Bildirim
### DH Body Builders ### (1172. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ADEBISI
Push / Pull / Leg kombinasyonu uygulayan var mı ? haftada her bolgeyi 1 kere çalıştırmak aşırı ağır çalışılmıyorsa gelişimi yavaşlatıyor gibi gelmeye başladı
Az az çalışıp haftada 2 kere çalışmak bencede daha iyi oluyor. hem antreman kısa sürüyor hem kendini çok fazla zorlayıp sakatlanmalara davetiye çıkarmıyorsun. push pull leg değil de ben yaklaşık 3 haftadır upper/lower/upper şeklinde 3 gün antreman yapıyorum ve çok sevdim. bacağı haftada bir gün yaptım çünkü çok zor yeniliyor kendini. diğer gün gelene kadar anca yenilenmiş oluyor. bacağa yükleniyorum ama üst vücut antremanlarında daha çok compound hareketlerle çalışıp formlara odaklanarak yapabildiğimin en iyisini en iyi kilolarla yapmaya çalışıyorum ve bu şekilde daha iyi sonuçlar almaya başladım. tavsiye ederim. -
Selamun Aleyküm
Öncelikle şöyle bir giriş yapayım 17 yaşındayım 1.63cm boyunda ve 60 kiloyum.10-11 ay önce kasık fıtığı nedeniyle ameliyat oldum bu zamana kadar ağır bir şey kaldırmamaya çalıştım.Ama artık yavaş yavaş vücut çalışmak istiyorum ama nasıl bir program yapsam bilemedim.Aynı zamanda ygs/lys ye hazırlanıyorum.Fazla zamanımda olmuyor ama günde yarım saat falan çalışarak vücudumu iyi bir duruma getirebilir miyim ? Elimde sadece yay var dambıl falan kaldırmasam iyi olur bir kaç ay sonra belki dambıla geçerim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowred81 -- 1 Ocak 2014; 15:08:28 >_____________________________ Kocaeli üniversitesi -
Büyük bir iştahla salona gittim bir baktım kapalı, küfrede küfrede geri döndüm. Bacak günümdü bir de, çok severim bacak çalışmayı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
quote:
Push / Pull / Leg kombinasyonu uygulayan var mı ? haftada her bolgeyi 1 kere çalıştırmak aşırı ağır çalışılmıyorsa gelişimi yavaşlatıyor gibi gelmeye başladı
Az az çalışıp haftada 2 kere çalışmak bencede daha iyi oluyor. hem antreman kısa sürüyor hem kendini çok fazla zorlayıp sakatlanmalara davetiye çıkarmıyorsun. push pull leg değil de ben yaklaşık 3 haftadır upper/lower/upper şeklinde 3 gün antreman yapıyorum ve çok sevdim. bacağı haftada bir gün yaptım çünkü çok zor yeniliyor kendini. diğer gün gelene kadar anca yenilenmiş oluyor. bacağa yükleniyorum ama üst vücut antremanlarında daha çok compound hareketlerle çalışıp formlara odaklanarak yapabildiğimin en iyisini en iyi kilolarla yapmaya çalışıyorum ve bu şekilde daha iyi sonuçlar almaya başladım. tavsiye ederim.
şöyle bir şey yapcam bakalım
Pazartesi gogus-triceps
Salı sırt-trap-biceps
offf
Persembe bacak - abs
Cuma omuz-gögüs-sırt
Cumartesi offf
Pazar bacak-abs
cuma gün nasıl olur şüpheliyim ama 4 omuz harketi üstüne incline + db press + 2 tane de row hareketi koymayı dusunuyorum upper body gibi oldu yine :) kaloriyide gunluk 4000 çıkarcam bu finallerden sonraki 1aylık dönemde büyük gelişim umutlarım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 1 Ocak 2014; 15:44:14 >_____________________________ -
gel sende buna başla :D yeni yıl yeni fantezi.
Bodybuilding.com
Living Large: Jay Cutler's 8-Week Mass-Building Trainer | Bodybuilding.comhttp://www.bodybuilding.com/fun/living-large-jay-cutlers-8-week-mass-building-trainer.html_____________________________ -
allahtan bizimkiler açık bırakmış salonu.yine tektim ve 60 kg halter ile bacak çalışayım dedim.biraz zorladı ama halteri silkme koparma press derken omzuma aldım.haliyle belim bitti ve gücüm tükendi.üstüne 8 tekrar squad edince belim su koydu ve antreman bitti.sağlık olsun.hala belim ağrıyo.cumaya geçer inşallah.gene 50 kgde devam edeyim. _____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
beyler ölüyorum
akşamdan kalmayım iyiki bugün ve yarın antrenman yok
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
2 hafta önce ilk defa deadlift yapıyım dedim. Dizleri kırmadan yaptım 4 set 70 kiloda ertesi gün yatakta dönemiyodum bile.
1.5 hafta da düzeldi, egzersiz, ağrı kesici ve yakıyla.
_____________________________ -
yılın ilk antrenmanını yaptım grip grip _____________________________ TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :) -
deadlift stiff leg dedikleri hareket sanırım.gerek yok öyle maceralara.bağlar yırtılırsa yürüyemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 1 Ocak 2014; 16:54:02 >_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
vücut ağırlığı ile çalışırsın.hatta şınav çekerken dizleirni yer ekoyarsın ağırlığı bölersin.sonuçta yarışmalara girmiceksin.zamanla alışınca ağırlıklara geçersin.bu tür işleri evde yaparsın. http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ bu adreste hareketler var.kendine göre seçip çalışmaya başlarsın. _____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
Onun biraz daha beteri diyelim. Yatakta dönemiyodum ve felaket ağrı çektim 1 gün, evde kimse yoktu babam ameliyat olmuştu hastanedelerdi bizimkiler, endişelenmesinler diye kimseyide aramadım. Akşama kadar felaket bir ağrı çektim, iyi ders oldu ama... _____________________________ -
benide alırmısın kardeş _____________________________ -
Bodybuilding.com
Body Transformation: Michael Shilkus Torched 300 Pounds!http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-michael-skilkus-torched-300-lbs.html
azim dediğin budur_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
Beyler karın çalışmadan six pack mümkünmü ? _____________________________ -
@ADEBISI
musclepharm assault aldım yeni formül 70 lira bakalım etkisi dediğin kadar var mı
dün bacak çalışırken,yada çalışmamsı diyelim, karınımın baya kasıldığını gördüm.ne hikmetse baklavalar belli oldu.tabiki kan pompalanması yüzünden.ancak dediğinin bi gerçekliği yok.karın tabiki çalışacaksın ve diyetin güzel oalcak.yağ tabakası göbekte ve totoda fazla olduğundan baklavaların belli olması zordur. _____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
70 liraya nerden buldun iyiymiş
quote:
70 liraya nerden buldun iyiymiş
http://www.neosante.com/ yılbaşı indirimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt