Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • 50 yaşlarında bi adam var salonda, hafta sonları geliyor heralde eski sporcu. Adamda kas falan yok hacim falan sıfır yani ama güç antremanı yapıyor heralde. 30kiloluk dumbelle press falan yapıyor.

Geçen bacak günümüz denk geldi adam patella destekli dizlikle çalışıyor leg press'e başladı bi baktım doymuyor taktıkça takıyor. Kaç kiloyla yapıyosun abi helal olsun dedim adam 320 dedi. Sonra içimden bende leg press mi yapıyorum ulan dedim. Ama o yaşa gelip de o kadar kasması dizlikle falan tuhaf geliyor bana 320 bassa ne olacak.

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ben napıyım olan yağ göbekte.kemeri erittik ama dahası gelmiyor.genetik galiba.mileltte genetik kas olur bizde de göbek var

nisana kadar diyet ve kardiyo
    alt karın gitmez ise kür yapıcam acık net

bu ne kardesim böyle

gel beraber yapalım.

tamam şubatta baslayalım ne öneriyorsun ?
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Dinleme gunlerinde toz kullanıyor musuz? hangi saatlerde kac olcek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel konusmanin akisini gore agirlik artiriminda faydali bikac sey paylasnak isterim. Isinma kilolarini kademeli olarak artirmak. Antrenmandan 1 saat once karb agirlikli tercihen pirinc, ve elbette proteinli bi yemek. Belli agirliklara kesinlikle partnersiz girmeye cesaret etmek. Ozellikle kendi agirligini bench yapmak gercekten buyuk bi olay degl sporda cok yeni degilse insan. Ozellikle squatta agirlik eklemekten korkmamak. Iyi esnemek, iyi isinmak. Bi de biraz cesaret .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    egosunumu tatmin mi ediyor nedir.ama kesin bacak kasları sarkmıştır yarın benim bacak günüm.yerden 60 kg halteri alıcam bakalım becerebilecek miyim.bidee salon mevzuum vardı.evin yanındaki salon mafyaya aitmiş.korktum gitmeye.artık parasını verip sosyetik salona giderim.en azından ahftada 7 gün kızlı erkekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 31 Aralık 2013; 8:01:48 >

egosunumu tatmin mi ediyor nedir.ama kesin bacak kasları sarkmıştır yarın benim bacak günüm.yerden 60 kg halteri alıcam bakalım becerebilecek miyim.bidee salon mevzuum vardı.evin yanındaki salon mafyaya aitmiş.korktum gitmeye.artık parasını verip sosyetik salona giderim.en azından ahftada 7 gün kızlı erkekli

bende bi aralar yerden alarak yapıyordum omuz fena çalışıyor sonraları hareketi şöyle yapmaya başlamıştım silkme olarak alıp military pressle kaldırıp neck press şeklinde trapeze koyup squat yapıp sonra tam tersini izleyerek bitirmek :D çok fena
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • dips aparatinin ustunden direk enseye alabilirsiniz daha kolay oluyor
  • Bugun salona yeni bir cocuk baslamis 17 yasinda. Cocuk iste sicakkanli bana bayagi sorular sordu bende dilimin dondugunce anlatmaya calistim hareketleri, neler yemesi gerektigine, nelere dikkat etmesine falan. Neyse anlatti iste cocuk "abi dun yazildim iyi bir vucud icin buradaki antrenor(!) bana hap ve toz kullanmami soyledi sence almali miyim?" Diyince ben sok oldum kafam direkt atti. Iste gerekeni izah ettim bak benim 6 ay oldu daha ben baslamadim sen onlara kulak asma onlarin dini imani para olmus ise ticari acidan bakiyorlar falan dedim. Cocuk tesekkur etti falan.

Diyecegim su ki, salondan sogudum. Hoca(!) zaten gecende benim kafami bozdu abuk sabuk konusuyor bir konu hakkinda soru sordum bana antrenor belgesini gostertiyor. Cok bilgi dezenformasyonu var diyorum girme o zaman internete diyor. Vallahi sunu biliyorum ben sadece buradaki cogu kisi benim salonumdaki antrenor(!) den daha bilgili. Cogu seyi ben burada sizlerin sayesinde arastirarak ogrendim.

Boyle bir sey gecti basimdan anlatmak istedim sadece iyi sporlar.

