Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    çok daha uzun süre önce piyasaya girmemiş miydi bu
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

çok daha uzun süre önce piyasaya girmemiş miydi bu

tek bayvitamin de gördüm , olabilir tabi.

Orijinalden alıntı: feelulive

yeni formülde yarım ölçek sorunsalı kalktı diye biliyorum

evet ama arkadaşınki eski formüş olabilir halen eski formül ürün satılıyor.

Orijinalden alıntı: montevo

oo steroid mi ?şişirme o kaslar güç olmaz onlarda.fıs diye söner.beni dövemezsin.gel bilek güreşi yapalım.cahil insan korkar.benim okulda bile biyoloji 0 dı kalkıp steroid vb uğraşamam.kaldıki okadar gelişmiş bir vücut yapıp,orası da muallak ya, bakımını sürdürecek param da yok.

İyiydi

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

Bi de herkes steroid işine değinmiş, bu kadar korkulacak bir şey yok arkadaşlar adam akıllı bir kür, güzel bir pct ve daima kontrollü beslenme uykuyla gayet güzel şeyler yapılabilir. Yani steorid miii tüüü kakaa yaa demek pek mantıklı değil, sadece söylemek istedim . İnsanlar resmen öcü gibi bakıyor roide, hedefler ileri seviye vücutlar ise bu işin olmazsa olmazı oluyor haliyle, doğal doğal nereye kadar .

Supplementi düzgün kullanamayan insanların olduğu bir ülkede bilinçli kür yapacak adam nerde. Müsabık geçinenler bile kulaktan dolma tavsiyelerle Allah'a emanet

İnsanlar okumaktan bile aciz olduğu için oluyor genelde bunlar, müsabıkların da çoğunu sallasan adam akıllı bilgi düşmeyecek ki . Haklısınız yani.

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: diroix

Bunun satışı başlamış Türkiye'de. Deneyen oldu mu hiç?

birkaç haftadır satışta daha sıra gelmedi :))

İçerik olarak fena değil gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde farklı bişey yazıyor, günlük alınması gereken protein miktari kilox1 mi, kilox1,2 mi, kilox2 mi? Antrenör çarpı 2 dedi aylardir tavuktan yumurtadan gına geldi her yerde kilo çarpı 1,2-1,5 falan yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Her yerde farklı bişey yazıyor, günlük alınması gereken protein miktari kilox1 mi, kilox1,2 mi, kilox2 mi? Antrenör çarpı 2 dedi aylardir tavuktan yumurtadan gına geldi her yerde kilo çarpı 1,2-1,5 falan yazıyor.

Yağ oranına göre hesaplayacaksın 1.75 boyunda %20 yağ oranı ile %5 yağ oranı olan iki kişinin kilolarına göre mesela x2 katı alması ne kadar doğru olur?

%6-8 yağ oranında kaç kg geleceğini tahmin edip ona göre alacaksın. Başlangıç seviyesi için 1-1.5 katı yeterli. Orta ve ileri seviyelere gelince antrenman şiddetine, yoğunluğuna, süresine ve karbonhidrat tüketimine göre 3-4 katına kadar çıkılabilir ama ilk 1 yıl x2 üzerinde almak gereksiz israf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 3 Ocak 2014; 8:39:48 >

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

bu assault iyide 300mg kafein çok fazla ya kaç saatir kalbim roket gibi atıyor nabız 100 hafifde gogus agrısı var ölecem galiba

Amino asit sentezine önem veriyorsanız bir öğünde 150mg, günde 600mg üzerine çıkmayın.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • optimum whey in son kullanma tarihi neresinde yazıyor tam olrak beyler? birde bunların ortalama ömrü kaç ay oluyor? bugün süte karıştırıp çalkaladıktan sonra çok acayip köpürdü sanki gazlı içecekmiş gibi.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Ersin bey merhaba ben sizi bftr de de takip ediyodum sy hacim prigraminiz vardi 12 haftada maksimum hacm diye gogus prgrami yaziyodu diger rutinler yazmiyodu. Acikcasi ben tavsiye almak icin yaziyorum 2yildr yapiyorum fitness. 72 kiloyum boyum 173 %12 yag oranim. Cok sukur biraz yol katettim ama ciddi anlamda kutke kazanmak istiyorum nasil beslenmem gerektgini falan biliyorum tabi ki 2 yildr ogrendgm kadaryla. Ama ozellikle bazi detay tavsiyeleriniz olursa ve programin eksik kismi sizdeyse hala duymak isterim simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahakathekiller7 -- 3 Ocak 2014; 11:18:01 >
  • Al işte biriniz 1, 1.5, diğeriniz 1.8 dedi 76 kiloyum yag oranım da yüzde 14 falandı. Yağsız kütle çarpı 1.8 yaptığım zaman 120 gram falan çıkıyor günlük almam gereken.

Yüzde 6-8 yağ oranına düştüğümde kaç kilo olacağımı tahmin edip ona göre alma işini tam anlamadım.

Boyum 179, kilom 76, yağ oranım yüzde 14-15 vardır spora başlamadan 12'ydi. Günlük olarak kahvaltıda 5 yumurta artı 100 gram beyaz peynir, akşam yemeğinde yarım kilo yağsız tavuk göğsü yiyorum gün içinde de dolaylı olarak protein alıyorumdur ama sırf kahvaltı artı akşam yemeğinde 150-160 gram protein alıyorumdur. Fazlaysa tavuğu azaltıyım gıdaklayacam yakında.
    Effect of Protein Intake on Strength, Body Composition and Endocrine Changes in Strength/Power Athletes
    http://www.jissn.com/content/3/2/12

www.ncbi.nlm.nih.gov
    Do athletes need more dietary protein and amino acids? - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7550257
    Yani vücut tipine göre de protein alım miktarı farklılık gösterebiliyor.

• scooby adamın hası :) harika birisi ya (no homo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 3 Ocak 2014; 18:40:12 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

scooby adamın hası :) harika birisi ya

kesinlikle... fitness aleminin en delikanlisi.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Bunun satışı başlamış Türkiye'de. Deneyen oldu mu hiç?

birkaç haftadır satışta daha sıra gelmedi :))

İçerik olarak fena değil gibi

Yok yaa bilemedim aklıma yatmadı.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.