Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün haberim oldu çıktığından bi an önce insede oynasak

http://in ciswf.com/1302803070.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 26 Ocak 2013; 19:44:10 >
  • Dante nin değişimini telafi etmişler gibi gözüküyor.
    Bi bakalım tadına.
  • arkadaşlar ben mission 2 de takıldım osirisle bi kayaya tutunamıyorum buda videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=dVR7aWptYTw 10:52 deki kaya
  • Oyun fena sardı, Dantenin alaycılığı çok güzel olmuş.
  • max detail / 4xmsaa+2xsgssaa+ao ... 60fps den aşağı düşmüyor , blur efektlerini kapadım birde

• Arkadaslar oyunu usb joystick ile oynuyorum . Silahala ates etme 4 numara li tus yani kare tusu. Rainstormu ( havada donup asagidaki dusmanlara ates etme hareketi ) yapmak icin ziplayip 4 + 4 kombinasyonunu yapmam gerektingi yaziyor upgrade ekraninda upgarede yapip havaya sicrayip 4 + 4 tusuna yani iki kere kareye basiyorum ne yaptiysam yapamdim bu rainstormu varmi bi puf noktasi . Yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

max detail / 4xmsaa+2xsgssaa+ao ... 60fps den aşağı düşmüyor , blur efektlerini kapadım birde

msaa ile sgssaa nın aynı değerde olması gerekmiyor muydu?
    bulanıklık oluşmaması için.
    lod bias ayarı vardı sanırım bide.
    çok kurcalamadım inspectoru
    bi dishonored çıkınca bakmıştım.
    yanılıyor olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

max detail / 4xmsaa+2xsgssaa+ao ... 60fps den aşağı düşmüyor , blur efektlerini kapadım birde

yanılıyor olabilirim.

yok gerekmiyor , ikisinde 4x yaparsam bazı yerlerde kasmalar olabiliyor bu arada ss lerden biraz bulanık görünüyor oyun , neden anlamadım normalde öyle değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

yanılıyor olabilirim.

yok gerekmiyor , ikisinde 4x yaparsam bazı yerlerde kasmalar olabiliyor bu arada ss lerden biraz bulanık görünüyor oyun , neden anlamadım normalde öyle değil

Sistemini yazar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diverapo

Beyler oyun eski oyunlarda ki gibi durmadan yaratık respawn ediyormu? Yoksa artık bir değişiklik yapmışlar mı?

Beyler sadece iki şıklı bir soru.

A) Evet respawn var.
    B) Hayır respawn yok.
  • 9600 gt + i3 540 ile herşey sonra full hd 35-60 fps arası gidip geliyor,inanılmaz.
  • Arkadaşlar oyun kaç bölüm? ben baya ilerledim mission select te hala diğer seçeneklerde kilit var?
  • evet sweetfx lede kurcalayınca biraz oyundaki bulanık efektleri tamamen yok ettim

sweetfx off

sweetfx on

sweetfx off

sweetfx on

@S. Hawking

gtx670 + i5 2500k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ocak 2013; 21:44:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

Arkadaslar oyunu usb joystick ile oynuyorum . Silahala ates etme 4 numara li tus yani kare tusu. Rainstormu ( havada donup asagidaki dusmanlara ates etme hareketi ) yapmak icin ziplayip 4 + 4 kombinasyonunu yapmam gerektingi yaziyor upgrade ekraninda upgarede yapip havaya sicrayip 4 + 4 tusuna yani iki kere kareye basiyorum ne yaptiysam yapamdim bu rainstormu varmi bi puf noktasi . Yardimci olursaniz sevinirim

Rainstorm u ben de yapmakta zorlanıyorum A+X diyor bi kere yapıyorum sonra bir süre yapamıyorum sonra tekrar yapabiliyorum , anlamış değilim.

Devil trigger'ı açmak ta işkence olmuş yahu.
  • Oyun çok iyi
    Dante'nin tipide hiç sırıtmadı o kadar laf edilmişti ...
  • quote:

evet sweetfx lede kurcalayınca biraz oyundaki bulanık efektleri tamamen yok ettim

sweetfx off

sweetfx on

sweetfx off

sweetfx on

@S. Hawking

gtx670 + i5 2500k

Sistemin iyiymiş. Ben de gtx 460 ile şansımı deneyeceğim. Far Cry 3'ü fulledim. Sıra bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Arkadaslar oyunu usb joystick ile oynuyorum . Silahala ates etme 4 numara li tus yani kare tusu. Rainstormu ( havada donup asagidaki dusmanlara ates etme hareketi ) yapmak icin ziplayip 4 + 4 kombinasyonunu yapmam gerektingi yaziyor upgrade ekraninda upgarede yapip havaya sicrayip 4 + 4 tusuna yani iki kere kareye basiyorum ne yaptiysam yapamdim bu rainstormu varmi bi puf noktasi . Yardimci olursaniz sevinirim

Rainstorm u ben de yapmakta zorlanıyorum A+X diyor bi kere yapıyorum sonra bir süre yapamıyorum sonra tekrar yapabiliyorum , anlamış değilim.

bende yapamdım bi türlü 4 + 4 diyor anlamış degilimm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

bende yapamdım bi türlü 4 + 4 diyor anlamış degilimm

A + X derken zıplama artı silah (ebony & ivory) yi kastettim , yani hangi tuşlarda ayarlıysa sizde öyle deneyin.Havadayken zıplama + silah duşuna basın.

• oyunu bitidim arkdaşlar . Spoiler vermiyeceğim herkes bitirsin kendisi öğrensin Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki BOSS fightlar çok çok yavandı çok basite kaçmışlar o benim hoşuma gitmedi

Oynadığım sistem : GIGABAYTE 990 fxa -ud3
    kingston 8 GB DDR 3 1600-2000 mhz ram
    xfx hd6850 1gb 256 bit
    AMD fx-6100 6 core
    ZALMAN CNPS9900MAX
    750W +80 PLUS PSU

Herşey açık 1920x1080 de oynadım ve oyunun hiçbir yerinde takılma vs yaşamadım adamlar oyunun optisini fena yapmışlar . Sanrıım hala ekran kartımda iş var bu oyunu bu denli açacağını sanmıyordum crysis 3 ü bekliyorum eğer ki onda kasmalar vs yaşarsam sizden üst seviye bir kart önerisi alcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 26 Ocak 2013; 22:25:01 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.