Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu arada farkettiniz mi nero geri dönmüş resmen :DD tipi biraz kötü olmuş gerçi 4 deki hali daha güzeldi. ama oyuna baktığınız zaman devil may cry hissi var o bile yeter. benim aklıma bişey takıldı. 2:11 deki pelerinli adam vergil olabilir mi ? yomatoyu geri almaya gelmeler falan ? bi de dante acayip yaşlanmış

EDİT: 2:11le alakalı birşey daha farkettim. neronun kolunun robot olması bu sahne ile alakalı olabilir. kolukopuyo kan fışkırıyo, ve muhtemelen o koluda pelerinli adam alıyor. pelerinli aadamda vergil olabilir. neden kolunu koparsınki diye düşününce de dmc4 ün sonunda nero yomatoyu kolunun içine hapsediyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 11 Haziran 2018; 9:39:22 >

• bi de nero DmC deki danteye benzemiş gibi geldi bana
  • yukarda attığım videoda 2:54 de, soldaki dante ortadaki nero. sağdaki kim ?

• Nero geri dönüyor. hepimize hayırlı olsun dopelgangbanger in kulakları çınlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Haziran 2018; 21:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm burdan konuşmayın DMC 5'i, konusu var editör açmış, ordan konuşun veya yenisini açın. Konuyu okumak isterdim ama şimdi sayfalarca kasamayacağım.
  • Birader sıkıntılı mısın? Benim neden kulaklarım çınlasın ulan ben Nero'ya karşı değildim ki. DMC5'te de büyük ihtimal Nero olacaktı zaten. Face'ten ana bacı yaptığın yetmedi şimdi de hâlâ benimle forumdan mı uğraşmaya çalışıyorsun sincap seni.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Dopel yeni hesabin bumu:) sen niye ban yemistin dopelken? :d

• Evet. Admin'e admin olduğunu bilmeden atar yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

Grafikler konusunda capcoma güveniyorum ve bence güzel
    Grafikler efsane duruyor da adam grafiklerden değil çizimden bahsetmiş. Artık DMC sarmıyor zaten beni. Dark Souls akar.

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım çizimlerin nesi kötü? Nero'nun tipi kötü sadece ama çizimler daha realistiğe dönmüş. Yani bu yorumu başka bir yerde okumuştum ama eski DMC serileri harbiden anime tarzıydı okuduğum yazıda dediği gibi, büyük gözler falan. Dante de bayağı karizmatik olmuş ama tipi kaymış onun da biraz. Uzun saçlı olmuş bu sefer.

@danteauditore

• Allah canınızı almasın yıl olmuş 2018 bi öğrenemediniz şu isimleri. Vergil'e virgil dememişsin Allah'tan. O daha kolay gerçi Yamato gibi değil. Aynen Devil May Cry hissini vermeleri beni şaşırttı çünkü oyunun senaryosu klasik DMC'den uzak. Olay sadece iblis avcılarının etrafında şekillenmiyor artık. Artık bütün şehir haberdar iblislerin varlığından, baksana polisler ateş ediyor tıpkı Resident Evil 3'ün başlangıcı gibi. Olm nasıl da aklınıza geliyor Vergil. Benim hiç aklıma gelmemişti o adamın Vergil olabileceği. Bravo valla Devil May Cry ruhunu hâlâ kaybetmemişsiniz. Ben Vergil'ın, Nero'nun kolunu kestiğini de anlamamıştım gerçi. Öylesine saldıran taşşaklı biri olduğunu düşünmüştüm ama aklıma Vergil olabileceği gelmedi çünkü Vergil DMC1'de kaybolmuştu güya. Ben Nero'nun karnından fışkırıyor sandım kanları. Çünkü kolunu kestiğini göstermiyor zaten kolundan tutup fırlattığını gösteriyor. Siz orayı iyi yakalamışsınız. Ben yorgunken izlemiştim videoyu bir de bende konsantrasyon eksikliği var.

• Aynen bana da öyle geldi.

Bu arada oyunun 15 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

• Nero kolu kaptırıyor acaba orjinal kolu sonradan geri alacakmi kafalarda şimdiden soru isareti ps4 e kesin alacagim bu yeni oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenDiamond

Aynen bana da öyle geldi.

