Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne dediyse tersini yapın.


    yatırım tavsiyesi değildir.(adettendir. )

  • hiçbirşey yapamaz sadece boş konuşuyor her zaman ki gibi

  • En son dolar hakkında bu şekilde konuşuluyordu. Gidip btc mi alsam acaba 

  • Senin neyle savaşın yokki zaten

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt

    Şuan milletin elinde ne kadar para var bilmiyorlar vergilendiremiyorlar'da alamıyorlar'da öyle kedinin cigere baktığı gibi bakıp birsey'de yapamıyorlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum duydugum kadarıyla kriptocuların başına mali polisi musalllat etmişler yüksek miktar bozduranın tepesine çöküp nerden kazandın bu parayı bahismi oynadın nerden kazandığını ispatla falan diyip çökmeye çalışıyolarmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Kripto paralar vatandaşın yararınaymış, güldürmeyin şimdi, daha kazanan vatandaş görmedim. Bugün kazandıysa yarın gene kaybediyor, çünkü bu resmen bir kumar ve kumarda kasa her zaman kazanır. Milletin zar zor kazandığı paralar zengin olma hayaliyle çar çur oluyor, yazık..

    ya kardeşim bilmiyosan konuşma bari

  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    paran buhar oldu mu da gidip sağda solda ağlıyorsunuz ama ona ne diyeceksiniz. Zamanında tosuncuğu yere göğe sığdıramayanlar ekmeğini kaymağını yiyenler işler terse dönünce hemen devletin makamlarına ağlamaya başladığı günleri unutmadık. Ben sende böylesin diye yargılamıyorum asla haddim değil fakat ne yazık ki gerçek bu. Kazanırken iyi rüzgar terse esince devletten kötüsü yok.

  • Kanser hastalarının ilaçlarını getirtmek/üretmek yerine nelerle uğraşıyorlar.

    Tez vakitte gitmeleri dileğiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas düşmanlıkları Türk halkına

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Savaş açacağına TL yi dijital basıp ilerleme sağlayıp öncü olmak varken çok yanlış bı karar , bu konularda sanırım ulemaya danisiyor, ulema dijital işinden ne anlar:))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

    Kripto paralar mı vatandaşın yararına? Bir nevi teknokomünizme doğru gidiyoruz, herşey sanal olsun, tüm dünya köle olsun diye uğraşılıyor, çünkü gerçekler ve somut şeyler maksimum manüpile edildi ve artık yürümüyor. Bir şeyin etkin ve baskın olması başka, doğru ve gelecekte ve geniş zamanda insanların yararına olması başka. Şu anda nasıl faiz, paradan para kazanma araçları vb insanların sömürülmesine ve zenginin daha zengin fakirin daha fakir olmasına yol açıyorsa, gelecekte de kripto para bu sistemin zirveye taşınması için ilk araç olacaktır. Bunun vatandaşın yararına olduğunu düşünmek resmen akıl tutulmasıdır.

  • Gökay16 G kullanıcısına yanıt

    Şu anda insanların ve özellikle gençlerin büyük bölümü uyuşturucu almış gibi ver maddeyi desteklesin yeni dünya düzenini modundalar. Bırak uzun vadeli düşünmeyi aksi bir görüş görse yeni düzenin askeri gibi canı pahasına savunuyor. Korkutucu ve üzücü. Aslında geçmişten beri farklı adlarla süregelen bir durum ve insanlar hem kendi yapıp hem kendileri ağlıyorlar. Bir noktadan sonra ağlayacak insanlıkları/şuurları/psikolojileri bile kalmayacak diye korkuyorum.

  • Bir dediği diğer dediğini asla tutmaz, sonra da bir önceki söylemini lanetler. Haftaya başka açıklama görürüz muhtemelen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.Ak -- 19 Eylül 2021; 23:58:10 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

    günde %20 değer kaybetme potansiyeli olan ve arada da kaybeden ₺'yi ne yapalım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yasakla. Daha tatlı olur.

    Bana böylesi bir yasağın zerre etkisi olmaz sanıyorum. ayda 700 dolares 700 dolares ödememi alıyorum bir yerlerde... Nerede? Bende değil. Salak mıyım abi ben, TR hesabıma düzenli ödeme alayım? Allah müstehakını versin. Bir gün geriye dönük miningci avına çıkarsınız. Belli olmaz. Gelir vergisi yasası miningi gelir vergisine tabi yapmaya yeterli ve bu konuda bir uyarı yapmadan geriye dönük mining geliri elde etmiş herkesi patlatabilirsiniz. Çünkü çok büyük kısmı para yatırmadan düzenli olarak tık tık kripto borsasından para çekmiş. Kabak gibi meydanda...

