Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops bir yandan satış rekorları kırarken, diğer yandan oyundan yakınanların sayısı giderek artıyor. Oyunun PS3 sürümünün sahipleri, paralarının iadesini isteyen bir çevrim içi dilekçe imzalamaya başladılar.

Oyuncular, COD: Black Ops'un PS3 sürümünün, Xbox 360 sürümüne göre daha kötü grafiklere ve daha az özelliğe sahip olmasından yakınırken, oyunun söz verilen özellikleri de barındırmadığını iddia ediyorlar.

James adındaki bir oyuncu ise şunları söylüyor: "PS3'deki Black Ops tam bir karmaşa. Oyun teknik sorunlarla dolu ve oynamam mümkün olmuyor. Hatalar nedeniyle online odalardan düşüyorum, bağlantım kesiliyor. Frame rate konusunu ise hiç açmıyorum."

Dilekçe, 24 saat içinde 2.000 kullanıcı tarafından imzalandı. Activison'un ise bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberin linki aşağıda mevcut :

http://www.chip.com.tr/konu/cod-black-ops-u-alanlar-bin-pisman_23753.html

• resmen kazıklandık ya.kaç gundur adam gibi oynayamadık.rezalet bir oyun.
  • Ben oyunu PS3 için aldığıma pişman değilim, sonuçta yeni bir COD oyunu çıkmışsa her türlü alınır oynanır. Ama söylenen sorunlarla ben de karşılaşıyorum. Oyundan kopma, makinanın donması, lag vs. Başka oyun olsa bi kenara fırlatırdım.
    Battlefield Bad Company 2:Korin
  • PC için aldım gelen 1-2 patchle oyunun donma ve kasma sorunu gitti, frame olarak MW2'den farkı yok. Çok memnunum şahsen.

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

PC için aldım gelen 1-2 patchle oyunun donma ve kasma sorunu gitti, frame olarak MW2'den farkı yok. Çok memnunum şahsen.

Daha Fazla Göster
  • Memnunum güzel oyun :)
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

PC için aldım gelen 1-2 patchle oyunun donma ve kasma sorunu gitti, frame olarak MW2'den farkı yok. Çok memnunum şahsen.

Bence MW2deki heyecan bu oyunda yok. Sürekli aynı şeyler. Üstelik silah eklerinin vb. oyundaki parayla olması oyunun zevkini yok etmiş nerdeyse. MW2de Fall kamufuajı için kaç hs yapmam gerektiğine bakardım hep. Ekler için kaç kill kalmış falan. Bunda öyle bişey yok. Ver parayı kullan. Çok sıkıcı olmuş.

Orijinalden alıntı: Night_Stalker

quote:

Bence MW2deki heyecan bu oyunda yok. Sürekli aynı şeyler. Üstelik silah eklerinin vb. oyundaki parayla olması oyunun zevkini yok etmiş nerdeyse. MW2de Fall kamufuajı için kaç hs yapmam gerektiğine bakardım hep. Ekler için kaç kill kalmış falan. Bunda öyle bişey yok. Ver parayı kullan. Çok sıkıcı olmuş.

o kadar da değil...

belli bir seviyeye geliryorsun öyle alabiliyorsun ekleri.

ayrıca her ekin belli miktarda hs yada long shot ile özelliği daha da artıyor. eklere sağ tıklayın görün

biraz araştıralım değil mi?
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• Acayip abartıyorlar. Koskoca şirketler okadar parayı kazanıp üstüne yatacak deiller herhalde. elbet bir çözüm bulacaklar herkez sabretmeyi bilmeli.bence çokda güze bir oyun sadece key aldım ama iyiki almışım diyorum.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

aceba hangi sistemle mw2 frame ile oynadığınızı sorabilir miyim ? veya mw2 de hangi ayarları kast ediyorsunuz low mu ? ben mw2 de full ayarlarda 0 kasma oynarken bunda full e yakın anca 80-100 arası oynayabiliyorum ki shadow falan kapalı .. . sistemim sizinkinden daha iyi ama sizin ayarlarınızı merak ettim şimdi ?

• quote:

Panelde ki sistemle mi donma be kasma olmadan oynuyorsun?

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ben pişman değilim P4 ile oynuyacağını sananlar pişman.Yüksek sistemi olanlarda 1-2 gblik patchler gelene kadar kıssın oyunu birşey olmaz.

+

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ben pişman değilim P4 ile oynuyacağını sananlar pişman.Yüksek sistemi olanlarda 1-2 gblik patchler gelene kadar kıssın oyunu birşey olmaz.

Haberin içeriğinin PC sürümü ile bir alakası yok.
  • Bende pc sürümü var ve aldığıma çok pişmanım pcmde hem skdrow versiyonu hemde orj steamde black ops var orj.line girmezken sadece 1.patchin kurulu olduğu skidrow versiyonunda oyun kasmadan 40-45 fps arası oynuyorum bu nasıl bir gerizekalılıktır bu nasıl bir rezilliktir zaten oyunu mp için almıştım yani 35 liram boşa gitti
  • Bende çok memnunum kasma sorunlarına az rastlıyorum Türk serverları açıldımıda tadından yenmez bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.