Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen seçilmiş kişisin
    Biraz önce girdim texture lowda yine attı

Benim sistemin üst seviye bir sistem değil fakat ben kendime göre ayarladım grafikleri ve sorunsuz oynuyorum. Birde grafik ayarı denince herkes kaplama detayını kısınca grafikleri kıstım veya Extra ya getirince de Full oynuyorum sanıyor. O sadece kaplama detayıdır. Oyunun performansını asıl etkileyen etkenler AA, AF, DOF, Shadow, Specular Map ve çözünürlük gibi etkenlerdir, fakat millet bunlara dokunmadan sadece kaplama ayarını düşürüp ayarları kıstım ama hala kasıyor diyor...

Önce grafik ayarlarını düzenlemeyi bilmek lazım bence.

Orijinalden alıntı: ugurcan0123

@yunuz34
    Sen seçilmiş kişisin

Bence o seçilmiş kişi sensin.

@med_cezir197
    Hiç update gelmemiş bir tane oyun söylesene? 0 sorunla çıkmış?
    5-6 yıldır geliştirilen Gran Turismo 5'de bile buglar var.

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bence bir oyun alınmadan önce sistem gereksinimleri iyice okunup ezberlenmeli yoksa insanlar aldıklarına pişman olurlar.

Benim sistemin üst seviye bir sistem değil fakat ben kendime göre ayarladım grafikleri ve sorunsuz oynuyorum. Birde grafik ayarı denince herkes kaplama detayını kısınca grafikleri kıstım veya Extra ya getirince de Full oynuyorum sanıyor. O sadece kaplama detayıdır. Oyunun performansını asıl etkileyen etkenler AA, AF, DOF, Shadow, Specular Map ve çözünürlük gibi etkenlerdir, fakat millet bunlara dokunmadan sadece kaplama ayarını düşürüp ayarları kıstım ama hala kasıyor diyor...

+1

2 cekirdekte işlemci %98 den aşağı calısmıyor, 2 gb ram %90 larda...

oyun takılıyor sürekli, 2 adımda bir ve oturup taramaya baslayınca dağlara taşlara...

işlemci-ram takviyesiyile sorun çözdüm ne donma var ne de baska bişey ha öyle aman aman da bir masraf yapmadım süper bir pc toplamadım orta halli bir pc.

şimdi işlemci 4 cekirdeğin %70 ni kullanıyor, ramin %65 ni kullanıyor.

ekran kartında biraz iyi oldumu oyun rahat oynanıyor.

ha oyunda hata varmı? vardır mutlaka ki bu kadar kişi isyan ediyor.Ama biraz da makul olmak gerek, "benim pc ne iş görür? diye sormak lazım kendimize.
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• Ben pişman değilim, kolay gesin.

Bende pc sürümü var ve aldığıma çok pişmanım pcmde hem skdrow versiyonu hemde orj steamde black ops var orj.line girmezken sadece 1.patchin kurulu olduğu skidrow versiyonunda oyun kasmadan 40-45 fps arası oynuyorum bu nasıl bir gerizekalılıktır bu nasıl bir rezilliktir zaten oyunu mp için almıştım yani 35 liram boşa gitti

Şunun izahını yapın arkadaşlar bu nasıl bir saçmalık Sistemse sistem 4 çekirdekli 4gb rami var problem oyunda bir oyunu alanların %50 si problem yaşayıp diğerleri yaşamassa problem oyundadır

• quote:

Orijinalden alıntı: losingrip

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bence bir oyun alınmadan önce sistem gereksinimleri iyice okunup ezberlenmeli yoksa insanlar aldıklarına pişman olurlar.

+1

2 cekirdekte işlemci %98 den aşağı calısmıyor, 2 gb ram %90 larda...

oyun takılıyor sürekli, 2 adımda bir ve oturup taramaya baslayınca dağlara taşlara...

işlemci-ram takviyesiyile sorun çözdüm ne donma var ne de baska bişey ha öyle aman aman da bir masraf yapmadım süper bir pc toplamadım orta halli bir pc.

şimdi işlemci 4 cekirdeğin %70 ni kullanıyor, ramin %65 ni kullanıyor.

ekran kartında biraz iyi oldumu oyun rahat oynanıyor.

ha oyunda hata varmı? vardır mutlaka ki bu kadar kişi isyan ediyor.Ama biraz da makul olmak gerek, "benim pc ne iş görür? diye sormak lazım kendimize.

