Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRAGILE

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

quote:

Orijinalden alıntı: realgrand

Yeter artık bu konular anladık kardeşim ya beğenmediniz bence gayet güzel.Ha bu arada söyleyin kardeşlere kendi şirketlerini kurup B.O dan daha güzel oyun yapsınlar.

Ben beğenip oynuyorsam kimin ne dediği umrumda bile olmaz bence seninde böyle olmalı, zamanında MW 2 için bebe oyunu denilirdi herkes deli gibi koşup bıçak sallardı sadece oyunda GL'den geçilmezdi madem haritaları çok taktiksel neden herkes bu haritadan nefret ediyorum diyip veya neredeyse her 2, 3 harita dışında geçiliyordu, CoD 4'te marty den geçilmezdi falan bunlar her oyunda olur Black Ops'tada RC aracı var deniliyor ama bu en azından bir heyecan yaratıyor eğlenceli. Ben oyunları eğlenmek için oynayan biri olarak Black Ops'ta CoD 4'tende Mw 2'dende daha fazla eğleniyorum haritalar basit falan umrumda değil en azından sıkıcı ve gereksiz ayrıntılara kaçılmış haritalar iç içe geçmiş haritalar yok oyunda. BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

daha basit daha kolay ada öldürebildiğin için eğleniyorsundur ya da çocuklara hitap ettiği için

şu mesaj çok gereksiz kardesim

çok zor öldürmek daha mı eğlenceli kılıyor oyunu?

durum bilgisayarlar konusundan kişisel hakaretlere kaydı, biz diyoruz ki evet pcler arasında fark yaratıyor bu oyun ve bu yüzden iyi bilgisayarı olan daha iyi oynuyor , daha iyi bilen değil.

bu çizgiden cıkmayalım ona göre konusalım lütfen

neyin hakaretinden bahsediyorsun anlamadım? ek olarak zor olsun diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum, ne çok zor olacak ne de fazla kolay, dengede olması lazım. kafanızdan anlam uydurmayın allah aşkına

ek olarak sen buranın ağası mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 30 Kasım 2010; 19:34:11 >

• ağa felan kalmadı artık hangi devirde yaşıyosun

yanlış anlamış olmak çok normal yazdıklarından alay sezdim ama etmediysen kusura bakma benim hatam

ek olarak da aga değilim ama artistlik yapanlardan acayip gıcık alıyorum.belki bilmek istersin
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933
  • quote:

ağa felan kalmadı artık hangi devirde yaşıyosun

yanlış anlamış olmak çok normal yazdıklarından alay sezdim ama etmediysen kusura bakma benim hatam

ek olarak da aga değilim ama artistlik yapanlardan acayip gıcık alıyorum.belki bilmek istersin

aynı kafadayız ve sana gıcık oldum
  • oyun mükemmel degil tamamda bu kadar neden kızılıyor anlamıyorum.oyunda bi kere konsol üzerine odaklanılmıs.treyarch ın pc cileri nerdeyse tamamen es gecmesi Cod un adını lekeliyor ama yapabilecegimiz bisey yok tabiki.bu konu da iw de sütten cıkmıs ak kasık degil.mw2 de ortalık hack ten gecilmezken iw de hic bisey yapmıyordu.dedicated server yoktu vs...

herseye ragmen oyun mw2 den daha iyi oldugu yanları fazla.
    kötü yanları;spawn sistemi,silah sesleri berbat.mw2 ye göre hitbox larda iyi degil.bazen cok hızlı adam öldürebiliyorsun bazen adamı vuramıyorsun.spawnlarla ve hitboxlarla ilgili olarak patch cıkacaktır ama sesleri bilemem.o zaman bence mw2 ye göre cok büyük bir eksisi kalmayacak.gerisi kişilerin kendi beğenileri arasındaki farklar.

iyi yanları;5-7-11killstreak alıp oraya buraya acayip yerlere pusan tipler bu oyunda yok.commando ile sacma sapan ölmekten kurtulduk.perkler belki birazcık daha dengeli

mapler konusunda sanırım oyun tarzınızla da alakalı olarak bazıları iğranc bazıları güzel gelebilir.ben 2 tip class kurardım birinde marathon ve smg olurdu digerinde bir assault silahı olurdu.mapine göre oynardım.ben mw2 de ve bo ta bütün mapleri sevdim.belki bazılarını biraz daha fazla severim

adam öldürmek daha kolay denmis.bu oyunda kesinlikle adam öldürmek daha zor.treyarch sırf daha zor olsun diye ugrasmıs.accuracy ler düsmüs,sniperda quickscope yapamıyoruz,shotgunlar mw2 ye göre gücsüz.

bide marathon+lightweight ile smg kullananlar kamikaze bebeleri degildir.bende genelde böyle takılırım ve hic de kamikaze yapıyormus gibi oynamamhatta mw2 de 1 oyunda sırf smg ile 50-60 kill almıslıgım cok olmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

ağa felan kalmadı artık hangi devirde yaşıyosun

aynı kafadayız ve sana gıcık oldum

eyvallah
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

PC için aldım gelen 1-2 patchle oyunun donma ve kasma sorunu gitti, frame olarak MW2'den farkı yok. Çok memnunum şahsen.

