|
Merhaba, CoolerMaster SL600M kasa kullanıyorum uzun zamandır.2000TL - 2500TL bandında satılan bir kasa, yani üst seviye bir kasa. Severek kullanıyorum kasadan da memnunum. Kendi dahilinde altta 2 tane 20'lik fan geliyor, başka birşey gelmiyor. Bende bu fanlardan 2 sinde de ses sorunu vardı.( Ses diyince fan sesi desibel vs. Değil, fan göbeğinden gelen Kafa atma sesi, yani fan bozuk ) Bir tanesi absürt durumdaydı. Kayıt yapıp coolermastera gönderdim, öncelikle sosyal medya hesaplarından doğru düzgün kale alınma şansı çok yok, kişisel mail adreslerine mail gönderdim ve TR müdürü 4 aydır atlatıyor, 4 ayda bozuk fanin değişimi yapılmadı, 3 mailden birine cevap veriliyor yada verilmiyor, verilen cevapta gelecekti gelmedi kusura bakma vs. Şeklinde. Bu sorunu yazmasam , içimde kalacaktı. CoolerMaster konusunda alım yaparken dikkat edin, bir fan değişimi için 4 aydır atlatıyorlar, mağdur olmayın. Alt tarafı fan benim ihtiyacımda yok ama inat ettim ve yine de sonuç alamadım. Mağdur olunmaması için öne çıkarırsanız sevinirim , daha kolay sonuç alabileceğiniz markaları tercih etmenizde yarar var. Selamlar.
İşin özü , bu mesajlaşmadan sonra, ılımlı düşüncem %10 seviyesinde. Coolermaster alacakların dikkatine. ----------------------------------------------------- SONUÇ KISMI : 8 AY ÖNCEKİ SON DURUMU EKLİYORUM İLK MESAJDA BULUNSUN DİYE ---- 6 Nisan 2021 O TARİHTEN BU YANE 2 TANE 20LİK FAN KUTUDA YATIYOR YERLERİNE CORSAİR TAKTIM Dün vektron dan ulaştılar, ilgili birisiydi. İstersen fan gonderelim istersen iade alalım dediler, kendilerine teşekkür edip herhangi bir şey istemediğimi belirttim. Daha önce söylediğim gibi , fan a filan ihtiyacım yok, ben CoolerMaster Türkiye'nin ilgisiz , çözümsüz , kaaleye almaz tavrından çok rahatsız oldum ve yaşadığım süreci paylaştım, sağolsun yetkili de gelip üzerine mum dikti , binlerce kişi de görmüş oldu. :) Bundan sonra evime CoolerMaster ürünü girmeyecek, eminim bu konuyu okuyan binlerce kişi ve onların tanıdıkları da artık CoolerMaster markasına karşı tepkilidirler. Göz var hizan var keza. CoolerMaster yetkililerine hayatta başarılar diliyorum :) En kısa sürede Hollanda merkezleriyle de güzel bir diyaloğum olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 15 Aralık 2021; 19:29:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown ![]() |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt