Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Noblesse

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dante konu başlığını değiştir istersen. Oyun DMC 5 değil çünkü. Devil May Cry DMC diye geçiyor.

Aslında DmC diye geçiyor demek daha doğru olur

Tabi, o da olur. Steam'de oyunun adı böyle geçiyor diye dedim.

Devil May Cry (DmC) Çıktı

• Biraz fazla önyargılı davrandık sanırım oyun çıkmadan, harika olmuş bence. Hayatımda böyle iyi optimize edilmiş bir oyun daha görmedim ayrıyetten
  • şu an sıkıntı yok tam gaz devam oyuna gamepadi aldığıma pişman olmadim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Bob'u nasıl kestiniz her türlü ölüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

Şu Bob'u nasıl kestiniz her türlü ölüyorum

Zordur biraz, benim en çok zorlandığım dövüş oldu.

Hangi safhadasın? Elemana zarar verebilmek için yerdeki 3 kırmızı noktayı, yumruk silahı ile(adını unuttum :)) kırman lazım, havadayken E ye basılı tutup F ile charge ederek.
    3 safhası var, 1. de bir tane kırmızı nokta kıran yetiyor bayılınca biraz vuruyorsun, 2. de iki tane kırman lazım ama hızlı olmazsan tekrar yanıyor ve 3.de çok hızlı bir şekilde 2ünüde kırman lazım. Herşeyi bırakıp çok hızlı 3 nokta arası koşturman lazım. Havadayken kendini ileri atmak çok işe yarıyor burada.

Saldırlarından kaçmak basit aslında, yerden gönderdiği ışınlardan zıpla, çok genişse zıpladıktan sonra Q+space yap. Gönderdiği duvarlarda geçebileceğin boşluklar oluyor rahat kaçarsın. Bağırmasından mutlaka kaç, çok fazla hasar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Ocak 2013; 10:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

Şu Bob'u nasıl kestiniz her türlü ölüyorum

Zordur biraz, benim en çok zorlandığım dövüş oldu.

Hangi safhadasın? Elemana zarar verebilmek için yerdeki 3 kırmızı noktayı, yumruk silahı ile(adını unuttum :)) kırman lazım, havadayken E ye basılı tutup F ile charge ederek.
    3 safhası var, 1. de bir tane kırmızı nokta kıran yetiyor bayılınca biraz vuruyorsun, 2. de iki tane kırman lazım ama hızlı olmazsan tekrar yanıyor ve 3.de çok hızlı bir şekilde 2ünüde kırman lazım. Herşeyi bırakıp çok hızlı 3 nokta arası koşturman lazım. Havadayken kendini ileri atmak çok işe yarıyor burada.

Saldırlarından kaçmak basit aslında, yerden gönderdiği ışınlardan zıpla, çok genişse zıpladıktan sonra Q+space yap. Gönderdiği duvarlarda geçebileceğin boşluklar oluyor rahat kaçarsın. Bağırmasından mutlaka kaç, çok fazla hasar veriyor.

teşekkürler,öldürdüm sonunda çok zorlandım gamepad ile oynuyorum kan ter içinde kaldım
    Çok fazla kombinasyon var hangisini kullanacağımı şaşırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 28 Ocak 2013; 11:15:16 >

• Item almak için kırmızı şeyi biriktirmek baya zor bunun kolay yolu yokmu ?
  • Açıkçası klaveye+fare bana daha rahat geldi kontrol cihazından. Kamera açısı bazen istem dışı değişti faremin hassasiyeti yüzünden ama onun dışında çok rahat oynadım.
  • quote:

Açıkçası klaveye+fare bana daha rahat geldi kontrol cihazından. Kamera açısı bazen istem dışı değişti faremin hassasiyeti yüzünden ama onun dışında çok rahat oynadım.

gamepad ile oynadım cok da zor değildi itemleri almak için kırmızı ruhları nasıl birktireceğiz birikmiyor ?
  • gerçekten iyi oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Item almak için kırmızı şeyi biriktirmek baya zor bunun kolay yolu yokmu ?

Çevreyi gezeceksin kesilebilen her şeyi keseceksin bir de arı kovanı gibi etrafta şeyler var onları ve örümcekleri vuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Item almak için kırmızı şeyi biriktirmek baya zor bunun kolay yolu yokmu ?

Çevreyi gezeceksin kesilebilen her şeyi keseceksin bir de arı kovanı gibi etrafta şeyler var onları ve örümcekleri vuracaksın.

