Merhabalar. 2 yıllık süreç sonrası davamı kazandım. Davalı kişi elinde araç ve taşınmazları el değiştirmiş ve şirketi üzerinde bir şey bırakmamış. Davayı hem şirkete hemde şirket sahibine açmıştı avukatım.
Bu durumda alacağımın tahsili konusunda ne gibi sıkıntılar yaşarım?
Dava sırasında yaptığı bu işlemlerin hukuki açıdan sonuçları nasıl olur? Yani devrettiği kişiler(oğul ve kardeş) bu alacaktan sorumlu tutulabilir mi?
kısacası alacağımı almam mümkün mü?
ddr4 anakart ile 14. nesil intel hk.
merhabalar sayın forumdaşlar. arkadaşım hediye olarak msi b760-p ddr4 ii anakart gönderdi. yeni bir işlemci alıp (14600-14700k) kullanmak mantıklı olur mu? ddr4 öldü bitti diyebilir miyiz yoksa?
şuan 11700k rtx3080 bir setup kullanıyorum. soğutucu olarak cm 240l mevcut. power olarak corsair rgbli 750w +bronze modeli var kasada. aklımda ki tek sorun 14700k alıp soğutamamakta var. ayar yaptık ettik vs ortalama 70 derecede kullanabilir miyim? her türlü öneriye açığım. teşekkürler şimdiden.
900/1m arası araç önerisi.
Merhabalar herkese. Otomobil bölümündeki ilk konum bugüne kısmetmiş. Kısmetse 2-3 ay içinde ilk arabamı alacağım. Marka modellerin bolluğundan hergün başka bir araca tutuluyorum. Aklımda ki modeller tabi donanımsal olarak motor performans olarak vs işin cahiliyim.
2020 ve üstü opel corsa
2019 polo
2020 ve üstü peugeot 208
2017 model nissan qasqai(alternatif)
sizlerin görüşleri benim için önemli şunu alma şöyle yap şuna da bi bak gibi her türlü öneriye açığım sayın forumdaşlar.
Teşekkürler şimdiden.
İyi akşamlar arkadaşlar. Dilencilik vs gibi algılanmasın lütfen. Ttnet fiber kullanan arkadaşlar ttnetin yaptığı kampanya var. Bu kampanya pubg steam oyununda 500 g coin veriyor. Kullanmayanlardan ricamdır uğraşmak isterlerse bir mesajla yapılıyor o kadar. teşekkürler şimdiden.
Monitör tamiri yapan yerler?
Merhabalar elimde arkadaşıma ait zowie xl2740 marka model bir monitör bulunmakta. Devre kartında sıkıntı var dedi. Tamiri için istanbulda nerelere başvurabilirim? Nereyi arayabilirim deneyimi önerisi olan saygıdeğer forumdaşlarımdan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
5600xin 3060ti ye darboğaz yapması?
Merhaba arkadaşlar kartı dün aldım. Bf5 ve pubg oyunlarında 1080pde kartı %50-60 arası kullanıyor. Sorun çözünürlek mi? 2k monitör mü şart?
Delid yaparken sakata gelen işlemci hakkında :)
İyi akşamlar forumdaşlar. Arkadaşım işlemci ısınıyor diye delid yaparken işlemciye ciddi derecede zarar vermiş durumda. İşlemci içindeki hassas kablolarda kopmalar mevcut. Görüntü gelmiyor pc ye. Pcb hasarı diyor çok sayıda micton telleri kopmuş diyor. Yaptığı kadarda anlıyor işlemciden canı sağolasıca. Bu bağlamda tamiri mümkün mü? İntel ilgilenir mi? Ya da anahtarlık yapmaya başlasın mı işlemciyi? İşlemci: 10900k :(
İşlemci mi? Monitör mü? Tavsiyeleriniz lazım.
Merhabalar forumdaşlar. Çıkılmaz bir ikileme girdim. Forumdan bir yöneticimiz sağolsun bütçeme uygun olarak 2080s sattı. Tekrar teşekkür ediyorum burdan kendisine.
elimde kalan bütçe ile işlemci ya da monitör değişimi yapmak istiyorum. Yorumlarınızın çoğunluğu neyse yönelimi öyle yapacağım.
sistemim imzamda yazıyor. Aklımda 5600x işlemci ya da uygun bulabilirsem 5800x’e yükseltmeyi düşünüyorum.
diğer düşüncem asusun ya da başka bir markanın 27inc 2k 165hz ips panel bir monitörünü almak. Kullandığım monitörde iyi olabilir ama 2k deneme istediğide ikilemde bırakıyor. Yorumlar sizden uygulama benden. Şimdiden teşekkürler.
8000-8500 arası oyun bilgisayarı tavsiyesi.
|
|
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35 |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.225
İkinci El Bölümü Mesajları: 401
Konularının görüntülenme sayısı: 59.203 (Bu ay: 638)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun