Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (755. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.948
Cevap
200
Favori
1.079.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

hardda oynuyorsan indirirler. ben genelde silahsız indiriyorum. arkadan yaklaşıp bayıltıyorum. ufak cetelere sinapırla dalıyorum. tek ise shotgunla kafadan.

Silahları geliştirince zorlanmıyorsun o kadar. Hatta karakter buildleri ile de baya op olabiliyorsun. Hack odaklı bir built veya yakın dövüş/gizlilik odaklı builtler ile. Bazı melee weaponlar çok güçlü olabiliyor çünkü geliştirince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

2 saati geçince iade olmuyor zaten diye oynamaya devam ettim mecburen, 123 saat olmuş, oynuyormuyum oynuyorum. Ama iade edebilseydim ederdim. Çünkü bu oyun bu parayı haketmiyor. Kimine göre hakeder para göreceli bir durum kişiden kişiye bir şeyin "değeri" değişir sonuçta ama bence bu oyun 250TL etmez.

Forumdaki negatif yorumların çoğuda bu yüzden çıkıyor sanırım. Witcher gibi 22.5TL'den satılsaydı kimse "çok kötü yea" demezdi, 22.5'luk oyun ne bekliyorsun oyna geç. Ama 250 ödeyince durum değişiyor.

250 olması aslında ucuz. Yarı fiyata satıyorlar adamlar. Oyunların çıkış fiyatı 60 dolar olur, böyle bir oyunun ucuz çıkması beklenemezdi zaten.

Ha ama şu doğru: Bu oyun çıkmamalıydı. Şu anki haliyle para verilmeyi hak etmiyor tarafsız gözle bakınca. Zevk alınmayacağı için demiyorum, kaldı ki ben zaten zevk alarak da oynuyorum. Ama tamamlanmamış ve vaat edileni veremeyen bir oyun olduğu için diyorum. Yine de ben iade etmezdim. Çünkü ne olursa olsun oynamak istiyorum.

Sevgi/nefret ilişkisine döndü benimki de

• 58 saat ve bitti. Tüm hikayeli yan görevleri yaptım. Keşke daha uzun olsaydı. Üzüldüm bittiğine. Yaza doğru rtxli vs bi pc toplama niyetim var. Yazın bir daha bitiririm. İnşallah bol bol hikaye dlcsi gelir.

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Ben de belli bir saatten sonra o kafaya girdim. Yine de adamların kendi vaatlerini bile karşılamıyor oyun, o yüzden gelen tepkiler haklı.

Baktım açık dünya görsellik dışında bir şey vermiyor bana, lineer bir hikaye oyunu gibi belli başlı yan görevlere ve ana hikayeye abandım. Kurcalamayı bıraktım oyunu. Hikayeyi bitirdikten sonra oyunun adam olmasını bekleyip modlarla birlikte tekrar oynarım artık ne zaman nasip olursa.

Bu haliyle güzel mi güzel, ben zevk alıyorum. En başından beri de aksini iddia etmedim. Kiminin hikaye ve sunum da hoşuna gitmeyebilir, diyecek bir şey yok. Ama hep denildiği gibi bu oyun beta ya da alfa sürümünde daha. Zaten herkesin derdi de bu oyunun çok daha iyi olabileceğini bilmesi. Yersiz düşmanlık ya da fanboyluk yapanları bir kenara bırakırsak herkes bu oyunun zaten potansiyelini verememesine üzülüyor. Ah CDPR ah...

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Arkadaşlar merhaba, oyunu yeni aldım, ilk 1-2 bölümü oynuyorum, şöyle bir problemim var. Adamları öldürüyorum bu sırada yerdeki silahı alıyorum ama benim sadece tabancam var, bir türlü kullanamıyorum adamlardan aldıgım silahi. ALT'a basılı tutunca da sadece tabanca gözüküyor, diğer yerlere herhangi bir silah atayamıyorum. Bu işi nasıl cözücez  

Envantere girip 3 silah slotuna da silah eklemeyi denediniz mi?

• Arkadaslar guncellemeyı yaptım 05 olanı. Çok iyi performans artısı sagladı 10 fps . Ama şunu farkettim . Caddeler bombos. Kalabalık yok. İnsan sayısı aşırı az. Sizdede böylemi? Yani şehir ölü şehre döndü ya
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    "O" tuşuna basınca açılan menüden silahlar gözüküyor. 3 tane silah seçebiliyorsunuz. Boş yerlere veya dolu yerlere tıklayın, değiştirin. Alt tuşu genelde kısayoldan bomba ve sağlık kiti seçmek için elverişli. Bu menüde kıyafetleri de değiştirebilirsiniz. "ı" tuşu ile de genel olarak her şeyi görebilir, günlükten görev alabilir, aynı sekmede mesajlardan gelen giden mesajlara görebilirsiniz. Zaten detayları var o menüde. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Hocam oyunu bitirdin mi? Ben şimdi bitirdim ama ortada Porche falan yok yan görevlerden mi devam etmem lazım? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Arkadaslar guncellemeyı yaptım 05 olanı. Çok iyi performans artısı sagladı 10 fps . Ama şunu farkettim . Caddeler bombos. Kalabalık yok. İnsan sayısı aşırı az. Sizdede böylemi? Yani şehir ölü şehre döndü ya

Ayarlardan kalabalığı değiştirebiliyorsunuz. En yüksekte de öyleyse bilemiyorum valla. Ben hatta trafikten ve kalabalıktan sıkıldığım için orta ayarda oynuyorum

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Zaten en yüksekte .
  • Konuya Siber Donanımlar, Siber Donanım Modları ve Araçlar başlıklarını ekledim.

