Yarbay
22 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 957 (Bu ay: 2)
Gönderileri

İyi akşamlar arkadaşlar. Dilencilik vs gibi algılanmasın lütfen. Ttnet fiber kullanan arkadaşlar ttnetin yaptığı kampanya var. Bu kampanya pubg steam oyununda 500 g coin veriyor. Kullanmayanlardan ricamdır uğraşmak isterlerse bir mesajla yapılıyor o kadar. teşekkürler şimdiden.

Merhabalar elimde arkadaşıma ait zowie xl2740 marka model bir monitör bulunmakta. Devre kartında sıkıntı var dedi. Tamiri için istanbulda nerelere başvurabilirim? Nereyi arayabilirim deneyimi önerisi olan saygıdeğer forumdaşlarımdan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar kartı dün aldım. Bf5 ve pubg oyunlarında 1080pde kartı %50-60 arası kullanıyor. Sorun çözünürlek mi? 2k monitör mü şart?

5600xin 3060ti ye darboğaz yapması?
5600xin 3060ti ye darboğaz yapması?

İyi akşamlar forumdaşlar. Arkadaşım işlemci ısınıyor diye delid yaparken işlemciye ciddi derecede zarar vermiş durumda. İşlemci içindeki hassas kablolarda kopmalar mevcut. Görüntü gelmiyor pc ye. Pcb hasarı diyor çok sayıda micton telleri kopmuş diyor. Yaptığı kadarda anlıyor işlemciden canı sağolasıca. Bu bağlamda tamiri mümkün mü? İntel ilgilenir mi? Ya da anahtarlık yapmaya başlasın mı işlemciyi? İşlemci: 10900k :(

Merhabalar forumdaşlar. Çıkılmaz bir ikileme girdim. Forumdan bir yöneticimiz sağolsun bütçeme uygun olarak 2080s sattı. Tekrar teşekkür ediyorum burdan kendisine.

elimde kalan bütçe ile işlemci ya da monitör değişimi yapmak istiyorum. Yorumlarınızın çoğunluğu neyse yönelimi öyle yapacağım.

sistemim imzamda yazıyor. Aklımda 5600x işlemci ya da uygun bulabilirsem 5800x’e yükseltmeyi düşünüyorum.

diğer düşüncem asusun ya da başka bir markanın 27inc 2k 165hz ips panel bir monitörünü almak. Kullandığım monitörde iyi olabilir ama 2k deneme istediğide ikilemde bırakıyor. Yorumlar sizden uygulama benden. Şimdiden teşekkürler.

iyi günler. bu sefer kuzenim için sistem toplayacağız.bütcesi yazdığım kadar. intel tabanlı istiyor sistemi bende ryzende olabilir dedim.

tek bir siteden alacağız. işin uzmanları bu forumda yardımlarınızı bekliyoruz
Merhabalar. İki haftadır işten ayrılmış durumdayım. Sözlü olarak ayrılmamdan iki hafta önce işverene bildirmiş durumdaydım. Şahitlerim var söylediğime dair. 3629gün ssk pirimim var ayrıldığım şirkette. Ortalama 72bin tl tazminat hakkım var. İyi bir avukat arayaşı içerisindeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar bu arkadaşla bir satışım oldu. Steam bakiyemi nakite çevirmek için anlaştık ettik. Tabi enayilik bende güvendim ettim. 10-15gündür yazdıklarıma cevap vermiyor. Fransada yaşıyor yabancı bir numara verdi. Wp den yazıyorum cevap yok steamden yazıyorum cs go oynuyor cevap yok. Kardeşim dolandırdıysan onu söyle bari peşine düşmeyelim fransalardasın ta :) mazeretin varsa yine söyle kötü birşeyde demem. Umursamaz tavrın adamı çileden çıkardı.

Alışveriş yapacaksınız önce paranızı alın benim yaptığım hatayı yapmayın.

Karıncanın hakkını soran allah benimde hakkımı sorar oğuz.

@Virizon101

https://steamcommunity.com/id/tavaNo/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
merhabalar. steam mevcut bakiyemi nakite çevirmek istiyorum. istediğiniz skini alabilirim. 2000-2200tl limitim var. yüzde 70den satıyorum.
İyi günler. Telefon piyasasına baya uzağım. 5 yıla yakın olacak 6s plus kullanıyorum. Telefonum artık randıman vermiyor. Fiyat performans olarak beni memnun edecek bir telefon arıyorum. Üç model gözüme çarptı sadece

Redmi note 8 pro ve 9pro
Oppo reno 2z

Bu modellerin içinden hangisini tercih etmeliyim? Hıza önem veren biriyim günlük whatsapp ve mail kullanımım baya yüksek seviyede.

Başınızı fazla ağrıtmadan önerilinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Hakkında
Forum İmzası:
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
Rusher
TV
TV
Klima
Klima
Ses Sistemi
Bose
Tablet
Apple
Notebook
Acer
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
MSI
Kombi
Demir Döküm
Modem
Airties
Beyaz Eşya
Arçelik
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.000
İkinci El Bölümü Mesajları: 400
Konularının görüntülenme sayısı: 52.636 (Bu ay: 956)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.091 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.