Godzilla Minus One (1 Aralık 2023)

Japon yapımı Godzilla Minus One için fragman yayınlandı. Takashi Yamazaki'nin yazıp yönettiği film Japonya'da geçecek. Filmin prömiyeri 1 Kasım 2023’de Tokyo Uluslararası Film Festivali‘nde yapılacak. ABD’de ise 1 Aralık 2023’de vizyona girecek. Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil.

Yine gaz bulduk
Ebay Türkiye ye kargo gönderiyor mu?
İnternette arattıp ama sağlıklı bir bilgi bulamadım, başlıkta sorduğum soruyu bilen var mı?
1 dilim baklava 21 tl

3 ü 1 arada kahve 4 tl oldu onu yazacaktım aslında ama baktım bu daha bomba, bir dilim baklava 21 tl, türkiye yüzyılı başladı, şahlanıyoruz diyorlardı, bende ne diyor bunlar diyordum, buymuş demekki.
Her şey çok pahalı
Markete gidiyorum raflara bakıyorum her şey çok pahalı, sucuk 100 lira, peynir 100 lira, 1 milyoncu gibi her şey 100 lira olacak yakında, dışarı çıkıp gezeyim diyorsun suriyelisi afganı arabı, kimi hindu kimi yamyam kimi bilmem ne bela, 85 milyon bir tane ruh hastasının peşine takıldık gidiyoruz, 20 sene gittik yetmedi, 5 sene daha gideceğiz, herkes ne almak istiyorsa şimdiden alsın, bunlar son "iyi" günlerimiz.
Alien (Untitled Project)

The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni Alien filminin çekimlerine 9 Mart'ta Budapeşte'de başlanacak. Projenin yönetmeni ise 2013 yapımı Evil Dead ve 2016 yapımı Don't Breathe gibi filmleri de yöneten Fede Alvarez olacak. Filmin başrolünü ise Cailee Spaeny üstlenecek. Ridley Scott da projeye dahil ve yapımcı olarak kadroda gözüküyor.
Film, Prometheus ve Alien Covenant gibi orijinal hikayenin öncesini anlatan bir Prequel olmayacak. İsmi henüz belli olmayan filmin konusu gizli tutulurken stüdyo filmin "uzak bir dünyada kendilerini en korkunç hayatla karşı karşıya bulan bir grup genci" konu alacağını açıkladı.
65 (10 Mart 2023) Adam Driver

Türü: Gerilim, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Bryan Woods, Scott Beck
Yapımcı: Sam Raimi
Oyuncular: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman
Vizyon Tarihi: 10 Mart 2023
Feci bir kaza sonucu bilinmeyen bir gezegende olduğunu fark eden pilot Mills (Adam Driver) aslında dünyadadır ama 65 milyon yıl önceki dünyada. Artık Mills ve onun dışında hayatta kalan tek kişi Koa (Ariana Greenblatt) kurtulmak için tarih öncesi tehlikeli yaratıklarla dolu bu araziden kaçmak zorundalar.

Uçuyoruz hamdolsun
"Cumhurbaşkanı Olmaz"
Devlet Bahçeli (2014): "türklüğü reddeden, tc'yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkarcıdan türkiye cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, olamayacaktır. kısacası iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, recep tayyip erdoğan’dan da cumhurbaşkanı olmaz!"
Meral Akşener (2022): "Namusa dil uzatandan Cumhurbaşkanı olmaz. Devletin varlığına sahip çıkacağına, kendini devletin yerine koyandan Cumhurbaşkanı olmaz. Vatan toprağını kupon arazi olarak görenden Cumhurbaşkanı olmaz. Sözünden dönenden Cumhurbaşkanı olmaz."
Meral Akşener in konuşmasını dinleyince ben bu filmi daha önce görmüştüm diyor insan, 2023 seçimlerinden sonra Erdoğan ve Akşener ortaklık kuracaklar gibi geliyor bana.
Sosyal medya düzenlemesi

Başkan Erdoğan'dan gençlere sosyal medya uyarısı! Düzenlemeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fatih'te Genç Projeler Açılış Programı'nda açıklamalarda bulundu. Gençlere sosyal medya uyarılarında da bulunan Erdoğan: Bataklık gibi içine düşüp yok edecek tehditler barındırıyor. Düzenlemeyi en kısa zamanda hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.
Siz bu düzenlemeden ne anlıyorsunuz? Size göre nasıl olur?
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.537
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 24.629 (Bu ay: 1.173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.843 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun