Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şurdaki değerler neye göre değerlendiriliyor?


    V ile oynadığım hikaye kısmı %90, Johnny ile de %25 mi yapmışım yani?


    Eğer böyleyse çok kısaymış gerçekten oyun 3. perde yazısını daha yeni gördüm ne kadar vardır tahmini? (Ana görevler)


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    yeterince gürültü çıkarınca ilk trailerda gördüğümüz polisler teşrif ediyor


    bunlarla alakalı bir yan görev de varmış, onu da arıyorum !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 22 Aralık 2020; 1:53:28 >
  • Kerrynin ek işini yaparken polis kovalamacası oldu. Baya baya iki polis aracı bizi kovalamaya başladı ama birden çat diye sildi oyun polis araçlarını. Yani oyunda bir şeyler yapılmış ama daha sonra silinip farklı şekillerde üstü kapatılmış. Polis kovalamacası yapılmış ama sonradan değiştirilen aranma sistemi, suçu işlediğin yerden belli bir mesafe uzaklaşınca polisleri siliyor. Görevdeki hali de bugta kalmış haliyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 22 Aralık 2020; 1:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1..0.5 patchi pcye geldi mi?



  • "RDR'de atın başakları büzüşüyor çok detaylı hüüüü" Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 



    şu oyundaki hatalara inatla odaklanıp iyi şeyleri görmeyenleri anlamıyorum çünkü tonla iyi şey var oyunda, neyse oyundan zevk alan dostlara selam olsun :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 22 Aralık 2020; 2:33:36 >
  • Oyunda acayip sıkıntılar var. 1 saat kadar oynadıktan sonra oyunda sanki akıcılık gitmiş gibiydi çıktım girdim biraz düzeldi sonra 1-1,5 saat kadar daha oynadım bu sefer bariz gözü yoracak seviyede akıcılık sorunu vardı ama bir yandan da acaba bana mı öyle geliyor? diye düşünürken oyunu kaydettim ve kaydettiğim noktada tam 49-50 fps alıyordum oyunu tekrardan açtığımda mouse u bile hareket ettirmeden direk aynı noktada 57-58 fps almaya başladım Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    Sanırım adam akıllı oynayabilmek için saat başı oyundan çıkıp girmek gerekiyor rezilliğe gel...


    Ayrıca denk geldiğim bir olayı da yazayım. Oyunun başlarında panem ile görev yaparken benzinlik tarzı bir yeri basıp adamları temizledik daha sonra o bölgeye hiç uğramadım zaten şehrin dışında kuytu bir yerde. Neyse bu görevin üzerine ortalama 40-50 saat daha oynamışımdır oyunu ve silah dükkanı için rastgele oraya gitmek zorunda kaldım ve oyunun başlarında öldürdüğüm adamlar halen daha yerde yatıyordu. Böyle her bölgede öldürdüğümüz adamlar arka planda veri olarak kalacak mı gerçekten? yazık valla ya bu oyunu 2 senede bile adam edeceklerini sanmıyorum. No man's sky gibi 4 yıl sonra belki tüm sorunları çözülmüş olur, youtube da 2020 vs 2024 karşılaştırmalarını izler vay be oyun çıktığında ne rezaletti deriz.


    Ana hikaye ile beraber judy ve panem görevlerini de bitirdikten sonra oyunu direk silecem. 2 yıl sonra tekrar oynarım diyecem de oyunun tekrar oynanabilirliği yok ki arkadaş.. tek hikaye, aynı son, aynı yan görevler, aynı seçimler..