Çok güzel söylemişin dostum cpu aldım ram aldım fln ama ben Mw2 yi çok rahat oynarken bu oyunu oynayamıyosam ve 2 oyun arasında bana göre pek grafik farkı yoksa ben oyunda ararım problemi bilgisayarımda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

@yunuz34
    Sen seçilmiş kişisin

Bence o seçilmiş kişi sensin.

@med_cezir197
    Hiç update gelmemiş bir tane oyun söylesene? 0 sorunla çıkmış?
    5-6 yıldır geliştirilen Gran Turismo 5'de bile buglar var.

hocam oyunlarda normal buglar vardır . ama oynanmayacak derecedeki bi oyunu neden piyasaya sürüyorlarki ilk patch çıkmadan önce resmen oynanmıyordu oyun sinir olduğum taraf bu oyunu at gözlüğü takılıp bize karşı savunulması. resmen serinin populeritesine güvenip düzgün test etmeden 1 yılda çıkaracağız diye piyasaya sürdüler oyunu. umarım şöyle adam akıllı patch çıkarda düzgün bi şekilde oynarız.

@losingrip

hocam biraz gerçekçi olalım en düşük ayarlarda oynuyorum oyunu 60 fps de dolanıyor genelde. 60 fps deki bir oyun donup kalıyorsa benim donanımım mı eksiktir yoksa oyundamı problem vardır ? crysis i ele alalım o oyunu full ayarlarda açtığımda 10 15 fps alıyordum . evet sistemim kasım kasım kasılıyordu neden ? çünki sistemim o oyunun gerktirdiği donanıma sahip değildi. ama öyle donup kalmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 29 Kasım 2010; 22:27:08 >

• Hala bu oyunun sadece "sistemi zorladığı için beğenilmediğini" düşünen arkadaşlar var. Halbuki online oynarken dahi 60 FPS sabit alıyorum ancak sorun zaten bu değil, oyunun her yerinden hata ve eksiklik akması.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • oyunda hatalar var bunda herkes hemfikir

ben daha yeni tecrübe ettiğim bir durumu paylaşmak istedim sadece.

bfbc2 de de sorunlar vardı milleti kızdıran yine bu sekilde ama güncellemelerle çözüldü. bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933
  • Daha Oynama Fırsatım Olmadı Ama Konular ve Yorumlarda Gördüğüm KAdarıyla Call of Duty İlk Defa Sınıfta Kaldı
    Son Zamanlarda Bu Kadar Şikayet Alan Oyun Görmedim Belkide Bu Oyundan Beklentilerin Çok Yüksek Olmasından Kaynaklıdır...Anladığım Kadarıyla Teknik Problem ve Oynanış Tarzı Konusu Kötü
    AsRock AB350 Pro4 (3200 ) - AMD Ryzen 5 2600 - Msi Armor Gtx 1070 ti - Kingston 16GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator - Xigmatek X-Calibre 550 W Psu - WD 1TB HDD WD10EZEX 7200RPM - WD Blue 500gb m2 SSD - AeroCool LS5200 (White) - Logitech g300 - Corsair K68 rgb leb - LG 23,8 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR - iPhone 8 Space Gray 64gb - Apple Watch series 3 42mm
  • Call of duty 4 : Modern Warfare - InfinityWard reiz nerdesin..

quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ben pişman değilim P4 ile oynuyacağını sananlar pişman.Yüksek sistemi olanlarda 1-2 gblik patchler gelene kadar kıssın oyunu birşey olmaz.

Haberin içeriğinin PC sürümü ile bir alakası yok.

