Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var'



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kripto paralar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Hükümetin kripto paralara karşı ayrı bir savaşı olduğunu belirtti.



    Türkiye’de hükümet tarafından kripto paraları yasaklamaya yönelik kararlar gelse de çeşitli demeçlerde ve ekonomik planlarda kripto paraların yaygınlaştırılmasına yönelik olumlu planlara da yer verildi. Merkez Bankası tarafından geliştirilen Dijital Türk Lirası’nın bu sene sonunda ilk testleri yapılacak. Bu durum, Türkiye’nin kripto paralara yönelik tavrı hakkında belirsizlik yaratıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamasıyla kafalardaki soru işareti tamamen kayboldu. Türkiye, Dijital Türk Lirası’nı destekleyecek ancak diğer kripto paralara karşı savaş verecek.



    "Gençlerle Buluşma" programında bir gencin kripto paralar hakkındaki sorusuna Erdoğan şu yanıtı verdi:



    “Bizim kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz, vermeyeceğiz de. Çünkü biz şu anda bu konuda kendi paramızla yola devam edeceğiz”



    Ayrıca Bkz.El Salvador’da protesto amacıyla Bitcoin ATM’si ateşe verildi



    Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı soruyu AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a yöneltti. Binali Yıldırım şunları söyledi:



    “Kripto para maalesef mağduriyetlere de kapı açıyor. Dolayısıyla çok ciddi denetime ihtiyaç gösteren bir şey. Bir nevi hayali bir geleceğe yönelik satış yapılıyor ve ondan sonra bunun kötü örneklerini de, mağdur olanları da gördük. Ama ileride takdirinizle tabi bu istismarları, bu yanlışları önlemek için devlet olarak, hükümet olarak bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Onunla da ilgili zaten çalışmalar başlatıldı”



    Bitcoin ve Ethereum fiyatı düşüşte



    Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var'



    Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 1,91 düşüş göstererek 47 bin 418 dolara düştü. İkinci büyük kripto para olan Ethereum'un fiyatı ise yüzde 3,30’luk düşüş gösterdi.




    Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=dC2ZF1jjXqI







  • Düşüşün erdoğanın açıklaması ile ilgisi var gibi gösterilmiş iyi güldürdünüz...

    Ayrıca yine şaşırtmadılar, vatandaşın yararına olan herşeye karşılar, zengin daha zengin fakir daha fakir olsun istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Eylül 2021; 17:03:35 >
  • reis bu aciklamayi yaptiysa bitcoin artacak vaziyet alin

  • Güler misin ağlar mısın? Ekonominin “E”sini bilmiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Eylül 2021; 17:14:2 >
  • Çok doğru bir adım.Günlük %30 değer kaybeden hayali para birimlerinin Türkiye'de yasaklanması gerekiyor, asla ticareti yapılmamalı.Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 19 Eylül 2021; 17:17:6 >
  • 2023 e kadar savaş reis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden dijital lira çıkarmak için uğraşıyorlar o halde madem engellemek istiyorsunuz? Devlet yine fırsatcılık peşinde gibi geliyor bana vardır bir hesapları nasıl ellerinden para kurtarabiliriz diye.

  • %2 düşüş günlük hareketi Bu sözü Biden söylese piyasanın %50’si yok olmuştu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kripto paralar ekonomimize saldırıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' 


    ezanları susturamazsın bitcoin, bayrakları indiremezsin ethereum Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto paralara karşı savaşımız var' 

  • Hahahahahaha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ee dijital TL kripto para :)

  • Ben de hükümetten hiç memnun değilim ama yeni dünya düzeninde ki kripto para tehlikesinin farkında iseler bu iyi birşey. Bildiğiniz gibi yeni dünya düzeninde birçok devlet yıkılmak ve parçalanmak isteniyor. Tel tip hayat görüşü, tek dil gibi birçok tuzak insanlık politikaları planlanıp uygulanmaya başlandı. Covid, kripto paralar ve orman yangınları bu planın parçaları..ç

  • Berat 128milyar dolarlık etherium almış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

    Dar ve orta gelirlinin maaşı domates, biber, peynir, ekmek gibi TEMEL GIDA ürünleri karşısında yılda ne kadar değer kaybediyor? Neyse, kripto para çok teferruatlı bir teknoloji senin kafan basmaz. Orada Recep Bey zaten biz kendi paramızı çıkartacağız diyor. Atıyorum ETH'nin sahibi kendisine rakip olan LTC'yi niye desteklesin? Recep Bey'in dediği de o, biz kendi paramızı destekleyeceğiz rakipleri niye destekleyelim diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 19 Eylül 2021; 18:28:42 >
  • Kripto paralar vatandaşın yararınaymış, güldürmeyin şimdi, daha kazanan vatandaş görmedim. Bugün kazandıysa yarın gene kaybediyor, çünkü bu resmen bir kumar ve kumarda kasa her zaman kazanır. Milletin zar zor kazandığı paralar zengin olma hayaliyle çar çur oluyor, yazık..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dijital tL farklı bir yapı mı? kripto dan ne farkı var ?

  • Hükümet dolara savaş açtı dolar 4 katına çıktı demek ki yakında Ethereum 10 bin dolar olacak ben gidip biraz Ethereum alayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yel değirmenleri ile savaşan don kişot aklıma geliyor bir gülme geliyor sonra üzülüyorum

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.