Orijinalden alıntı: KaraMaraT

oyun mükemmel degil tamamda bu kadar neden kızılıyor anlamıyorum.oyunda bi kere konsol üzerine odaklanılmıs.treyarch ın pc cileri nerdeyse tamamen es gecmesi Cod un adını lekeliyor ama yapabilecegimiz bisey yok tabiki.bu konu da iw de sütten cıkmıs ak kasık degil.mw2 de ortalık hack ten gecilmezken iw de hic bisey yapmıyordu.dedicated server yoktu vs...

herseye ragmen oyun mw2 den daha iyi oldugu yanları fazla.
    kötü yanları;spawn sistemi,silah sesleri berbat.mw2 ye göre hitbox larda iyi degil.bazen cok hızlı adam öldürebiliyorsun bazen adamı vuramıyorsun.spawnlarla ve hitboxlarla ilgili olarak patch cıkacaktır ama sesleri bilemem.o zaman bence mw2 ye göre cok büyük bir eksisi kalmayacak.gerisi kişilerin kendi beğenileri arasındaki farklar.

iyi yanları;5-7-11killstreak alıp oraya buraya acayip yerlere pusan tipler bu oyunda yok.commando ile sacma sapan ölmekten kurtulduk.perkler belki birazcık daha dengeli

mapler konusunda sanırım oyun tarzınızla da alakalı olarak bazıları iğranc bazıları güzel gelebilir.ben 2 tip class kurardım birinde marathon ve smg olurdu digerinde bir assault silahı olurdu.mapine göre oynardım.ben mw2 de ve bo ta bütün mapleri sevdim.belki bazılarını biraz daha fazla severim

adam öldürmek daha kolay denmis.bu oyunda kesinlikle adam öldürmek daha zor.treyarch sırf daha zor olsun diye ugrasmıs.accuracy ler düsmüs,sniperda quickscope yapamıyoruz,shotgunlar mw2 ye göre gücsüz.

bide marathon+lightweight ile smg kullananlar kamikaze bebeleri degildir.bende genelde böyle takılırım ve hic de kamikaze yapıyormus gibi oynamamhatta mw2 de 1 oyunda sırf smg ile 50-60 kill almıslıgım cok olmustur.

Spawn sisteminin kesinlikle düzelmesi gerekiyor, 10 kişilik takımın spawn olduğu bir yerde 1 tane düşman spawnı attığını bile görmüştüm. (Mod TDM idi)

• Kimse beni yanlış anlamasın ama cod7 benim hayatımda oynadığım en kötü oyundur single için geçerli deil sözlerim mp si için.
    ben bu kadar saçma bir oyun oynamadım hayatımda.Çok berbat bi oyun yazık oldu parama cod 4 ün modifiyelisi resmen ve
    spawn sistemi diye birşey yok beğenip oynayanlara saygım sonsuz ben kendi görüşümü söylüyorum 4ever mw2. 4everbc2
  • YAV ARKADASIM ne abarttiniz be gorende 100 yilin en berbat oyunu sanar` OYUN DAHA YENI CIKTI yavas yavas duzene giriyor hepsi duzelecekmis\ hadi bu bi kenara ben 50 oyunda 1 hata ile karsiladiyorum onuda dert etmiyorum adamlar o kadar guzel bir oyun yapmis/ *bence serinin en iyisi baslangiclarda ufak tefek hatalar olabilir duzeleck ne meraklisiniz en ufak hata gordugunuzde oyunu kotulemeye= bende lag sorunu falan yok tek sorunum oyun donuyor ps yi kapatip acmak zorunda kaliyorum oda cok nadiren/ bence biraz sabredin
  • Arkadaşlar merhaba bu black op şikayet edenlerdenim, pcmin gerçekten güçlü olduğuna inanıyordum ama bu black op sürekli takılıyor, oyun akıcılıktan uzak(en azından benim bilgisayarımda) ne yapmam lazım.. 1.5 senedir tüm fpsleri full oynadım ama black op kadar..
  • quote:

neyse arkadaşlar umarım güzel bir patch felan cıkarda düzelir.

ama bu kadar para verdim ne patchi niye bozuk oyun yapıyorlar diye isyan etmeyin arkadaşlar, update siz bir oyun varsa söyleyin de bilelim ben şahsen bilmiyorum direk hazır cıkan oyun.