Ama Call of duty serisi bölümünde olduğu için PC'yide kapsıyor Konu bu yüzden yorumum doğru yerdedir konu başlığıda genel olarak yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 29 Kasım 2010; 23:40:07 >

• valla kusura bakmasınlar ama ps3 cülerin bu kadar kırılgan çıtkırıldım olmalarına şaşmamalı...E tabi her çıkan oyunda babalar gibi fpsni al, kasmadan oyna...grafiği de gör..Sonra bir oyunda hatalar lag problemleri çıkınca isyan et..Haklılar mı? haklılar valla..Ama bi Pc oyuncusuna ye bunları yap, yılmaz..Çünkü Pc oyuncusu düşük fpsye alışkındır, oyun kasılsa bile düşük ayarlarda bitirir...acısını çeker...Biz zoru seven adamlarız valla

• Adamlar MW 2'nin 2 katı çeşitlilik sunmuş her konuda killstreak lerden, silah eklentilerine, silah ve yüz kamofilajlarına kadar silah sayısı olarak daha iyi ve silahlar daha dengeli ama hala beğenmeyenler hatta çeşitlilik açısından MW 2'den kötü gibi yorum yapanlar acaba bu oyunu ne kadar süre oynadılar veya PC'lerinden dolayı oynamayıpta sinirden mi kötülüyor anlamadım bu işi. CoD serisinde en keyif alarak oynadığım oyun bu olmuştur herhalde MW 2'ye giresim bile gelmiyor arada CoD 2 oynuyorum sadece, ayrıca MW 2'de haritalar çok kötüydü neredeyse 2, 3 harita dışında herkes geçiyordu ama Black Ops haritalarında bu haritayı geçelim diye bir his uyanmadı içimde. Bence ufak tefek hataları(ki ben çok göze batan hatada görmedim oyunda) görmezden gelebilirim daha adam akıllı patch bile çıkarılmadı oyun için, sonuçta bu bir oyun kusursuz olmasını kimse beklemesin biraz memnun kalmasını bilen insanlar olduğu zaman böyle gereksiz saçma sapan eleştirilerde okumamış oluruz ama herkesin bir olması imkansız, adamlar en ufak kıl tüyden büyülterek oyunu yerden yere vuruyor insaf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh4dy_081991 -- 30 Kasım 2010; 5:00:25 >

• şikayet edenler önce pc lerini şikayet etsinler. ben tıkır tıkır oynadim 1 gun surmeden en zor sevıyede oyunu bitirdim çokda guzeldi. multi oyun istiyorsaniz SOF2 ustune tanımam 7-8 yıldır oynuyorum benden 1 tavsiye olsun size. reklam kokan hareket bunlar idare edin
  • sıkı call of duty hayranıyım, makinam paneldeki gibi olmasına rağmen 2 hafta düşük performansla zorla oynadım, son patchle düzeldi. bu sefer oyunun ne kadar yavan olduğunu anladım, adil olmaya multiplayerda kasılan adamları vurmak hiç bir zevk vermiyor. multiplayer oyun dediğin herkesin her ne kadar kötü bilgisayara ve bağlantıya sahip olmasına rağmen belirli bir düzeye kadar fps olsun lag olsun eşit düzeyde oyun oynamasını gerektirir. modern warfare 2'de böyleydi p4'lü insanlar bile kasmadan oynayıp i7'li insanlara rakip olabiliyordu bu mücadeleci ruhu ön plana çıkarıyordu. şimdi gördüğümüz ise kişi ne kadar zenginse o kadar iyi frag yapıyor. öte yandan oyun dinamikleri çok basit, kill yapmak çocuk oyuncağı 5 yaşında bir çocuk olsanız bile düşmanın arkasında spawn olduğunuz zaman kill yapmak zor olmuyor. killstreak reward'ın killeri killstreake eklenmese de daha kolay killstreak build yapılabiliyor. oyundan steady aim + lightweightle koşturan SMG'li bebeler kamikazi oyun moduyla kill yapabiliyor, ses kasma tarih olmuş çünkü ninja perki tier 3'de istinasız alınıyor. ortalıkta dolaşan arabalar vs oyunun nasıl çocuklara hitap ettiğini gösteriyor. grafikleri çok basit, counter-strike source havası yaratıyor, modern warfare 2 gibi kendine özgü bir atmosfer yaratamamış, multiplayer haritaları başarısız taktiksel oyun düzeninden anlıyorsanız ne dediğimi de anlarsınız. birkaç silah hariç çoğu silahda "ruh" yok şuan sadece awp+arbaletle oynuyorum, diğer silahlar zevk vermiyor.

cod 4'ü 2000 saate yakın, modern warfare2'i 1300 küsür saate yakın oynamış biri olarak ben beğenmedim.

