Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstediği tuşlara basıyorum birşey olduğu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 26 Ocak 2013; 23:06:26 >

-Vanu Sovereignty-
    -Technology Equals Might-

Youtube Channel

Battlelog: Aliens-ArchangeL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Devil Trigger nasıl açılıyor ?

c ve z tuşuna basmanı söylüyor sanırım aynı anda basacaksın o tuşlara

Steam
  • quote:

Devil Trigger nasıl açılıyor ?

LT + RT + Left stick tıklama + Right Stick tıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 26 Ocak 2013; 23:45:26 >

Ha bu arada Dante'yi geçtim

Vergil'a ne yapmışlar lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 27 Ocak 2013; 0:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Normal Playstation koluyla oynamak bilgisayarda ölüm gibi yok mu devil mode için kolay bir ayar?
    Devil modu açarken yürümek ve vurmak imkansızlaşıyor.Klavyeyle oynayım dedim o da kol gibi zevk vermiyor.İlla gidip xbox kolumu alalım.

Sormayın ya ,

Silah kullanıyor , bigisayar kurdu olmuş , dünyayı kurtarmaya çalışıyor bunlar vergil e ters şeyler değil miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Normal Playstation koluyla oynamak bilgisayarda ölüm gibi yok mu devil mode için kolay bir ayar?
    Devil modu açarken yürümek ve vurmak imkansızlaşıyor.Klavyeyle oynayım dedim o da kol gibi zevk vermiyor.İlla gidip xbox kolumu alalım.

Sormayın ya ,

Silah kullanıyor , bigisayar kurdu olmuş , dünyayı kurtarmaya çalışıyor bunlar vergil e ters şeyler değil miydi

Aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 27 Ocak 2013; 0:45:34 >

• BEYLER BU TİŞÖRTTEN ALALIM HEPİMİZ 35 LİRA

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

BEYLER BU TİŞÖRTTEN ALALIM HEPİMİZ 35 LİRA

nerde satılıyormuş o

-Vanu Sovereignty-

Youtube Channel

• arkadaşlar sıradan bi gamepad aldım oyun olmadığı için deneyemiyorum calıs calısmadıgını nasıl kontrol edebilirim? usbyi takınca ses geliyor aygıtlardan filan baktım görünürde yok.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • _____________________________
    ayarlanır o yaa..
  • quote:

Hhhaohhahhaha :) gece gece iyi güldürdün kardeşim alemsin vallaha

quote:

BEYLER BU TİŞÖRTTEN ALALIM HEPİMİZ 35 LİRA

nerde satılıyormuş o

http://www.combichrist.com/store/dmc-no-redemption/ EN AŞAĞIDA

• Oyunun grafikleri baya sevdim HD7850 ile 120FPS alıyorum herşey full de. İlk defa adam akıllı pıtlamayan bir oyun oynadım artık rahat uyuyucam.
  • Arkadaslar bu oyun portmu birde xbox playstation pc çıkış tarihleri bir birine yakın olan oyunlar pc içinde çıkılmış şa kesin port değil diyebilirmiz. Son bir soruda bu port olayına taktım galiba bana port oyunlar çakma gibi geliyor yani bu oyunların bize özenmeden sunulmuş gibi hissediyorum sorum şuydu oyunların port olup olmadıgını nasıl anlarız tarihlere mi bakacaz yoksa bir açıklama yapılıyorum kullanıcılar nasıl fark eder bu durumu teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PSN: Weycell61(us), Kayhan_61 (tr) Steam ID, Epic ID, Xbox Gamertag: Weycell 61
  • Beyler x360 programını win32 klasörünün içie attım lakin oyunu bulamadı?. Diğer oyunlarda ana dizine attığımda sorun çıkmıyordu. Elimdeki logitect kolu görmüyor oyun. Nasıl düzeltebilirim bu programı kullananlar yardım edebilir mi*

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diverapo

quote:

Beyler oyun eski oyunlarda ki gibi durmadan yaratık respawn ediyormu? Yoksa artık bir değişiklik yapmışlar mı?

Beyler sadece iki şıklı bir soru.

A) Evet respawn var.
    B) Hayır respawn yok.

Thanks for nothing...
  • quote:

quote:

quote:

Beyler oyun eski oyunlarda ki gibi durmadan yaratık respawn ediyormu? Yoksa artık bir değişiklik yapmışlar mı?

A) Evet respawn var.
    B) Hayır respawn yok.

Thanks for nothing...

Respawn yok , belli sayıda yaratık geliyor

-Vanu Sovereignty-

Youtube Channel

• quote:

quote:

quote:

A) Evet respawn var.
    B) Hayır respawn yok.

Thanks for nothing...

Yok hocam sürekli respawn olmuyor düsmanlar,cok iyi yapmislar onu yerli yerinde olmus..Bende DMC 4'de cok cekmistim ama bu oyunda cok sükür öyle bir sorun yok..

• Hele şükür arkadaşlar. Allah razı olsun, iki gündür şu basit sorunun cevabını bekliyordum. Gören okuyan olmadı heralde.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.