şuan disko bölümündeyim orda bitti işde kaçıncı bölüm oluyor bilmiyorum fazla bölümde kalmadı sanırsam 2.-3. oynaşımızda herhalde fulleyecez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 28 Ocak 2013; 11:53:48 >
  • quote:

quote:

Açıkçası klaveye+fare bana daha rahat geldi kontrol cihazından. Kamera açısı bazen istem dışı değişti faremin hassasiyeti yüzünden ama onun dışında çok rahat oynadım.

gamepad ile oynadım cok da zor değildi itemleri almak için kırmızı ruhları nasıl birktireceğiz birikmiyor ?

Dövüştüğümüz elemanlardan geliyor, etraftaki bazı cisimleri kırınca geliyor, ufak örümceklerden geliyor ve tormented soullardan geliyor. Ufak tefekleri almadım hiç dükkanda sadece maksimum can ve devil triggerları arttıranları aldım. HP nin sonuncusunu alamadım, devil triggerlardan da bir tane alabildim. Zorluk seviyesi arttıkça daha çok düşman geliyor belki o zaman hepsini almak mümkün olur.
    Bölüm tekrarlamadım hiç, eğer tekrarda kestiğimiz yaratıklardan gelmeye devam ediyorsa uğraşılabilir ama ilk başta açık olab en zor seviyede bana yetti alabildiklerim. Hatta bir bölüm hariç ölmedim hiç, o da atlama zıplama sırasında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Ocak 2013; 11:42:35 >

• quote:

quote:

quote:

Dövüştüğümüz elemanlardan geliyor, etraftaki bazı cisimleri kırınca geliyor, ufak örümceklerden geliyor ve tormented soullardan geliyor. Ufak tefekleri almadım hiç dükkanda sadece maksimum can ve devil triggerları arttıranları aldım. HP nin sonuncusunu alamadım, devil triggerlardan da bir tane alabildim. Zorluk seviyesi arttıkça daha çok düşman geliyor belki o zaman hepsini almak mümkün olur.
    Bölüm tekrarlamadım hiç, eğer tekrarda kestiğimiz yaratıklardan gelmeye devam ediyorsa uğraşılabilir ama ilk başta açık olab en zor seviyede bana yetti alabildiklerim. Hatta bir bölüm hariç ölmedim hiç, o da atlama zıplama sırasında oldu.

Hocam ilk oynadığımda bana da lazım olmadı ama Dante Must Die zorluğunda köşe bucak arıyorsun.Bu arada düşme olayını da çok iyi düşünmüş yapımcılar oyun düşmeye müsait bir oyun diğer oyunlardaki gibi her düşüşte ölseydik çekilmezdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ilk oynadığımda bana da lazım olmadı ama Dante Must Die zorluğunda köşe bucak arıyorsun.Bu arada düşme olayını da çok iyi düşünmüş yapımcılar oyun düşmeye müsait bir oyun diğer oyunlardaki gibi her düşüşte ölseydik çekilmezdi.

her düşüşde de canın bir miktar azalıyor silahları upgrade ettinizmi ?

• quote:

Önümüzdeki hafta başlayacağım Dante Must Die 'a ben :) Doğrudur büyük olasılıkla.
    Ben de tam düşerken ölmedim zaten, şu sonlarada doğru zıplamalı bölümde düştüm, düşme sırasında yerden alevler yükseldi, resetlenene kadar öldü Dante
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

her düşüşde de canın bir miktar azalıyor silahları upgrade ettinizmi ?

Evet hepsini upgrade ettim ben oyun kısa dediler diye leaderboard'a ve kombolardan SSS almaya kafayı taktığım için ilk bitiriş de hepsini upgrade ettim.

• Grafikler nasıl gelişme varmı ?
  • quote:

quote:

Önümüzdeki hafta başlayacağım Dante Must Die 'a ben :) Doğrudur büyük olasılıkla.
    Ben de tam düşerken ölmedim zaten, şu sonlarada doğru zıplamalı bölümde düştüm, düşme sırasında yerden alevler yükseldi, resetlenene kadar öldü Dante

Bende o bölümde ölmüştüm tam düşerken alevler yükselir ise evlat acısı zaten. Benim en çok merak ettiğim Boss dövüşleri normal zorlukta çok sönüktü Dante Must Die'de zorlu kapışmalar bekliyorum.

• Aynen, bir tek en son boss biraz uğraştırdı diğerlerine göre ama o bile kekti.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.