Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

oyunu bitidim arkdaşlar . Spoiler vermiyeceğim herkes bitirsin kendisi öğrensin Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki BOSS fightlar çok çok yavandı çok basite kaçmışlar o benim hoşuma gitmedi

Oynadığım sistem : GIGABAYTE 990 fxa -ud3
    kingston 8 GB DDR 3 1600-2000 mhz ram
    xfx hd6850 1gb 256 bit
    AMD fx-6100 6 core
    ZALMAN CNPS9900MAX
    750W +80 PLUS PSU

Herşey açık 1920x1080 de oynadım ve oyunun hiçbir yerinde takılma vs yaşamadım adamlar oyunun optisini fena yapmışlar . Sanrıım hala ekran kartımda iş var bu oyunu bu denli açacağını sanmıyordum crysis 3 ü bekliyorum eğer ki onda kasmalar vs yaşarsam sizden üst seviye bir kart önerisi alcağım

sistemler aynı kuruyorum az sonra oyunu hadi bismillah

• ps3'de oynayıp bitirmiş biri olarak p2 x4 955 b.e+amd 6950+8 gb ram full ayarda zerre kasma olmadı.Ps3'ün grafikleri resmen çamur gibi kaldı.En son amd driver yükleyip baştan başlayacam.Hikaye biraz kısa geldi.Dante gerçekten sağlam olmuş.Yok emoymuş-totşmuş*-gaymiş bunlar hikayeeee.İlk videolarda bayan arkadaş dante'nin malı görüyo ve bakışlar kendini belli ediyo. :) DMC kalitesini konsoldan port olmasına rağmen belli etmiş.Tabii Ninja Theory'nin optimizasyon konusunda ne kadar özverili davrandığı belli.
  • oyun bende kasiyor biraz ya sesler dalgalı geliyor sistemde gayet iyi :x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun resmen kötü bende 30 fps ortalama

• bu oyun neden böyle sessiz sedasız çıktı hiç haberimiz yok
  • Arkadaşlar Logitech F710 almaya karar verdim acaba önerir misiniz ? Oyun oynarken kopma gibi şeyler olur mu?
  • Oyun içinde sıkıntı yok ama video geçişlerinde anlık takılmalar oluyor. Ayrıca ara videolar da yavaş gibi geliyor oyundan sonra. Normal mi bu?

Oyunda çok hızlı hareket ediyoruz ondandır diye düşündüm bir an
  • Beyler oyunda her bölümü bitirdiğimizde restart mission seçeneğini seçersek, o bölümde kazandığımız orblar resetleniyor mu?

orb farm yapmam lazım birde anahtarlı kapıyı açmamışım onları yapacam ama orblar, upgradeler resetlenir diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaslar bu oyun portmu birde xbox playstation pc çıkış tarihleri bir birine yakın olan oyunlar pc içinde çıkılmış şa kesin port değil diyebilirmiz. Son bir soruda bu port olayına taktım galiba bana port oyunlar çakma gibi geliyor yani bu oyunların bize özenmeden sunulmuş gibi hissediyorum sorum şuydu oyunların port olup olmadıgını nasıl anlarız tarihlere mi bakacaz yoksa bir açıklama yapılıyorum kullanıcılar nasıl fark eder bu durumu teşekkürler şimdiden

Oyun portmu degilmi bilmiyorum ama yıllardır oyun oynuyorum bukadar güzel optimize edilen bir oyun görmedim kardeşim heleki eski dmc ler tam optimize özürlüydü.Elimdeki sistemim
    Amd 64x2 4600 işlemci , 3gb kingston ddr2 ram , 1gb 256bit nvdia 9800 gt ekran kartı var ve oyunn tüm ayarlar açık çözünürlük 1280x1024de oyun fena derecede akıyor yani ne bir kasma ne bir donma sanki Xbox yada ps3 te oynuomuş gibi oynuyorum kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

oyun bende kasiyor biraz ya sesler dalgalı geliyor sistemde gayet iyi :x

Kardeşim oyunun içersindeki directx falan var bir kaç dosya var onları yükleyip dene bir bakalım düzelcekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

