Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blackops alacgıma hawx2 alsaydım nerden aldım

ses gidiyor 3 bölümde ana menu dahıl bir daha ses gelmiyor oyun içindede

steamdan kacıncı indirmem

console niye kapat mıslar acamadım rezili
  • Benim kendi görüşüm kendi sınıfında kıyaslama yapacaksak, olumlu düşüncelirim olduğu söylenemez.
    Karanlık yer, takılma, bölüm arası beyaz ekranda bekleme vs..
    Bir çok kişinin olduğu gibi benimde beklentilerimi karşılayamadı.
    MF2'nin arkasında kaldığını söyleyebilirim..

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

sıkı call of duty hayranıyım, makinam paneldeki gibi olmasına rağmen 2 hafta düşük performansla zorla oynadım, son patchle düzeldi. bu sefer oyunun ne kadar yavan olduğunu anladım, adil olmaya multiplayerda kasılan adamları vurmak hiç bir zevk vermiyor. multiplayer oyun dediğin herkesin her ne kadar kötü bilgisayara ve bağlantıya sahip olmasına rağmen belirli bir düzeye kadar fps olsun lag olsun eşit düzeyde oyun oynamasını gerektirir. modern warfare 2'de böyleydi p4'lü insanlar bile kasmadan oynayıp i7'li insanlara rakip olabiliyordu bu mücadeleci ruhu ön plana çıkarıyordu. şimdi gördüğümüz ise kişi ne kadar zenginse o kadar iyi frag yapıyor. öte yandan oyun dinamikleri çok basit, kill yapmak çocuk oyuncağı 5 yaşında bir çocuk olsanız bile düşmanın arkasında spawn olduğunuz zaman kill yapmak zor olmuyor. killstreak reward'ın killeri killstreake eklenmese de daha kolay killstreak build yapılabiliyor. oyundan steady aim + lightweightle koşturan SMG'li bebeler kamikazi oyun moduyla kill yapabiliyor, ses kasma tarih olmuş çünkü ninja perki tier 3'de istinasız alınıyor. ortalıkta dolaşan arabalar vs oyunun nasıl çocuklara hitap ettiğini gösteriyor. grafikleri çok basit, counter-strike source havası yaratıyor, modern warfare 2 gibi kendine özgü bir atmosfer yaratamamış, multiplayer haritaları başarısız taktiksel oyun düzeninden anlıyorsanız ne dediğimi de anlarsınız. birkaç silah hariç çoğu silahda "ruh" yok şuan sadece awp+arbaletle oynuyorum, diğer silahlar zevk vermiyor.

cod 4'ü 2000 saate yakın, modern warfare2'i 1300 küsür saate yakın oynamış biri olarak ben beğenmedim.

ha oynatıyor mu kendini evet, çünkü alternatif yok. ama modern warfare serisinin verdiği deneyimin yanına bile yaklaşamaz.

Altına imzamı atarım.

Bu arada serinin ilk oyunundan beri multisini oynamama rağmen dedicated server olmadığı için Modern Warfare 2'yi multiplayer'da es geçmiştim, yani onunla karşılaştırmıyorum ben. Ama bir MW1'in yanından geçemiyor bu oyun. Haritalar taktiksel oynanış için müsait değil, hepsi karambol haritaları. Daha az yetenek gerektiriyor oyun, asıl kaliteli olan oyuncular farkı belli olmuyor. Onun haricinde su tabancası misali silahlar, MW1'deki vuruş hissi ve tokluğun yanından bile geçemiyor. Uzaktan kumandalı arabalar için zaten birşey demiyorum.

Kısacası çerez niteliğinde bir multiye sahip bu oyun. Yetenekli yeteneksiz herkesi eşitleyen, "ne olursan ol, gel" modunda bir online oynanış ile bir yere varılmaz bence. CoD2 ve CoD4:MW1'nin kalitesinin uzağından geçiyor ne yazık ki. Ama oynayacağız yine de çekirdek yer gibi...

Not: Ben ki kötü oyunların bile güzel yönlerini görüp oynayan biriyim, kıl tüy var diye oynamamazlık etmem, hatta hakkını veririm. Ama CoD:BO'un güzel yönleri bile fazla silik.

