Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam şimdi ben burada internetten beleşe indirdiğim ve Xbox 360'da oynadığım için güzel güzel yorumlar yapabiliyorum. Bir de 100-120 TL verip sürekli donan, takılan, yanıt vermeyen bir oyunla karşılaşsaydım size hak verirdim aslında, ama senaryo neydi be abi. Harbi böyle her dakka açıp 1000 kere bitiresim geliyor İnşallah IW'ın yaptığı CoD'dan sonra Treyarch yepyeni bir CoD yerine Black Ops'un devamını yapar. "Dragovich, Kravchenko, Steiner... All must die..." diyorum ve sorunların en kısa zamanda çözülmesini diliyorum.

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

quote:

Orijinalden alıntı: realgrand

Yeter artık bu konular anladık kardeşim ya beğenmediniz bence gayet güzel.Ha bu arada söyleyin kardeşlere kendi şirketlerini kurup B.O dan daha güzel oyun yapsınlar.

Ben beğenip oynuyorsam kimin ne dediği umrumda bile olmaz bence seninde böyle olmalı, zamanında MW 2 için bebe oyunu denilirdi herkes deli gibi koşup bıçak sallardı sadece oyunda GL'den geçilmezdi madem haritaları çok taktiksel neden herkes bu haritadan nefret ediyorum diyip veya neredeyse her 2, 3 harita dışında geçiliyordu, CoD 4'te marty den geçilmezdi falan bunlar her oyunda olur Black Ops'tada RC aracı var deniliyor ama bu en azından bir heyecan yaratıyor eğlenceli. Ben oyunları eğlenmek için oynayan biri olarak Black Ops'ta CoD 4'tende Mw 2'dende daha fazla eğleniyorum haritalar basit falan umrumda değil en azından sıkıcı ve gereksiz ayrıntılara kaçılmış haritalar iç içe geçmiş haritalar yok oyunda. BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

Sıkılmadan oynatıyorsa sürükleyicilik varsa oyun başarılı olmuş demektir, zaten oyunun amacı eğlendirmek ve keyif aldırmak değilmidir, gülün geçin kötüleyenler MW oynamaya devam etsin. Oyunun haritalarında birtek Nuke town'ı sevmedim o da biraz ufak oluşundan dolayı onun dışındaki tüm haritalar güzel özellikle karlı yerler favorilerim, ileride çıkıcak olan dlc paketini merak ediyorum haritalar güzel olursa onuda alacağım. CoD 2'yi benimde uzun süre oynamışlığım var en iyi mp oyunlardan biridir MW oynayacağıma onu veya WaW oynarım daha iyi. MW 2 MW'den daha iyiydi onuda lobby sistemi ve haritaları yüzünden sevmedim, BO hepsinden daha güzel ve eğlenceli geliyor bana ve oynadıkça MW 2'den üstün olduğu daha iyi anlıyorum, adam vurmak çok kolay denmiş onlar anlaşılan çömezler ile oynamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Aralık 2010; 17:52:51 >

• Sana kesinlikle katılıyorum.Ne yaptıysam şu takılma,gecikme olayını çözemedim,akıcılıktan uzak ne hevesle aldım ama 2 gündür oynamıyorum,oynamayacağım gibi de gözüküyor

quote:

Orijinalden alıntı: CUBISM

core2duo 8400
    ati 4870
    4GB ram
    win7
    Bu sistemde 800x600 ve tüm grafik ayarları kapalı aldığım fps oranı 10-40.. Bir 40'a çıkıyor ondan sonra 10'a düşünce oyun takılıyor. Tekrar 40 a yükseldiginde tekrar takılıyor. Oyunu resmen sanki test etmeden çıkarmışlar. Call of duty adını yerin dibine soktular yani. Böyle bozuk bir oyunu nasıl piyasa sürüyorlar anlam vermiş degilim. Oyunda bir kere senkronizasyon problemi var ve bunu gormeden oyunu piyasa sürmek oyunun ismini lekelemiştir. Bu yazılarımı PC versiyon için yazdığımı belirteyim. PS3 PSN de ilk çıktığı hafta oynadım takılma vs. gormedim. Oldukça rahat oynanabiliyordu. Single player gene PS3 de bitirdim. ona diyecek bir lafım yok çünkü inanılmaz güzeldi senaryosu ve oynanırlığı (ps3). Yanlız bir türlü joypad alışamadığım için multi yi mouse la oynamak niyeti ile pc versiyonunu alınca Multisi beş para etmedigi gördüm.
    Kısacası PC versiyonu için sağlam bir patch çıkmazsa beş para etmez oyun. Resmen hikaye.. Oynadığımız bu sistemler o kadar eski bir sistem degil bilhakis tüm ayarları en düşükte 800x600 oynuyoruz birde. Bu şekilde adam yerinden kalkmıyor. Heleki 18 kişilik bir serverdaysanız yandınız silağı kaldıramıyorsunuz. Bir de bomba vs. patlarsa tamam işte o zaman eski türk filmlerindeki koşup sarılma sahnesi meydana geliyor.
    Oyun bu şekilde beklemede girip oynamaya çalışmaya ve zaman kaybına değmez. PS3 de bitirdigim için PC de single player denemedim ona bişey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hala bu oyunun sadece "sistemi zorladığı için beğenilmediğini" düşünen arkadaşlar var. Halbuki online oynarken dahi 60 FPS sabit alıyorum ancak sorun zaten bu değil, oyunun her yerinden hata ve eksiklik akması.