hadi bakalım dağılalım

demek istediğimi anlayamışsınız ki boşuna laf sarfetmicem . dediğiniz gibi umarım düzgün bi patch çıkar ve leş gibi görüntü ile oynamaktan kurtuluruz(ki bu ayarlarda bile donuyor harita geçişleri yda menüde filan)

Orijinalden alıntı: karahankaya

YAV ARKADASIM ne abarttiniz be gorende 100 yilin en berbat oyunu sanar` OYUN DAHA YENI CIKTI yavas yavas duzene giriyor hepsi duzelecekmis\ hadi bu bi kenara ben 50 oyunda 1 hata ile karsiladiyorum onuda dert etmiyorum adamlar o kadar guzel bir oyun yapmis/ *bence serinin en iyisi baslangiclarda ufak tefek hatalar olabilir duzeleck ne meraklisiniz en ufak hata gordugunuzde oyunu kotulemeye= bende lag sorunu falan yok tek sorunum oyun donuyor ps yi kapatip acmak zorunda kaliyorum oda cok nadiren/ bence biraz sabredin

adam ps sürümüne 100 küsür lira vermiş oyunu öve öve bitiremiyor poliyanna kendimden utandım şimdi

• Bu eleştirileri multiplayer için yapıyorsunuz sanırım. Single'ı gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Bu kadar çok eleştiri görünce şaşırdım. Multiplayer'ını oynamadım ona bir şey diyemem ama, single'ı harbiden çok iyiydi.
  • oyun bilgisayarımda kitlenip yanıt vermiyora atmasa ve doğum yerleri düzgün olsa çok zevkli oyun. doğdugum yerle düşmanlarla aramda 3 - 5 metre oluyor çok sövüyorum kaderime bahtıma koşarak bezlerine gidiyim diyorum bakıyorum adam kapıdan doğdugum yere giriyor garip

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

Bu eleştirileri multiplayer için yapıyorsunuz sanırım. Single'ı gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Bu kadar çok eleştiri görünce şaşırdım. Multiplayer'ını oynamadım ona bir şey diyemem ama, single'ı harbiden çok iyiydi.

single ı mp kadar sorunlu değil

@Vellastus benim görüşüm biraz beklemeniz yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 2 Aralık 2010; 10:44:22 >
    win7
    Bu sistemde 800x600 ve tüm grafik ayarları kapalı aldığım fps oranı 10-40.. Bir 40'a çıkıyor ondan sonra 10'a düşünce oyun takılıyor. Tekrar 40 a yükseldiginde tekrar takılıyor. Oyunu resmen sanki test etmeden çıkarmışlar. Call of duty adını yerin dibine soktular yani. Böyle bozuk bir oyunu nasıl piyasa sürüyorlar anlam vermiş degilim. Oyunda bir kere senkronizasyon problemi var ve bunu gormeden oyunu piyasa sürmek oyunun ismini lekelemiştir. Bu yazılarımı PC versiyon için yazdığımı belirteyim. PS3 PSN de ilk çıktığı hafta oynadım takılma vs. gormedim. Oldukça rahat oynanabiliyordu. Single player gene PS3 de bitirdim. ona diyecek bir lafım yok çünkü inanılmaz güzeldi senaryosu ve oynanırlığı (ps3). Yanlız bir türlü joypad alışamadığım için multi yi mouse la oynamak niyeti ile pc versiyonunu alınca Multisi beş para etmedigi gördüm.
    Kısacası PC versiyonu için sağlam bir patch çıkmazsa beş para etmez oyun. Resmen hikaye.. Oynadığımız bu sistemler o kadar eski bir sistem degil bilhakis tüm ayarları en düşükte 800x600 oynuyoruz birde. Bu şekilde adam yerinden kalkmıyor. Heleki 18 kişilik bir serverdaysanız yandınız silağı kaldıramıyorsunuz. Bir de bomba vs. patlarsa tamam işte o zaman eski türk filmlerindeki koşup sarılma sahnesi meydana geliyor.
    Oyun bu şekilde beklemede girip oynamaya çalışmaya ve zaman kaybına değmez. PS3 de bitirdigim için PC de single player denemedim ona bişey diyemem.

• Bende ise Multi'de arada sırada oyun donuyor ve Ctrl+Alt+Del ile task manager'ı açıp oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Oldukça sinir bozucu bir durum.

Bu arada Vertical Sync ayarını kapatırsanız oyunda ilginç bir kesik kesik oynanış meydana gelebiliyor. Mümkün olduğunca açık tutmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 2 Aralık 2010; 12:22:51 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Oyunun senaryosu ve grafikleri bence güzel, optimizasyon sorunu ve gerçekçi olmayan silah sesleri nedeniyle, oyun eksi puan alıyor. Treyarch, oyunları nasıl optimize edeceğini gerçekten bilmiyor. COD4'ün gözünü seveyim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.