Orijinalden alıntı: Riobolt

Bugun salona yeni bir cocuk baslamis 17 yasinda. Cocuk iste sicakkanli bana bayagi sorular sordu bende dilimin dondugunce anlatmaya calistim hareketleri, neler yemesi gerektigine, nelere dikkat etmesine falan. Neyse anlatti iste cocuk "abi dun yazildim iyi bir vucud icin buradaki antrenor(!) bana hap ve toz kullanmami soyledi sence almali miyim?" Diyince ben sok oldum kafam direkt atti. Iste gerekeni izah ettim bak benim 6 ay oldu daha ben baslamadim sen onlara kulak asma onlarin dini imani para olmus ise ticari acidan bakiyorlar falan dedim. Cocuk tesekkur etti falan.

Diyecegim su ki, salondan sogudum. Hoca(!) zaten gecende benim kafami bozdu abuk sabuk konusuyor bir konu hakkinda soru sordum bana antrenor belgesini gostertiyor. Cok bilgi dezenformasyonu var diyorum girme o zaman internete diyor. Vallahi sunu biliyorum ben sadece buradaki cogu kisi benim salonumdaki antrenor(!) den daha bilgili. Cogu seyi ben burada sizlerin sayesinde arastirarak ogrendim.

Boyle bir sey gecti basimdan anlatmak istedim sadece iyi sporlar.

Burası Türkiye hocam, antrenörlerin %90 ı çöp ve kıblesi para, o açıdan çok şaşırmamak gerekiyor.Umarım yakında daha iyi bir salon, en azından sizi rahatsız etmeyen bir antrenör bulursunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 31 Aralık 2013; 16:24:54 >
  • Bi de herkes steroid işine değinmiş, bu kadar korkulacak bir şey yok arkadaşlar adam akıllı bir kür, güzel bir pct ve daima kontrollü beslenme uykuyla gayet güzel şeyler yapılabilir. Yani steorid miii tüüü kakaa yaa demek pek mantıklı değil, sadece söylemek istedim . İnsanlar resmen öcü gibi bakıyor roide, hedefler ileri seviye vücutlar ise bu işin olmazsa olmazı oluyor haliyle, doğal doğal nereye kadar .

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • angilonit kullanıcısına yanıt
    oo steroid mi ?şişirme o kaslar güç olmaz onlarda.fıs diye söner.beni dövemezsin.gel bilek güreşi yapalım.cahil insan korkar.benim okulda bile biyoloji 0 dı kalkıp steroid vb uğraşamam.kaldıki okadar gelişmiş bir vücut yapıp,orası da muallak ya, bakımını sürdürecek param da yok.

Orijinalden alıntı: angilonit

Bi de herkes steroid işine değinmiş, bu kadar korkulacak bir şey yok arkadaşlar adam akıllı bir kür, güzel bir pct ve daima kontrollü beslenme uykuyla gayet güzel şeyler yapılabilir. Yani steorid miii tüüü kakaa yaa demek pek mantıklı değil, sadece söylemek istedim . İnsanlar resmen öcü gibi bakıyor roide, hedefler ileri seviye vücutlar ise bu işin olmazsa olmazı oluyor haliyle, doğal doğal nereye kadar .

Supplementi düzgün kullanamayan insanların olduğu bir ülkede bilinçli kür yapacak adam nerde. Müsabık geçinenler bile kulaktan dolma tavsiyelerle Allah'a emanet

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

Bi de herkes steroid işine değinmiş, bu kadar korkulacak bir şey yok arkadaşlar adam akıllı bir kür, güzel bir pct ve daima kontrollü beslenme uykuyla gayet güzel şeyler yapılabilir. Yani steorid miii tüüü kakaa yaa demek pek mantıklı değil, sadece söylemek istedim . İnsanlar resmen öcü gibi bakıyor roide, hedefler ileri seviye vücutlar ise bu işin olmazsa olmazı oluyor haliyle, doğal doğal nereye kadar .

Supplementi düzgün kullanamayan insanların olduğu bir ülkede bilinçli kür yapacak adam nerde. Müsabık geçinenler bile kulaktan dolma tavsiyelerle Allah'a emanet

Aynen öyle , adam 90/00 lerde nasıl kullanmışsa sorsam ona göre cevap verecek, o yıllarda o şekil kullanma mantığı ne derece doğru idi vs. bu tarz sorunlar var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 31 Aralık 2013; 20:19:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 31 Aralık 2013; 20:42:05 >

okurken yoruldum ancak olabilir.düşük ağırlıkla hareketi deneyip yapılabilir.

bende düşük ağırlıkla yapıyodum zaten crossfit tarzı bişi oluyo
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.