Katiliyorum !!! Imzamdaki sistemle bile oynu kasila kasila bitirdim +buglar la dolu bir oyun ...
    ٭Gigabyte GA-X58A-Ud7٭٭Intel i7-920 2.66(3.8GHz) Thermaltake Spin Q VT & Arctic Termal Compound MX-3٭٭PowerColor Pcs+ HD4870/1GB٭٭ThermalTake Xaser VI VG4000BNS٭٭LG 22" W2252QT Monitor٭٭Seagate Barracuda 500GB SATA-II 32MB NC٭٭GeIL Value TC-1600mhz(6GB)٭٭LG DW-WR 20X٭٭TermalTake TroughPower 750W٭
  • oyunu yağ gibi oynuyorum hiç bir sorun yok..Hiç pişman olmadım..
  • güzel bir oyun. sp gayet tatmin edici.
    http://www.pcgamer.com/2010/11/23/how-to-make-call-of-duty-black-ops-run-faster-on-your-pc/

burda yazılanları yapınca düzeldi bende

Vikings / Flash / Arrow
    Game Of Thrones / Modern Family / Suits
    Metallica / The Beatles / Kings Of Leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahankaya

YAV ARKADASIM ne abarttiniz be gorende 100 yilin en berbat oyunu sanar` OYUN DAHA YENI CIKTI yavas yavas duzene giriyor hepsi duzelecekmis\ hadi bu bi kenara ben 50 oyunda 1 hata ile karsiladiyorum onuda dert etmiyorum adamlar o kadar guzel bir oyun yapmis/ *bence serinin en iyisi baslangiclarda ufak tefek hatalar olabilir duzeleck ne meraklisiniz en ufak hata gordugunuzde oyunu kotulemeye= bende lag sorunu falan yok tek sorunum oyun donuyor ps yi kapatip acmak zorunda kaliyorum oda cok nadiren/ bence biraz sabredin

hacı ya benim donma yada kasılma gibi bir sorunum yokki.ben oyunun saçmalığından bahsediyorum ve benim görüşüm by ben oyunu ilk alanlardanım aynı gün 35 liraya aldım suan ise 15 tl verene vericem anlıormusun ne kadar berbat olduğunu en azından benim için

• Yok yok hakkaten bu oyunda büyük sıkıntılar var.Bakın oyunda bir bölüm var bir adamı takip ediyorum onunla birlikte kapı itiyorum sonra bomba patlıyor kapıdan içeri düşüyor gibiyim ama bir bakıyorum etraf kapkaranlık sesler var ateş edebiliyorsun hatta bomba atıp kendinide öldürebiliyorsun hedefte gözüküyor en son 4m gördüm ama birşey yokkk.Oynayanların bazıları böyle bir kararmayı oyunu bitirmelerine rağmen görmedikleri diğerlerinde ise bu kararmanın olduğunu çözüme ulaşamadıklarını söylüyorlar.Şİmdi oyun yeni olabilir ama bu kadar sorunlarında olmaması lazım hiçmi kontrol etmediler..
  • Treyarch oyun yapmasın artık. İlk güncelleme ile düzelttikleri oyunu 2. ile mahvettiler ve şu an kardeşlerime aldığım oyuna acıyorum. O takılmalar insanı çileden çıkarıyor. 4 arkadaşımda daha çift çekirdek işlemci var ve hepsinde aynı. Bende 4 çekirdek olduğundan sorun yok ama bende de gereksiz donmalar,directx hatalar falan oluyor. Dzgün güncelleme çıkarmak bu kadar mı zor. Sonra Treyarch tan neden nefret ediyorusnuz deniyor. İşte bu yüzden. Eline yüzüne bulaştırdığı için. Verilen onca paraya yazık. Bundan sonra da bu aptal firmanın çıkardığı oyuna para vermem istediği kadar iyi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Aralık 2010; 9:45:14 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Her geçen dakika iyice nefret ettirdi oyun kendinden. Multi'de anlamsız donmalar oluyor hala Ctrl+Alt+Del ile düzeliyor ancak. WH ve Auto Aim desen gırla... Punkbuster var sözde.