Biz gider gene alırız ama artık ne kadar zevk verdigi tartışılır. Çünkü bu oyuna onca zaman harcamış insanların, iyi veya kötü oyuncuların birbirinden ayrılması gerektigini düşünüyorum. Heleki blackops'daki silahların cılızlığı vuruş anındaki sesler inanılmaz kötüki ki bilen hatırlayacaktır cod1 hatta cod2 (M1:) ) vs.deki ses taktığımız kulaklığı patlatacak seviyedeydi. Hal böyle olunca oyun zevki giderek azalıyor tabiki.
    Yahu aslında o kadar çok şey yazılırki cod geçmişinin multi mazisi hakkında ama yazmaya derman olması lazım...

Neyse oğuzum sen ver bana PM'den bc2 account'unu akşamları oynayalım. Zeki oyuncularla oynamak herzaman multinin zevkini tavan yapar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUBISM -- 30 Kasım 2010; 13:33:05 >

• optimizasyon sorunları yüzünden bi parça soğusamda yine de oynuyorum, cod isminin nimetlerinden faydalanarak bu kadar satış başarısı elde ettiği açık ismi farklı olsaydı unutulup giderdi..
    Origin: Orion095
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgrand

Yeter artık bu konular anladık kardeşim ya beğenmediniz bence gayet güzel.Ha bu arada söyleyin kardeşlere kendi şirketlerini kurup B.O dan daha güzel oyun yapsınlar.

Sakin.
    Mesela kimse size oyunu beğendiğiniz için tepki göstermiyorken sizin oyunu beğenmeyenlere karşı tepkiniz garip olmuş.

Bu arada B.O'dan daha güzel bir oyun yapmalarına gerek yok, çünkü zaten yapılmışı var.

@ CUBISM, bir süredir BC2'yi de boşladım ama sen oynuyorsan tekrardan girerim. BC2 ID imzada yazılı Sidar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Kasım 2010; 14:46:04 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• oynamanıza bakın beyler seneye daha iyisi cıkar unutursunuz bu oyunu :)
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korin

Gençler pişman değiliz...dağılabilirsiniz.

+1 Sanki ülke çapında anket yapmış gibi birde konu başlığında çoğul kelime kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Kasım 2010; 14:56:02 >

Yeter artık bu konular anladık kardeşim ya beğenmediniz bence gayet güzel.Ha bu arada söyleyin kardeşlere kendi şirketlerini kurup B.O dan daha güzel oyun yapsınlar.

Ben beğenip oynuyorsam kimin ne dediği umrumda bile olmaz bence seninde böyle olmalı, zamanında MW 2 için bebe oyunu denilirdi herkes deli gibi koşup bıçak sallardı sadece oyunda GL'den geçilmezdi madem haritaları çok taktiksel neden herkes bu haritadan nefret ediyorum diyip veya neredeyse her 2, 3 harita dışında geçiliyordu, CoD 4'te marty den geçilmezdi falan bunlar her oyunda olur Black Ops'tada RC aracı var deniliyor ama bu en azından bir heyecan yaratıyor eğlenceli. Ben oyunları eğlenmek için oynayan biri olarak Black Ops'ta CoD 4'tende Mw 2'dende daha fazla eğleniyorum haritalar basit falan umrumda değil en azından sıkıcı ve gereksiz ayrıntılara kaçılmış haritalar iç içe geçmiş haritalar yok oyunda. BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

Bu konuda BC2 muhabbeti yapan bizler olduğumuz için üstüme alınabilirim sanırım bu lafı. Benim için BC2 bile CoD2 ve MW1'in yerini tutamaz ve sizi bilmem ama CoD serilerinin multilerinin toplamına 5000 (beşbin) saate yakın süre harcamış biri olarak bırakın da istediğimiz gibi eleştirelim, karşılaştırma yapalım. Biz size gelip "oyunu beğenenler şöyledir, böyledir" demiyoruz. Elbette beğenebilirsiniz, kişisel zevktir. Hatta ne mutlu ki eğlenebiliyorsunuz, sizin adınıza gerçekten sevindim. Ama bizim de zevklerimize saygı gösterilse hiç fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Kasım 2010; 15:10:27 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • 1280x768 çözünürlük , AA x2 , Texture ayarları highda , Anisotropik filteringi unuttum bakmam lazım 70-80 FPS arası oynuyorum. Çok çok aşırı smoke, yada patlayıcı durumlarında düşse düşse 10 fps düşüyordur.