    Ama herkesi patlatsanız ben gene patlamam. Hani abi? Nereye almışım parayı? Araştır bütün hesaplarımı. Evet, kimlik tanımlı binance hesabım da var. Ondaki hareketleri de vereyim sana. Nerede para almışım? Kimden almışım? Almadım para falan. No tespit, no kanıt. No kanıt, no ceza.

    "700 dolares 700 dolares" demişsin, o paralar nerede o zaman? Eh ara bul. Belki burada yalan söyledim. Milleti trollüyorum? Suç mu? Bulaman güzel kardeşim. Yok bende para falan. Bu arada beklediğim mallar gelsin, 1000 dolares olacak o 700.

    Yasakla sen. Daha güzel olur. Ortam sakinler iki. Galagula tipleri pistten alırız. Güzel olur. Miningi komple yasaklasan, gene tutturamazsın. Ayda 10000kw elektrik harcayan yer 12000kw harcasa nereden anlayacaksın? Zor yani. Nerede mining yapıyorum? Ne bileyim ben? İddiayı ortaya atan sensin. Ara bul. Hoş, yasaklasan emin ol, baskın yapsan gene bulamazsın. Anında şeklen uygunluk alırım. PC kasasında... Evet, 4sli'lı PC var. Tasarımcıyız kardeşim. Anında dönüştürürüm yani. Rig mig bulaman.

    Özetle sen yasakladıkça, mücadele ettikçe daha derine iner bu iş. Kontrolü tamamen kaybedersin. Yapma. Onun yerine düzenle ve serbest bırak. Takip et. Kontrolü bir nebze sende kalır.

    Bir düşün yani. Benim arkadaşıma 50.000 dolar yollamam serbest mi? Serbest. Bu arkadaşım Uganda'da yaşıyor diyelim. Orada kripto serbest mi? Serbest. Eee? Kontrolü tamamen kaybettin be abi... Uganda'da vergi de yok. Adam 60.000 dolar çeker. 50.000 geri EFT yapar. Kalan 10.000'i sonra elden verir. Nedir yani? Yani sırf mining için değil, kripto ticareti için de saçma söylemler bunlar.

    Büyük oyuncu gider isterse şirket kurar Karadağ'da. Gömer iki milyon dolar sermaye o şirkete... O sermaye ile kripto oynar. Sonu mu var bu işin?

    Kasmayın milleti yani. Tabii ki riskli bir alan. Zaten o yüzden yatırım falan yapmıyorum. Ama minig yaparım. Ama bu benim tercihim. Başkasının risk yaklaşımı farklıdır. O yatırım yapar. Ha balon mudur? Olabilir. Gayet mümkün. Lafım yok. Ama rica edeceğim, az bilimsel konuşalım, az realist yaklaşalım...

    Ama sayın cumhurbaşkanımızın bu çıkışı ile mining yasaklansa, bir miningci olarak işime gelebilir. neyse. Susayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 20 Eylül 2021; 1:25:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RTE mode: on

    Eeeyyy Satoshi Nakamoto, sen kimsin ?

    RTE mode: off

  • Daha geçen hafta Türkiye dijital parası için aselsan ile atağa geçilmedi mi şimdi çıkmış savaş içindeyiz diyor bu neyin kafası yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto paralara karşı bugüne kadar hep mesafeli durdum ama reis böyle dediyse vardır bir bilmediği, artık daha çok ilgileneceğim.

  • "Kripto para maalesef mağduriyetlere de kapı açıyor" demiş 1000ali.
    E normal para da mağduriyete yol açıyor, çek, senet, kredi kartı alayı mağduriyete yol açıyor. O zaman hepsini yasaklamak gerek sizin mantığınıza göre?
    Halbuki aklı başında devlet adamları olsalar ne yaparlardı?
    Halkı kripto paralara karşı bilinçlendirip kullanımını teşvik ederlerdi.
    Ama nerde bizde o kafa.. Biz hala taş devri mantığıyla yeniye, teknolojiye, gelişime karşıyız, yasaklarız, öldürürüz, cezalandırırız, yakarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 20 Eylül 2021; 10:07:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.