Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun süper olmuş beyler. Tipten dolayı ön yargım vardı fakat hikayeyi yeniden ele alışı falan çok hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Şu devil trigger hala çalışmıyor naptıysam olmadı
    Başka tuşlara adadım yine olmuyor ... klavye + mouse ile oynuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Arkadaşlar son bölüm hakkında sorunum var

Vergil ile savaşıyorum , gücünü bitiriyorum tekrar doluyor kısır döngü oldu resmen anlamadım gitti neyi yanlış yapıyorum , parmaklarım koptu yahu

Çözdüm

bende ordayımda sanırım devil trigger gerekiyor , bir türlü çalışmıyor o bende devil trigger o yüzden bir geçemedim

Evet dediğiniz gibi dt açmak gerekiyor , ama uzunca oynadım alıştım vergil ile savaşmaya yine iyi oldu , bu arada Q+E+C+Z yi deneyin trigger için bende de 4 tuşa basınca açılıyor (LT+RT+LS+RS xbox kolunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 27 Ocak 2013; 18:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

PS3 konusu bulamadığım için buraya yazıyorum. Oyunda gözüme çarpan bir ses sorunu var. Demoyu oynarken de bu vardı, sesler sanki kesik kesikmiş ya da çok kısaymış da başa dönüyormuş gibi bir durum söz konusu. Birkaç kese olsa tamam fakat oyun boyunca sürdüğünde insanın kulağına zarar verebiliyor. Siz de gözlemlediniz mi böyle bir sorun?

o sorun bendede var sanırım fazla ısınmadan kasıyoru kastıktan sonra oyundaki seslere yansıyor bu..ve beyler 2 tane iri yarın bossun oldugu bölümdeyim şu gazoz fabrikası mıdır nedir orasını geçemedim bi türlü :S
  • https://www.youtube.com/watch?v=mSEBT9g_TzU

arkadaşlar bu videoda 4.dkdaki kombinasyonu yapamıyorum orda kaldım nasıl yapılır bilen eden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

https://www.youtube.com/watch?v=mSEBT9g_TzU

arkadaşlar bu videoda 4.dkdaki kombinasyonu yapamıyorum orda kaldım nasıl yapılır bilen eden :)

Hangisi anlamadım , eryx ile RT + Y ile duvarı yıktığı kısmı mı söylüyorsunuz ?

Bir de klavye mi yoksa kol ile mi oynuyorsunuz ?
  • Selamlar oyunu pcde kol ile oynuyorum fakat bu Devil modunu aktif edemiyorum; yani aktif etme tuşuna basıyorum hemen geri deaktif oluyor, ama tuşa basılı tutunca aktif kalıyor o şekilde de oynamak zor oluyor. Klavyeden de aynı şeyi yapıyor. Acaba orjinali böyle mi yoksa benden mi kaynaklı sorun. :)
  • gamepadle oynuyorum ama oyunu pcye çıkarıp konsola uyarlamışlar gibi sanki.
    rt lt basılı tutup x y basarak açılıyor diğer silahlar.
    rt yi bırakınca gidiyor silah.sürekli basılı tutmak lazım.
    klavyede baktım 2 ye basınca kalıcı olarak silahı kuşanıyoruz.1 e basınca yine rebellion geliyor.
    gamepad yordu vallahi. ilerde bi silah daha gelicek rt lt basılı tut, aynı anda şununla şuna bas falan diyecek diye korkuyorum bu ne lan
  • Oyun kaç bölüm arkadaşlar 6.bölümdeyim ama acayip sıktı beni ilk 3 oyunuda oynayamamıştım zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

gamepadle oynuyorum ama oyunu pcye çıkarıp konsola uyarlamışlar gibi sanki.
    klavyede baktım 2 ye basınca kalıcı olarak silahı kuşanıyoruz.1 e basınca yine rebellion geliyor.
    gamepad yordu vallahi. ilerde bi silah daha gelicek rt lt basılı tut, aynı anda şununla şuna bas falan diyecek diye korkuyorum bu ne lan

Bazı atlamalı yerlerde bir angel gücü ile gitme, demon gücü ile çekme kullanıyorsun. Karıştırıyorum hangi tuşa basacağımı

Oyunun çıkış tarihi belli olduğunda dördü indirip oynayayım demiştim. Mekanik açıdan bu oyun daha iyi olmuş. Dörtte aynı anda iki tane düşman geliyordu ve combo yapmak aşırı zordu. Bu oyunda sürüsüne bereket geliyor GOW gibi o yüzden bi ona bi ona giriyorsun. Değişik kombolar yapmak daha fazla puan getiriyor

Ayrıca şu silahla havadan yere kopter etmayı bir türlü yapamıyorum. x ile kareye havada aynı anda basmama rağmen yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 27 Ocak 2013; 22:44:34 >

• Dante konu başlığını değiştir istersen. Oyun DMC 5 değil çünkü. Devil May Cry DMC diye geçiyor.
  • can barını nasıl yükseltiyoruz ben halen yükseltemedim ?
  • Oyunda orb kristalleri yok. Tüm DMC'lerde orb kristali veya ona benzer orb kaynağı vardı. Onu kestikçe bol bol orb kazanırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Oyun kaç bölüm arkadaşlar 6.bölümdeyim ama acayip sıktı beni ilk 3 oyunuda oynayamamıştım zaten..

Ben 15. bölümdeyim hala devam ediyor çok uzun :)
  • Teşekkürler dead space gelene kadar el mahkum
  • quote:

quote:

kolla oynuyodum sinirden bütün tuşlara bastım yumruklara geçti baya ilerledim kör adamın oldugu yerdeyim :) tabirlerimde baya ilginç yav :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

gamepadle oynuyorum ama oyunu pcye çıkarıp konsola uyarlamışlar gibi sanki.

Bence çok mantıklı bir sistem bu. Özellikle alışınca hız kesmeden akarak gidiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunda orb kristalleri yok. Tüm DMC'lerde orb kristali veya ona benzer orb kaynağı vardı. Onu kestikçe bol bol orb kazanırdık.

Evet , farklı olarak lost souls gelmiş ama ne işe yaradığı bilmiyorum.

Bir de önceki dmc lerde adını unuttuğum bir heykel vardı herbirini özel silahlarla yıkıyorduk (rebellion , cerberus , nevan vs) karşılığında mavi ya da mor orb veriyordu yanlış hatırlamıyorsam , o da yok.

Ben oynayış olarak alışamadım oyuna ki son of sparta da zorlandım , F310 da LT + RT tuşları pedallı olunca basılı tutmak sıkıntı yaratıyor

*Bir de eksikliklerden biri de nişan almanın olmayışı , kötü oldu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 28 Ocak 2013; 0:01:15 >
  • brokenwings... Kardeşim aynı laptop bendede var... 1920x1080 herşey açık 65-70 FPS alıyorum :D
  • quote:

quote:

quote:

kolla oynuyodum sinirden bütün tuşlara bastım yumruklara geçti baya ilerledim kör adamın oldugu yerdeyim :) tabirlerimde baya ilginç yav :D

Ben de sizin yöntemle bulmuştum devil trigger'i ve tabirlerin de ilginç gerçekten , kör adam ? Ben de daha yeni bitirdiğim oyunu ona rağmen hatrlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dante konu başlığını değiştir istersen. Oyun DMC 5 değil çünkü. Devil May Cry DMC diye geçiyor.

Aslında DmC diye geçiyor demek daha doğru olur
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.