aynen az önce girdim dominasyon nuketownda 85 e 0 oynadı öyle bir mapda bile bir frag sallasam karşıdan 2 adam ölüyor ama adam oyun süresince ölmedi
    Steam: -Bane
  • BC2 ye devam yeni haritalarda çıktı birde vietnam var ohohoho daha çok oynarım BC2 yi herhalde...
  • İnsan bir seviyeye geldikten sonra(profesyonelleşmek diyelim) sonra yeteneği ile oyun arasına başka bir bölenin girmesini istemiyor. Ne kadar yetenekli olursanız olun bir F1 yarışına en iyi ve eşit şartlarda giremezseniz kazanma ihtimaliniz yoktur.

Oyunun kendisi iyi veya kötü olabilir. Fakat mücadele etmek için elinizdeki imkanlar başkalarınınkiyle aynı değilse oyunda zevk alınması zorlaşır. İngilteredeki, Amerikadaki, Almanyadaki adam laptopundan oyunu kaymak gibi, 30 ping ile oynarken sizin burda en iyi bağlantı ve makine ile hem 90-100 ping ile hem de dona, takıla oynamaya çalışmanız sinir bozucu. Adam gibi bir optimizasyon patchi gelmedikçe ve dedicated bilmecesi çözülemedikçe casual olarak bir süre oynanıp unutulacak bu oyun.

direk treyarch dan gelen açıklamaya göre yeni gelecek patch le çift çekirdekli işlemcilerdeki sorunu kaldıracaklarmış.sanırım gtx460 ım var oyun genede ksıyor diyenlerin sorunu çift çekirdek.

bakalım beklemedeyiz. yeni patch core2 dou ların sorununu çözebilecek mi?
  • Bu seferkinin boyutu daha büyük olacak çünkü harita geliştirmeleri de var ama benim umudum yok. Önceki güncellemelerde de çözülecek dendi ama iyice batırdılar. 2 güncellemede düzeltemediler. Bu yüzden 3. için umudum var diyemem. Olursa da tebrik ederiz ama soğuttu bir kere. İlk başlarda Treyarch a önyargılı olmayın dedim birkaç yerde ama şikayet edenlere hak veriyorum şimdi.Ben 4 çekirdekle oynadığım için farkedememiştim ama cumartesi günü diğer bilgisayarda bir oynayayım dedim. Felaket. Optimizasyon fakiri resmen.

30 TL'ye (yani ucuza) key aldığım için çok dert etmiyorum ama bu oyun böyle olmamalıydı. CoD isminin ekmeğini yiyen bir yapım oldu biraz.

Orijinalden alıntı: 8thsin

İnsan bir seviyeye geldikten sonra(profesyonelleşmek diyelim) sonra yeteneği ile oyun arasına başka bir bölenin girmesini istemiyor. Ne kadar yetenekli olursanız olun bir F1 yarışına en iyi ve eşit şartlarda giremezseniz kazanma ihtimaliniz yoktur.

Oyunun kendisi iyi veya kötü olabilir. Fakat mücadele etmek için elinizdeki imkanlar başkalarınınkiyle aynı değilse oyunda zevk alınması zorlaşır. İngilteredeki, Amerikadaki, Almanyadaki adam laptopundan oyunu kaymak gibi, 30 ping ile oynarken sizin burda en iyi bağlantı ve makine ile hem 90-100 ping ile hem de dona, takıla oynamaya çalışmanız sinir bozucu. Adam gibi bir optimizasyon patchi gelmedikçe ve dedicated bilmecesi çözülemedikçe casual olarak bir süre oynanıp unutulacak bu oyun.

Unutuldu bile hocam çoktan. Aldım 2 defa açtım Allah belasını versin dedim kapattım bi daha da açmadık zaten...

• ben 30 tl ye key aldım ona bile pişmanım maalesef.multisi resmen berbat ne zaman ölüyorum noluyo bir türlü anlamadım.bence badcompany 2 nin multisi bir numara...

YÜKSEK TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR. İŞTE PAROLA BUDUR.
  • Bende memnun sayılırım şuana kadar çok yamuğunu görmedim oyunun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.