ha oynatıyor mu kendini evet, çünkü alternatif yok. ama modern warfare serisinin verdiği deneyimin yanına bile yaklaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 30 Kasım 2010; 8:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hala bu oyunun sadece "sistemi zorladığı için beğenilmediğini" düşünen arkadaşlar var. Halbuki online oynarken dahi 60 FPS sabit alıyorum ancak sorun zaten bu değil, oyunun her yerinden hata ve eksiklik akması.

donmalar yüzünden oyunu pek oynamadığım için diğer hataları göreccek vaktim olmadıtopu topu steam 4 saat yazıyor ama bunun 2 saati servera bağlanma donma gibi işlerle geçti

Orijinalden alıntı: Reckoning

sıkı call of duty hayranıyım, makinam paneldeki gibi olmasına rağmen 2 hafta düşük performansla zorla oynadım, son patchle düzeldi. bu sefer oyunun ne kadar yavan olduğunu anladım, adil olmaya multiplayerda kasılan adamları vurmak hiç bir zevk vermiyor. multiplayer oyun dediğin herkesin her ne kadar kötü bilgisayara ve bağlantıya sahip olmasına rağmen belirli bir düzeye kadar fps olsun lag olsun eşit düzeyde oyun oynamasını gerektirir. modern warfare 2'de böyleydi p4'lü insanlar bile kasmadan oynayıp i7'li insanlara rakip olabiliyordu bu mücadeleci ruhu ön plana çıkarıyordu. şimdi gördüğümüz ise kişi ne kadar zenginse o kadar iyi frag yapıyor. öte yandan oyun dinamikleri çok basit, kill yapmak çocuk oyuncağı 5 yaşında bir çocuk olsanız bile düşmanın arkasında spawn olduğunuz zaman kill yapmak zor olmuyor. killstreak reward'ın killeri killstreake eklenmese de daha kolay killstreak build yapılabiliyor. oyundan steady aim + lightweightle koşturan SMG'li bebeler kamikazi oyun moduyla kill yapabiliyor, ses kasma tarih olmuş çünkü ninja perki tier 3'de istinasız alınıyor. ortalıkta dolaşan arabalar vs oyunun nasıl çocuklara hitap ettiğini gösteriyor. grafikleri çok basit, counter-strike source havası yaratıyor, modern warfare 2 gibi kendine özgü bir atmosfer yaratamamış, multiplayer haritaları başarısız taktiksel oyun düzeninden anlıyorsanız ne dediğimi de anlarsınız. birkaç silah hariç çoğu silahda "ruh" yok şuan sadece awp+arbaletle oynuyorum, diğer silahlar zevk vermiyor.

cod 4'ü 2000 saate yakın, modern warfare2'i 1300 küsür saate yakın oynamış biri olarak ben beğenmedim.

ha oynatıyor mu kendini evet, çünkü alternatif yok. ama modern warfare serisinin verdiği deneyimin yanına bile yaklaşamaz.

Altına imzamı atarım.

Bu arada serinin ilk oyunundan beri multisini oynamama rağmen dedicated server olmadığı için Modern Warfare 2'yi multiplayer'da es geçmiştim, yani onunla karşılaştırmıyorum ben. Ama bir MW1'in yanından geçemiyor bu oyun. Haritalar taktiksel oynanış için müsait değil, hepsi karambol haritaları. Daha az yetenek gerektiriyor oyun, asıl kaliteli olan oyuncular farkı belli olmuyor. Onun haricinde su tabancası misali silahlar, MW1'deki vuruş hissi ve tokluğun yanından bile geçemiyor. Uzaktan kumandalı arabalar için zaten birşey demiyorum.

Kısacası çerez niteliğinde bir multiye sahip bu oyun. Yetenekli yeteneksiz herkesi eşitleyen, "ne olursan ol, gel" modunda bir online oynanış ile bir yere varılmaz bence. CoD2 ve CoD4:MW1'nin kalitesinin uzağından geçiyor ne yazık ki. Ama oynayacağız yine de çekirdek yer gibi...

Not: Ben ki kötü oyunların bile güzel yönlerini görüp oynayan biriyim, kıl tüy var diye oynamamazlık etmem, hatta hakkını veririm. Ama CoD:BO'un güzel yönleri bile fazla silik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Kasım 2010; 9:22:25 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• yoo pişman değilim?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.