplar varsa paylaşabilir misiniz.Düzenli nasıl çalışılır unutum diyebilirim bir derse başladığımda konu sonuna kadar geliyorum.Oderse ait bütün konuları bitirmek istiyorum bu sağlıklı bir yöntem midir Sözelden yüsek puan alan arkadaşlar lütfen tecrübelerini yazabilirler mi?
Merhaba Arkadaşlar öncelikle bu üyeliğin sahibinin kardeşiyim. 2009'dan önce sınava girdiğimden mi bilmıyorum lys 2012 için tercih yapmak istediğimde tercih listesine ulaşamıyorum.Online başvuru yapılabiliceği söylenmesine rağmen hangi menüden giriceğimi bilmıyorum aday işlemlerime giriş yapıyorum bireysle bavşuru bölümüne bakıyorum süre geçmiştir diyor ösys bölümnüne giriyorum yine süre bitmiştir lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
klipteki şarkıyı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

http://vimeo.com/22887504
koskoca dananım haber hazır projeler kullanıyor vaybe
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
pc
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 845
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 79.041 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.