Şimdi Ara

Xbox ücretsiz oyun günleri: Call of Duty: Black Ops 7 ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox ücretsiz oyun günleri: Call of Duty: Black Ops 7 ve dahası
    Xbox Game Pass servisi ile konsol rekabetine geri dönen Microsoft, her hafta "Free Play Days" etkinliği kapsamında birçok oyunu kısa süreliğine ücretsiz sunmaya devam ediyor. Şimdi de Xbox ve Game Pass kullanıcıları için etkinlik boyunca Call of Duty: Black Ops 7 Open Beta başta olmak üzere 5 farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak.

Xbox Game Pass'te hafta sonu boyunca 5 oyun ücretsiz

Aktarıldığı kadarıyla Xbox Game Pass Core ve Game Pass Ultimate aboneleri, 6 Ekim'e kadar Ready Or Not, Sudden Strike 4 ve Call of Duty: Black Ops 7 Open Beta'yı (5-8 Ekim) ücretsiz olarak oynayabilecek. Tüm Xbox kullanıcılarına sunulacak oyunlar ise Polterguys: Possession Party ve Dustborn. Ayrıca ücretsiz oyunlardaki ilerlemeleriniz ve satın aldığınız indirilebilir içerikler, ücretsiz sürenin sonunda oyunu satın almanız halinde devam ediyor.

• Ready Or Not (Game Pass)

• Call of Duty: Black Ops 7 Open Beta (5-8 Ekim)

• Sudden Strike 4 (Game Pass)

• Polterguys: Possession Party (Tüm Xbox)

• Dustborn (Tüm Xbox)

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass iptallerinde patlama yaşandı; İptal sayfası yoğunluğa dayanamayıp çöktü 

Peki ücretsiz oyunlara nasıl ulaşılıyor?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xbox Game Pass aboneleri, üyeliklerine giriş yaparak Microsoft Store üzerinden oyunlara ulaşıp yükleyebilir. Xbox konsollarında ise Xbox Store'dan abonelikler bölümü ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne ilerleyerek oyunlara ulaşabilirsiniz. 

Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2025/10/02/free-play-days-october-2-2025-call-of-duty/

• 800 TL hayırlı olsun.

• Cod BO7'yi indireyim dedim 350 gb indiriyor. İyice salaklaşmaya başladılar. 60-70 gb'lık oyun için 350 gb indirme nedir?

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver Bf6 bildiğin Bf3 tadında olacak. Bf alın oynayın cod oynanmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Bende İntel kod aldım dün altif ettim hocam 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D06ISHERE kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam daha önceleri MW 2 - 3 , halihazırda BO6'yı oynayan birisiyim. Dün "Bug" gibi bir şeye denk geldim sanırım. İndirme ekranında BO7 350 gb görünüyor başka hiç bir seçme ya da iptal etme çıkmıyordu. Yeniden baktım düzelmiş.

• Son kalemiz dedigimiz yerin dibine batiyor. Yani keske ulkemize ozel bir fiyatlandirma yapsalardi. Sirf su playstationcular icin yaptilar baktilar adamlar yillik aylik paso aliyorlar bizimkilerde alir dediler yuklediler fiyati 😀😀😀

Psn ID : BreakRuless

Ref Üyeler : bunelang , KAKÁ , memothegreat , cihanyasar , canboss96 , burakguler911

PLAYSTATION VETERANS :https://www.facebook.com/groups/513090039158798/?ref=bookmarks
  • Téquila kullanıcısına yanıt

Ben biraz oynadım aşırı hızlı. Adam almış shotgun koşa koşa tek atıyor. Görünmez olabilme saçma geldi. Bf6 daha gerçekçi ve daha rahat oynayabiliyordum. Codu çok iyi oynayanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.