  • perseyuz kullanıcısına yanıt
    Geldi geldi. Daha hata ile karşılaşmadım ama npc yoğunluğu çok azaltılmış.
  • perseyuz kullanıcısına yanıt
  • Oyundaki textureların geç yüklenmesi hakkında bir çözümü olan var mı ? Can sıkmaya başladı artık. 500 gb 970 evo plus’a yüklü oyun. Sorunun ssd olmadığını düşünüyorum. Anlık kafamı çevirdiğimde araç kaplamaları düşük çözünürlüklü oluyor çok can sıkıcı.
  • Gömenlere laf atanlar ne yaşıyor anlamadım, bu oyun gömülmese sıradaki oyun da buglı çıkacaktı ondan sonra da, Ders almasını bilen bir firmaysa sıradaki oyunları kususuza yakın olacaktır ve bunun sebebi bu oyunun iyi yanlarını görün abi diyenler değil, hatalarını eleştirenler olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk evreninden tek anladığı uçan araba olan adamlar, hikayeden bir şey anlamayınca gelip ağlayıp duruyor yine burada. Herkes bu evreni oynamak zorunda degil abi beğenmediyseniz tamam gidin siz GTA'da açık dünyada adam felan öldürün size yeter o Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Usta videoya göz attımda çoğu şeyler diğer oyunlarda da var ve şu Meredith görevindeki çeşitlilik sadece o görevde var,öyle über süper bir şey göremedim.Hiçbir şeyin fanboyu değilim ama suç işlediğinde polis yanında yoktan var oluyorsa diğer şeyler biraz komik kalıyor.


    @Winter Is Coming Abi,6 ay sonra düzenlense nolucak ki oyunun hypeı zaten söndü,oynayan oynadı bitiren bitirdi,sende fanboyluk yapıyorsun,ben oyuna 250 lira vermişsem daha düzgün bir şey beklerim 6 ay sonra zaten 100 liraya alırım ben oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanreo123 -- 22 Aralık 2020; 6:48:56 >
  • Şu oyunu körü körüne savunan elemanları hiç anlamıyorum. Babanız malı değil olum bu, gerçekçi olun biraz. Bende oyunu oynuyorum 30 saati devirdim. Açık açık söyleyebiliyorum bu oyun tamamlanmamış bir oyun aceleye getirilmiş ve çoğu şeyi eksik bırakılmış bir oyun. Yüzlerce madde saymayacağım çünkü hepsini biliyorsunuz zaten. Olay sadece bug değil. Gel gelelim oyun kendini böyle bile oynatıyor mu ? evet oynatıyor. Hele adam akıllı tamamlanmış bir oyun olarak çıkaydı o zaman efsaneler arasına çok rahat girecekti ama bu halde değil.

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Çok başarılı bir inceleme olmuş. Noktasına virgülüne katıldım.

  • Sonunda oyunu oynamayı başarabildim. O kadar da iyi değil sanki?


    Zaten sırf grafikleri için merak edip indirdim belki tamamlarım dedim ama oyun benim için çok yorucu. Bütün gün çalışırken bilgisayar başındasın ve akşam gelip ışıklar kapalı keyfine varayım diyorsanız her sahnede aşırı değişen ışıklar gözünüzün yanmasına sebep olabilir :)


    Genel itibariyle grafikler bulanıklığı kapatsanız dahi ince bir blur efekti var gibi duruyor ve beni çok rahatsız etti. Çok güzel detaylar var fakat oynanabilirlik bence sıfır. Dövüş, çatışma, sürüş mekaniklerinin dandikliğine girmiyorum bile.


    Alt yazı ekranın en dibinde altta, solda görevin var okuyacaksın başka yerde tuş var gösteriyor ne yapacağını e konuşmayı dinlemelisin hadi istersen karakterinden gözünü ayırma, bir yandan da konuşmalarda seçimlerini yap derken.....


    Oğlum bu nasıl oynanış? Rahatlamak için oyun mu oynuyoruz KPSS, ALES mi giriyoruz belli değil.


    Açık dünya oyun yapılmış ama yönlendirme olmadan hiçbir şey yapamıyorsun. Bana saçmalık geldi.


    Not:2 saatlik oynanış deneyimi içerir.

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Ağzına sağlık üstat, harfiyen takılıyorum.

  • 1.05 de performans cok artmıs bence gpu 75 lardan 98 90 gibi calısıyor ve lakin şehir aşırı sessiz. Npc yok gibi bişey. Çok azaltmıslar ya. Kalabalık grup yok. Anca görev yapıos.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguna_iphone -- 22 Aralık 2020; 10:27:0 >
  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.