Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Beyler az önce vurdum philips bodygroomu zaten tek tük tüy çıkıyordu onlarıda.şuan biraz pişmanın kadın bacağından daha güzel oldu yolda dürtmesinler

ss isteruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Beyler az önce vurdum philips bodygroomu zaten tek tük tüy çıkıyordu onlarıda.şuan biraz pişmanın kadın bacağından daha güzel oldu yolda dürtmesinler

ss isteruk

Sakata gelmeyelim şimdiBirde beyler ben hızlı ve daha uzun yüzebilmek için kursa başladım ikidir gidiyorum eğitmen vücudundaki tüm kılları almalısın dedi bende vurdum komple ama çok uğraştırıyor kaç günde bir çıkar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Ufaktan gece gainzleri
     ### DH Body Builders ###

haşlanmış yumurtanın resmi bile midemi bulundırmaya yetiyor. yiyemiyorum şu mereti..
  • Bu sporun kıymetini bilin arkadaşlar ancak dikkatli olun iki hafta önce kasık fıtığından(yarımlık) ameliyat oldum ağırlık kaldırmam da artık yasaklandı şimdi bundan sonra ne yaparım bilmiyorum tekrar başlayabilir miyim bi fikrim yok çok da özledim salonumda ağırlıkları 😐 siz siz olun antrenmandan önce güzelce ısının ve hızlı kilo yükseltmeyin sabırlı olun sağlığınızdan olmayın

Filiz yumurtalı erişte tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

İlk ay dolayısıyla falan mı uyguluyorsunuz bu programı ? Spor geçmişi olan bu şekilde program yapmaz çünkü.

Bu programı bayadır uyguluyorum. Baya da işe yaradı kilomun 2 katından fazlasını deadliftte 5tekrardan fazla yapabilir hale geldim fakat değişme vakti gelmişti. Çok sevdiğimden de bir süredir erteliyordum değiştirmeyi fakat okul da açılınca farz oldu artık. Ayrıca daha hafif bir programla kilo almam da gerekiyor çünkü kaldırdığım kilolar artmasına rağmen hala 63 kiloyum.

Ben de ilk yadırgamıştım ama fullbody candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 18 Ağustos 2015; 16:08:43 >
  • Yemişim ketogenic diet i. Cildim yaglandi sivilce cikiyor iltihapli mahvoldu göğsüm ve suratim. Ulan omega 6 nin fazlasi çıkarıyor diye kestik doymuş yaglar ediyor agzimiza. Gerçi 8-10 bütün yumurta yiyorum. 6 ya indiricem bakalım fayda edicek mi? Badem, fındık alcam bide.

• Valla ben ne uyguladım ne de uygulayan gördüm o yüzden yorum yapamam ama yorucu gözüküyor oldukça 2 saat çalışma da bunu gösteriyor. Beslenmene de dikkat ettiğini dusunuyosan programı değiştir bence herşey fazla ağırlık kaldırmak değil.

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Valla ben ne uyguladım ne de uygulayan gördüm o yüzden yorum yapamam ama yorucu gözüküyor oldukça 2 saat çalışma da bunu gösteriyor. Beslenmene de dikkat ettiğini dusunuyosan programı değiştir bence herşey fazla ağırlık kaldırmak değil.

Upper-lower diye geçiyor ama haklısınız geç de olsa farkına vardım overtraining olduğumun. Birkaç haftaya kadar kolaydı fakat ağırlıklar iyice artıkca antreman sonrası ölmüş oluyorum artık.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Ağzıma attıktan sonra hemen su ile yutuyorum hocam siz de öyle deneyebilirsiniz. Şu mereti çiğ yemenin zararı olmasa löpür löpür atıcam ağzıma.

Orijinalden alıntı: montevo

geçmiş olsun.üst blge çalışaiblirsin.göğüsler kollar ve karın.tabi abartmadan ve oturarak

Sağol ocakta başlamak istiyorum hemşirelerin bir kaçıyla muhabbet ederken 1-2 sene hiç ağırlık kaldırma dediler ancak beni ameliyat eden doktora sorduğumda ağır kaldırmakla alakası yok bu sende doğuştan dedi tam anlayamadım ne yapacağımı bilmiyorum tekrar nüks etmesinden korkuyorum

• Eskiden çok ciddi sivilce problemi yaşayıp ağır ilaçlar kullandım.Bu yıl yine arttı.Protein tozunu söyledim doktora bırakmanı tavsiye ederim kesinlikle dedi.B vitamini ve Protein tozu sivilceyi su içsende tetikler dedi.Güvendiğim bir doktor olduğu için bırakıyorum tozu.Gerçi 1 aydır kullanmıyordum ama.

Normal irmik helvası yaparmış gibi yağı daha az atıyoruz şekeri hiç atmıyoruz tatlandırmak için pekmez kakao vs kullanabilirsiniz.

100 grmda 75 gr karb 15 gr protein +bunun yanınada lor shake onda da 50 gr falan protein var günün yarısı tamam kahvaltıda.

max 10 sürüyor.

Beyler irmik ile süper bir kahvaltı buldum hem pratik.

Normal irmik helvası yaparmış gibi yağı daha az atıyoruz şekeri hiç atmıyoruz tatlandırmak için pekmez kakao vs kullanabilirsiniz.

100 grmda 75 gr karb 15 gr protein +bunun yanınada lor shake onda da 50 gr falan protein var günün yarısı tamam kahvaltıda.

max 10 sürüyor.

Hocam geçen irmik helvası yapayım dedim lapa gibi birşey oldu bunun güzel bir tarifi yapım videosu falan var mıdır acaba
    Lor shakein de tarifini alsam fena olmaz
    BUMBBB BEYLER NABER

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

İrmik bulkda tercih ederim yazin bu sicakta zar zor acikiyorum irmikle şişer hic acikamam oğün eksilir sizde durum nasil bilemem

Ben de aksine çok acıkıyorum ama yiyecek birşey bulamıyorum.Her zaman değil tabi ama bazen böyle beast mode açılıyor kendiliğinden abi böyle ya bi kız bulucam ya yemek bulucam etraftan saldırganlaşıyorum roid rage falan desek roid de kullanmıyoruz ki

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Beyler oblik kaslar için hareket uyguluyor musunuz?

Yuri Elkaimyoutube
    Advanced Core Exercise: Side Plank Twist
    https://www.youtube.com/watch?v=LA0Pd21rqiY

everybodyfityoutube
    Side Plank (with reach through twist) - www.everybodyfit.net
    https://www.youtube.com/watch?v=gANCvNdKOlM

everybodyfityoutube
    Side Plank (with reach through twist) - www.everybodyfit.net
    https://www.youtube.com/watch?v=gANCvNdKOlM
    3:25 te başlayan plank egzersizi

Mekik falan hikaye karın için, en güzeli plank yapmak.

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Beyler irmik ile süper bir kahvaltı buldum hem pratik.

max 10 sürüyor.

Hocam geçen irmik helvası yapayım dedim lapa gibi birşey oldu bunun güzel bir tarifi yapım videosu falan var mıdır acaba
    Lor shakein de tarifini alsam fena olmaz
    BUMBBB BEYLER NABER

İrmik için şekersiz biçimde hurma kullanarak yapabilirsin bulursam videoyu paylaşacağım. Ben tatlı krizini muzlu yoğurt ile aşıyorum. Güzel oluyor tavsiye ederim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.