dost kayaoğlu 130-140 saatte %100 bitirdi galiba |
Oyun gayet güzel gidiyor lakin bug yüzüne gerçekten bir zevk alamıyorum. -Karşımdaki görev yaptığım karakter diyalog esnasında elinde bazuka ile saçma sapan hareketler yapıyor. -Panam yanımda havada geziyor. -Arabanın radyosu çalışmıyor. Oyundan çıkıp giriyorum o zaman düzeliyor. -Size oldu mu bilmiyorum. Bazı arabalar yolun ortasında öylece duruyor. Trafik ışığı falan da yok normal boş yolda duruyor.Hızımı almışken arkadan yapıştırıyorum. -Harita halen saçma çalışıyor. Takip edemiyorum görevleri. -Yanlışlıkla ateş ettiğim yerde NPC'ler yere çöküp kalıyor. Bilerek oyunu birkaç saat ileriye aldım bir baktım aynı npc'ler halen yerde. Başka bir oyun satın aldım. Cyberpunk düzelene kadar şimdilik üzülerek rafa kaldırıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 21 Aralık 2020; 18:21:5 > |
braindance malesef sadece görevlerde kullanılıyor. NPC ler satmasına ragmen onlara erişimimiz yok. oyundan kesilen bir baska içerik. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyunda yan görevlerle ilerliyorum şu anda. Yaklaşık 16 saat oldu ama hiç çatışmaya giremiyorum. Anında bekmezimi akıtıyorlar. Kesici silahlar konusunda kendimi geliştirmeye çalıştım ama adama yaklaşana kadar ölüyorum abi var mıdır bu işin bir sırrı? |
Bu kadar hype'ı hangi oyunda gördünüz de popülerde olmayacak? Oynuyoruz kardeşim niye iade edelim allah allah. İster hikayesi için dayanalım, ister nadasa bırakalım oyunun adam olmasını bekleyelim. Hatta oyunu beğenenler de var şaşırırsın ama. Konuda oyunu oynayıp konuşanlardan çok bu tipler olduğu için popülerde. Hele bir arkadaş da sürekli çamur atmaktan, oyunu oynayıp zevk alanlara laf yetiştirmekten geri durmuyor. Oyunu sevmeyenler, sevenlerden çok daha obsesif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok hocam izlenimyor,büyük ihtimal eklememişler daha :D görev vs dısında hiç bir işe yaramıyor suan iççin |
arkadaşlar bu oyunda araba parçası güncelleştirebiliyor muyuz ? |
Hocam bende de war zone aşırı fps düşüşü var ortalama 120-140 arası oynuyordum. Şu an 80-90 fps var mı bir bilginiz neyden kaynaklı acaba? |
oyunu oynama tarzıda önemli ya,150 saat oldu gidipte boş gezerken şehirde polise vs sıkmadıgım için mesela saçma saçma spawn olayları basıma gelmiyor:D gidip npc lere salça olmuyorum o yüzden yapay zekaları umrumda değil tepki veriyor mu vermiyor mu umrumda değil,he bunlar olsa kötümü olur hayır olmaz,onları seven tayfada var normal olarak,gta oynarken genellikle alırım silahı sıkarım etrafa npcler tepki verir ,eglenirim ama bu oyunda onu aramıyorum,mekana giriyorum pc yi hackleyip hikayeleri ögreniyorum,oradan baska mekana gidiyorum vsvs allahtan bu konuda içeriği bol,beni oyalıyor hoşumada gidiyor,bug vsde basıma gelmediginden cillop gibi bir oyun oynuyorum,yapay zeka vsdir arayanada lafım yok,ama oyun cıkalı oldu işte bi süre oyunun ne oldugu belli gelipte her gün aynı şeyi yazan bi kaç kişi var,sizlik değil işte bu oyun,zevk aldıgınınz kısımlar eksik veya üstüne düşülmemiş işte,böyle olan bissürü oyun var,herkesi memnun etmek zordur,salında memnun olanlar oynasın eglensin ,hala gelip nasıl iade etmiyosunuz vs yazıyorlar bi de,ben de gtadan hikaye istiyorum derin her yerden metin fışkırsın rpg olsun istiyorum oluyor mu?iade mi edelim:D tavsiyem kendi zevklerinizi tartın ögrenin ,sevmeyenler bi de ısrarla oynuyor herhalde oyunu |