Bu arada oyunun 15 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-5-8-mart-2019-pc-ana-konu--133299578-3#135119982

Ana konudan devam et dopel... ulan gene mi uzaklaştırma yedin sen muahahauahuuhuhuhu hemde 1 ay...

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

Nero kolu kaptırıyor acaba orjinal kolu sonradan geri alacakmi kafalarda şimdiden soru isareti ps4 e kesin alacagim bu yeni oyunu
    Hayır, mekanik kol takıyorlar zaten, kolu geri almasının bir imkânı yok aslında Vergil da belinden komple kesilmişti ama belden aşağısız kalmadı, aslında Nero'nun kolunun yeniden çıkması gerekirdi.
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-5-8-mart-2019-pc-ana-konu--133299578-3#135119982

Ana konudan devam et dopel... ulan gene mi uzaklaştırma yedin sen muahahauahuuhuhuhu hemde 1 ay...

Alıntıları Göster
    Yav sizin ana konudan devam etmeniz gerekiyordu. Burdan yazınca ben de burdan yazdım.

Evet, ban yedim. Çok mu komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenDiamond

Yav sizin ana konudan devam etmeniz gerekiyordu. Burdan yazınca ben de burdan yazdım.

Evet, ban yedim. Çok mu komik.

Alıntıları Göster
    Dopell gel birazda seni black ops 4 e alalım istersen biraz da black ops 4 konularıni fethet. :d bak abin nasıl döşüyor mermileri seyret te öğren. Ama sen kimsin ki dopel? Sen bu oyunu hayatta oynayamazsın böyle benim aldığım gibi killer alamazsın muhahuhahauhahah

Ben her oyunda dopel den daha iyiyim onu solda sıfır ederim duman ederim yok ederim :d dmc de onlaynın co op multi modlu vs challenge olsa dopeli vergili seçip ikiye de bölerdim ben buna da inanıyorum zaa

• quote:

Dopell gel birazda seni black ops 4 e alalım istersen biraz da black ops 4 konularıni fethet. :d bak abin nasıl döşüyor mermileri seyret te öğren. Ama sen kimsin ki dopel? Sen bu oyunu hayatta oynayamazsın böyle benim aldığım gibi killer alamazsın muhahuhahauhahah

Ben her oyunda dopel den daha iyiyim onu solda sıfır ederim duman ederim yok ederim :d dmc de onlaynın co op multi modlu vs challenge olsa dopeli vergili seçip ikiye de bölerdim ben buna da inanıyorum zaa

Alıntıları Göster
    Black Ops 4 falan oynamam ben. CoD 4 MW2 oynamıştım, o kadar sevmedim ve alışması biraz zaman alıyor. 2 adam vurduğu için kendini pro sanmış ya çıldırıyorum. Ulan asıl sen kimsin? Gel Contract Wars'a haşat edeyim seni liseli. Oynayamazsın diye bir şey yok, 8-10 yıllık CoD oyuncusunu indiriyordum ben daha yeni başladığım hâlde sen kimsin? Merak etme gaza gelip Black Ops 4'e başlayacak değilim. Senden çok daha iyi kill alırım. Yiyorsa Contract Wars'a veya Eternal Crusade'e gel. Özellikle Eternal Crusade'e gel. O oyunu hayatta oynayamaz ve ilk oyundan sonra kaparsın oyunu, beni kesemezsin bile noob puahahahahahahahahaha

Sen anca olsa olsa yıllardır oynadığın oyunlarda benden daha iyi olabilirsin. Onda da gelir yerle bir ederim seni 1 kill bile alamazsın. Varoluştan silerim seni. :d DMC'nin challenge modu olsa asıl ben Dante'yi seçer seni Vergilla olan son savaşlarında olduğu gibi ikiye bölerdim muhahahahahaha. Vergil kim de sen beni ikiye bölecen. Beowulf mu sandın sen beni. Zaa ne olm velet misin

• BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Sevgili doppel kardeş bak burdaki dmc konusu yetim kalmış resmen ağlıyor nerde 3ulan bu doppel diyor kendi kendilerine orayada yetiş. Ve feth et hızır
    https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-v-ps4-ana-konu-8-mart-2019--130092790-12#135970302

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 23 Kasım 2018; 16:21:6 >
  • Ben son yazdığına cevap verdim zaten ama forumda sıkıntı var gibi gitmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.