Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görüyorum ki en baştan beri söylenen sorunların ne denli ciddi olduğu yavaştan anlaşılmaya başlanmış.

Elimi süresim gelmiyor oyuna. Bir CoD oyununun böyle olacağı aklıma bile gelmezdi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 14 Aralık 2010; 13:44:01 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: imawesome

quote:

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

Ping sorunu yüzünden her map sonu en sonuncu ben oluyorum pingim dünden beri 200 den aşağı inmiyor yabancıların ping 50 lerde sorunsuz oynuyorlar. Bu ping sorununu çözselerde oynasak yav :S Bu treyarch bu zamana kadar adam gibi bi patch cıkaramadımı ?? Napiyo bu treyarch uyuyomu acaba!

bilader oyundaki ping ile treyarch paket atması veya atmamasının ne alakası var ?.sana interneti treyarch vermiyor telekom veriyor
    http://www.speedtest.net/ bu siteden manchester veya alman serverlerine bi ping test yaptır bakalım kaç çıkacak

CoD 4'te İngiliz serverlarından 50-60 ping alırken Black Ops'da 150 ping alıyorum. BF:BC2'de bile birçok serverda 70-80 pingle oynanıyor. Hepsini dün akşam denedim tekrardan.

• Treyarch bişeler yapması gerekiyor 250 pingle oynayan bi ben varım böyle bişey varmı yav :@ neden böyle hala anlamıyorum başka oyunlarda ping 20 30 larda. Oyun yapmayı bilmiyosanız yapmayacaksınız treyarch. Birsürü hata var oyunda yazık milletin parasına. Treyarch uyuyo sanırım bu güne kadar adam gibi bi patch cıkarmadığına göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir varmıs bir yokmus -- 14 Aralık 2010; 13:51:55 >

bilader bende normal görünüyor . 60 ping altına server bulamazsın telekomun verdiği internet bu :D
  • @ imawesome, birçok defa değişiyor bu pingler, bundan bahsediyoruz zaten. Kaldı ki hep 150 olsa en başından beri elimi sürmezdim oyuna. Ping 80 civarındayken (ki listede 80 olmasına karşın oyun içinde 90-100 arası oluyor) oynuyorum sadece. Ama aynı vakitlerde CoD4'ü 55 ping ortalaması ile İngiliz, Fransız, İtalyan ve Hırvat serverlarında rahatlıkla oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

oyunu açılıyor 3 adım atmadan donuyo ve hiç bir çözümü yok powerdan kapatıyorum laptopu
    bi fikri olan var mı acaba?

orjinal al.

GT:upzsPsn:upzs12
    ESKİŞEHİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: imawesome

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman!

bilader bende normal görünüyor . 60 ping altına server bulamazsın telekomun verdiği internet bu :D

Oyun esnasındayken bi ss cekip pingini gösterirmisin rica etsem

•  CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.