Hikaye dışında laf atılacak neyi var oyunun? Bir de Cyberpunk'ın hikaye dışında iyi yaptığı ne var? Şu karşılaştırma ve çamur atma/hater olma garabetinden kurtulamadınız bir. Piyasada tlou2 kadar ham animasyonları, sinematikleri, oyunculukları (evet bildiğin sinematik oyunculuk) olan kaç tane oyun var? Hikayeyi ben de aşırı kötü buluyorum ama onun dışında her anlamda kusursuz bir oyun. Cyberpunk ise hikaye ve sunumu dışında her anlamda kusurlu. Hatta basbayağı bitmemiş bir oyun. Bitmemiş bir oyunla bitmiş bir oyunu kıyaslamak zaten baştan abes. Her şekilde kıyaslamak saçma. Rdr2'den beri oynanış, fizik, animasyon kalitesi olarak eli yüzü düzgün tek oyun tlou2. Bir insanın oyunlardan ne kadar anladığını tlou2 hakkındaki yorumlarından anlamak pek ala mümkün. Tabii oyunlara interaktif sinema gözüyle bakmıyorsanız. O zaman da hikayeyi beğenmeseniz bile sunum kalitesi ve sinematikleri yine çok iyi. Neyse haterlara laf mı anlatılır bu devirde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İçine oturuyordu insanın öyle tek başına kalınca |
|
60 saattır oynuyorum. Ek görevleri yapıyorum. Bir yerden bir yere arabayla gidiyorum, suda yüzüyorum vs sadece bir yada iki bug gördüm. o da araba ve npcler alakasız yerde duruyordu. onun dışında ne kombatta nede başka yerde bug görmedim. oyunu sık sık kayit ediyorum. belki sık sık ara verdiğim için işlemci hataları düzelitiyor olabilir. Bazı oyunlarda eskiden şişme oluyordu. oyun çok oynayınca afallıyordu. ram vs doluyordu. oyuna gir çik yapmak gerekiyordu. belki böyle bir şey. sonuç olarak benim tek problemim 60fps alamamam. |
hardda oynuyorsan indirirler. ben genelde silahsız indiriyorum. arkadan yaklaşıp bayıltıyorum. ufak cetelere sinapırla dalıyorum. tek ise shotgunla kafadan. |
her görevin zorluk derecesi farkli. adamın kafasında kurukafa varsa onu gizlice öldüremezsin. seni 1-2 mermi ile öldürür. sen ise tüm cephaneni boşaltırsan anca ölüyorlar. ben genelde bunlara el bombası atıyorum yada bu görevleri sonraya bırakıyorum. |
Takip ettiğiniz adam yanınızdakini vurunca siz o polisi vurmayacaksınız, araçtan birileri çıkıp sizinle konuşacak, görev bu şekilde ilerliyor. |
|
2 saati geçince iade olmuyor zaten diye oynamaya devam ettim mecburen, 123 saat olmuş, oynuyormuyum oynuyorum. Ama iade edebilseydim ederdim. Çünkü bu oyun bu parayı haketmiyor. Kimine göre hakeder para göreceli bir durum kişiden kişiye bir şeyin "değeri" değişir sonuçta ama bence bu oyun 250TL etmez. Forumdaki negatif yorumların çoğuda bu yüzden çıkıyor sanırım. Witcher gibi 22.5TL'den satılsaydı kimse "çok kötü yea" demezdi, 22.5'luk oyun ne bekliyorsun oyna geç. Ama 250 ödeyince durum değişiyor. |
|