• 39 Saatte bitirdim. Hikaye beni çok sardı aslında. Oyun o kadar efsane ki hatalarına rağmen oynattı kendisini tebrik etmek lazım :) . Şimdilik kaldıracağım ve umarım bir gün tüm sorunlar hallolur öyle tekrar ederim. Şimdilik hoşçakal Cyberpunk 2077 :)

• Şu oyunun 2-3 tane yama ile düzeleceğini sananlar var Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Bu oyunun çapı yapımcıyı aşmış arkadaşlar güzel oyun sürekli save ede ede gidin sorun olursa geriye dönün devam edin. Bu oyun oynanır güzel beğendim Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Ama bu oyun düzelir mi? Hayır. Düzelmez. Oyunun temeli sağlam değil komple yıkıp tekrar yapmak gerekiyor ki bir rdr2 gibi olabilsin. En az 10 sene daha uğraşsa cd projekt belki o da belki adam olur.

İşte büyük yapımcı ile küçük yapımcı farkı ortaya çıkmış. ubisoft bile 1 sene içinde ac odyssey gibi bir baş yapıtı ortaya koydu bundan 2 kat daha dolu 10 kat daha stabil bir oyun. Yine de güzel ama oynanır her türlü.

• Gta5 iyi bir kaç saat oynadım sonra bu oyuna girip biraz takildim,yok,7 yil önce çıkan oyunun mekanikleri daha iyi geldi bana.

• ne iki üç yaması, rahat 1 ile 1.5 senesi var adam olabilmesi için.

• En etkilendiğiniz,sevdiğiniz görev ya da yan görev ne ?
    Benim sonlara doğru çıkan AV görevi çok hoşuma gitti merak uyandırıcı ve sürükleyici en sevdiğim görev buydu sanırım birde delamain görevleri çok zevkliydi.

• Yeni TV aldık, sony'nin meşhur xh9096'sından ...

Tabi başladık tek tek oyunları, HDR filmleri falan denemeye ... Heyecanlıyız.

Cyberpunk güzel gözüküyor 4k'da, şehir, tasarım, dizayn bir kez daha "ahhh" çektiriyor, keşke daha dolu bir yapım olsa dedirtiyor...

Her neyse, konu bu değil ama ! Orada Red Dead Redemption 2'de duruyor, zira PS4 üzerinden can cekişerek oynamıştık, bayağı kötü bir TV'de, neden olmasın dedik 4k'da şu görselleri bir görelim.

%100 save bulduk birde, ki serbest bir şekilde dolanabilelim.

Oyunun Saint Denis bölgesinin hemen altındaki bataklık alana gittik, bir adam arkasında bir kadını bağlamış, atına atmış götürüyordu, kadın yardım istedi, kendilerine yaklaştığımda adam "kendi işine bak" çekti...

Sen misin delikanlı dedik, kovalamaya başladık, adam sataşacağımızı anlayınca atını dehlemeye başladı, mohawk baltalarından bir tanesini adamın kafasına sapladım, at bayağı kötü bir zeminden geçerken binicisi ölmüş oldu, dolayısı ile düştüler, yığıldılar... Kadıncağız dahil buna. Hiç bulaşmasa mıydık ? Bende attan inip kadının canlı olup olmadığını kontrol etmek istedim, kadın kanıyor, ama hala canlıydı, iplerini kesip kurtardım. Erkekler üzerinden biraz geveleyip, laf attı, sonra ben kendisini "defuse" yani "huyuna gitmek" seçeneği ile sakinleştirmeye çalışırken, benden uzak dur deyip atarlı bir şekilde uzaklaşmaya çalıştı.

Yediremedim, attım kementimi boynuna, zira yolda timsahlar görmüştüm, boşa gitmesin dedim bu kadar kovalamaca, bari doğa faydalansın... Kuzen ile birlikte kesinlikle ihtimal vermiyorduk olacaklara, kadını domuz bağı bağlayıp, bataklığın sulak alanında, omuzumda taşırken, ilerlemeye başladım. Etrafta gürüldemeler geliyor, su hareket ediyordu tuhaf dalgalar şeklinde, bu sırada yağmur başladı ve sis çöktü. Görseller ve atmosfer altımızı ıslatmamıza yetti, ama sesler tam da işin süsü biberi olmuştu.

Derken sudan yavru timsahlar çıktı ve bizden kaçtılar, bayağı ufaklardı, o yüzden saldırmadılar. Doğada kütle-hacim çok önemi bir faktör çünkü. Daha sonra kızıl-sarı gözleri ile suyun içinde bir şey belirdi, bende kadını kafası dışarıda kalacak şekilde yarı su-yarı çamur bir alana attım. Ve geri çekilip gizlenme pozisyonunda çalıların içine geçtim.

Büyük timsah 3-4 defa etrafında tur attıktan sonra kadının kafa bölgesine saldırdı, sonra ayak bölgesine, sonra karnından ısırıp (bu kısım eğer sizi yakalarsa yaptığı script hareket) sağa sola savurup, öldürdü ve bıraktı.

Kadının olduğu bölge hafif kızıl bir renk aldı, sonra o kan ayaklarımın olduğu zemine kadar renklendirdi.

Tüm bunlar 1.5-2 dakika içinde oldu. Ve ağzımız açık izledik. Ağzımız açık ! Cyberpunk öyle bir çıtamızı indirdi ki sağ olsun, büyüleniyoruz bu tarz enstantanelerden artık.

Eee anlatsanıza biraz, bu gün sizin Cyberpunk 2077 npc'leriniz neler yaptı ?

Not: Lütfen saldırmaya "burası RDR konusu mu birader" diye başlayınız Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 21 Aralık 2020; 23:44:33 >

• Oyun düzelene kadar daha da yüzüne bakmam. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.