Arkadaşlar toz içinde kalmıştı uzun bir süre malum hep aynı yerden Güneş yiye yiye şimdi oraya yıkasam da gitmiyor. Çözüm önerisi olan var mı, yıkamacı 8000, 10000 liraya pasta cila yaparız geçer dedi ama o kadar bütçem yok. Benim uygulanabileceğim bir yöntem var mı?
i7 13700HX, Rtx 4080 darboğaz?
Erkekleri bilinçlendirme konusu!
Evet arkadaşlar boşanma konusunda sorularınız varsa alayım çok tecrübem oldu hala da devam ediyor :)
Edit: Başlığı değiştirdim. Umarım dhde ve arama sonuçlarında hemcinslerim gerçekleri görür ilerde mağduriyet yaşamaz .
Mal Rejimi Davası hk. (Hukukçu arkadaşlar)
Sorum şu: Evlilik devam ederken daha önceki aracımın üzerine bir daha geri istememek üzere kendi isteğiyle vermiş olduğu ziynetleri de ekleyip yeni araç almıştım. Boşandık. Ziynet davasında bu hususu belirttik ve hakim onların kendi isteğiyle verilen altınlar geri istenemez diye bu davasını reddetti. Fakat karşı taraf yeni bir konu olan Mal rejimine katılma davası açtı. Peki araçta bu hakkı var mı? Sonuçta kişisel malını kendi isteğiyle veriyor ve o benim kişisel malım olmuş olmuyor mu?
İnternetten para kazanabilir miyim?
Kıdem Tazminatı hk.
Merhaba arkadaşlar;
Özel kolejde bir öğretmendim. 4 yıla yakınlık kıdem tazminatımı vereceklerini söylediler; fakat vermedikleri için ihtarname gönderdim ve beni ihtarnameye göre işten çıkıyorum diye direk kendi isteğiyle istifa gösterdiler (herhangi bir istifa dilekçesi vermedim)
Arabuluculukta şu anda tazminatımı biraz eksik ve 3 taksitle vermeyi önerdiler.
Sorum şu: Dosyam mahkemeye gitse mahkeme sonuçlandığında kösem tazminatım eski asgari ücret bürütünden mi hesaplanır yoksa sonuç yılındaki brüt mü dikkate alınır?
Ayrıca birçok hakkım da içerde var: 3 ay sigortasız ve asgari ücret altında çalıştırma, Nöbet ücreti, Eğitim Ödeneği ve Kıdemli birinin asgari ücretle çalıştırılması gibi.
Mahkemeye gitmek istiyorum fakat uzun bir süreç olacak o sürede asgari ücret artacak ama ben eski asgari ücret brütüne göre alırsam alacağımın değeri düşecek.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Apex Legends Mobile [ANA KONU]
Google Play Linki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.apexlegendsmobilefps&hl=en_US&gl=US
İos linki: https://apps.apple.com/sg/app/apex-legends-mobile/id1543991460
Oyuna başlamadan yapılması gereken ayarlar:
Emülatör ile oynayacaklar için ayarlar:
Motor ısınınca kısmi tekleme
Merhaba forumdaşlar
İkinci el Seat Ibiza 1994 model araç aldım. Aracımda aldığımdan beri yaşanan sorunum şu:
Aracı ilk çalıştırdığımda ve gittiğimde herhangi bir sorun yok. Fakat 5 dk sonra kadar motor ısınınca vites değiştirdikten sonra gaz pedalına basarken örneğin 7 cm kadar bastığımda, bir silkeleme oluyor. Sadece vites değiştirirken değil yavaşlayıp tekrar gaz pedalına aynı ölçüde bastığımda yani aynı noktaya kadar indiğimde bir silkeleme oluyor. Gaz pedalına yavaş basıyorum. Çok hızlı bastığımda olmuyor.
Ek bilgi:
Buji ve buji kabloları daha önce değişmiş.
Kaç sefer tüp ayarı yapıldı.
Aracın çekişinde hızlanmasında hiçbir problem yok.
Neden kaynaklanıyor olabilir?
Cyberpunk 2077 Fotoğraf Paylaşım Konusu
Uefa 2000 Maçları
Uefa 2000 Maçlarını izledikten sonra şimdiki maçlar çok heyecanlı gelmiyor. Futbolculara bakıyorum her birinin ayrı bir duruşu klası var. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor.
İlgi Alanları: Tekno
Onca nimet varken kul hakkı yemeyin. |
Son Giriş: 23 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.095
İkinci El Bölümü Mesajları: 303
Konularının görüntülenme sayısı: 84.007 (Bu ay: 2.327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 384 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El