Arkadaslar bu oyun portmu birde xbox playstation pc çıkış tarihleri bir birine yakın olan oyunlar pc içinde çıkılmış şa kesin port değil diyebilirmiz. Son bir soruda bu port olayına taktım galiba bana port oyunlar çakma gibi geliyor yani bu oyunların bize özenmeden sunulmuş gibi hissediyorum sorum şuydu oyunların port olup olmadıgını nasıl anlarız tarihlere mi bakacaz yoksa bir açıklama yapılıyorum kullanıcılar nasıl fark eder bu durumu teşekkürler şimdiden

Oyun portmu degilmi bilmiyorum ama yıllardır oyun oynuyorum bukadar güzel optimize edilen bir oyun görmedim kardeşim heleki eski dmc ler tam optimize özürlüydü.Elimdeki sistemim
    Amd 64x2 4600 işlemci , 3gb kingston ddr2 ram , 1gb 256bit nvdia 9800 gt ekran kartı var ve oyunn tüm ayarlar açık çözünürlük 1280x1024de oyun fena derecede akıyor yani ne bir kasma ne bir donma sanki Xbox yada ps3 te oynuomuş gibi oynuyorum kardeşim

Teşkkürler Hocam sizin ekran kartınız iyi benimki nivida gt 650 m 1 gb 128 bit full AKICI oynarmıyım bilmiyorum ama bir deneyeceğim

• quote:

quote:

quote:

Teşkkürler Hocam sizin ekran kartınız iyi benimki nivida gt 650 m 1 gb 128 bit full AKICI oynarmıyım bilmiyorum ama bir deneyeceğim

Kardeşim bana soracak olursan eğer akıcı şekilde oynarsın diyorum ben Elindeki kart da fena degil kardeşim oynarsın sıkıntı olmadan iyi oyunlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

oyun bende kasiyor biraz ya sesler dalgalı geliyor sistemde gayet iyi :x

Kardeşim oyunun içersindeki directx falan var bir kaç dosya var onları yükleyip dene bir bakalım düzelcekmi

Deneyecegim dostum ins duzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pek bir yenilik göremedim , dmc4 daha iyiydi sanki ... bu tür içinde son yıllarda dantes inferno dan daha saran bir oyun oynamadım açıkcası ... o oyunun konusu , oynanışı , upgrade sistemi , yer yer bulmacaları , atmosferi vs. dört dötrlüktü

bu arada

dante neden hafızayı yitirmiş kaçırdım bir yerleri sanırım
  • Kombolar için http://segmentnext.com/2013/01/15/dmc-devil-may-cry-moves-and-combos-guide-how-to/

Daha başka kaynağı olan arkadaşlar da paylaşırlarsa iyi olur.
  • daha %5'teyim
  • Oyun çıkmışşşşş . Danteeeeeeeeee
  • Arkadaşlar son bölüm hakkında sorunum var

Vergil ile savaşıyorum , gücünü bitiriyorum tekrar doluyor kısır döngü oldu resmen anlamadım gitti neyi yanlış yapıyorum , parmaklarım koptu yahu

Çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 27 Ocak 2013; 15:07:30 >
  • Şu devil trigger hala çalışmıyor naptıysam olmadı
    Başka tuşlara adadım yine olmuyor ... klavye + mouse ile oynuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Arkadaşlar son bölüm hakkında sorunum var

Vergil ile savaşıyorum , gücünü bitiriyorum tekrar doluyor kısır döngü oldu resmen anlamadım gitti neyi yanlış yapıyorum , parmaklarım koptu yahu

Çözdüm

bende ordayımda sanırım devil trigger gerekiyor , bir türlü çalışmıyor o bende devil trigger o yüzden bir geçemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 27 Ocak 2013; 15:08:36 >

• PS3 konusu bulamadığım için buraya yazıyorum. Oyunda gözüme çarpan bir ses sorunu var. Demoyu oynarken de bu vardı, sesler sanki kesik kesikmiş ya da çok kısaymış da başa dönüyormuş gibi bir durum söz konusu. Birkaç kese olsa tamam fakat oyun boyunca sürdüğünde insanın kulağına zarar verebiliyor. Siz de gözlemlediniz mi böyle bir sorun?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.