Burda yalan söyleyecek halim yok, ilk çıktığında resmen oynamadım oyunu 3 hafta o kadar sorunluydu ve kötü frameim vardı ki, hatta işlemcimi bile değiştirecektim. Patchlerle düzeldi.

MW2'den daha dengeli bir oyun olduğu aşikar perklerden falan bahsedersek. Ama silah sesleri tam bir rezalet, müziklerdede çok aman aman kötülük yok ama MW2 ezici bir üstünlüğe sahipti tabiki. Aksiyon konusunda bir fikrim yok bana hemen hemen aynı geldi.

Zaten haber içeriği PC ile ilgili değil ben kendi görüşümü belirtmek için söylemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 30 Kasım 2010; 15:42:10 >

• quote:

quote:

BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

Bu konuda BC2 muhabbeti yapan bizler olduğumuz için üstüme alınabilirim sanırım bu lafı. Benim için BC2 bile CoD2 ve MW1'in yerini tutamaz ve sizi bilmem ama CoD serilerinin multilerinin toplamına 5000 (beşbin) saate yakın süre harcamış biri olarak bırakın da istediğimiz gibi eleştirelim, karşılaştırma yapalım. Biz size gelip "oyunu beğenenler şöyledir, böyledir" demiyoruz. Elbette beğenebilirsiniz, kişisel zevktir. Hatta ne mutlu ki eğlenebiliyorsunuz, sizin adınıza gerçekten sevindim. Ama bizim de zevklerimize saygı gösterilse hiç fena olmaz.

Ben size BC 2 fanı demedim BC muhabbeti yapanların alınması lazımdı üzerlerine veya kendilerini BC oynadıkları için üstün zeka sayan tiplerin. Ayrıca ben eleştirilmesin demiyorum ki siz oyunu yerin dibine sokabiliyorsanız bende yükseltebilirim değil mi ? Sonuçta Black Ops kötü bir oyun değil satışları çok iyi ve incelemelerden iyi notlar almış bir oyun bu başarı demektir isminden dolayı satmış reklamlardan dolayı yüksek not almış falan oralara girmeye gerek yok sonuç iyi satışlar ve iyi notlar. Bende CoD 1'den beri oynuyorum bu seriyi konsol versiyonlarıda dahil hiçbirini kaçırmadım CoD 2'yi çıktığı ilk zamandan beri oynuyorum kaç saat oynadığımı bilemeyecem zaten bana göre CoD 2, CoD 4 ve Mw 2'dende güzeldi. Ben sadece Black Ops'ı beğendiğimi söylüyorum sizde beğenmediğinizi herkesin zevkleri farklıdır..

• Boş muhabbeti bitirelim oyunda fps artışı için yöntem var mı yada ne zaman yeni patch gelcek bayramdan beri (2.patchden beri) oyunu oynayamıyorum

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ben pişman değilim P4 ile oynuyacağını sananlar pişman.Yüksek sistemi olanlarda 1-2 gblik patchler gelene kadar kıssın oyunu birşey olmaz.

Haberin içeriğinin PC sürümü ile bir alakası yok.

+1m

quote:

Sakin.
    Mesela kimse size oyunu beğendiğiniz için tepki göstermiyorken sizin oyunu beğenmeyenlere karşı tepkiniz garip olmuş.

Bu arada B.O'dan daha güzel bir oyun yapmalarına gerek yok, çünkü zaten yapılmışı var.

@ CUBISM, bir süredir BC2'yi de boşladım ama sen oynuyorsan tekrardan girerim. BC2 ID imzada yazılı Sidar hocam

Bende gelebirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exchange -- 30 Kasım 2010; 17:33:27 >

• neyse arkadaşlar umarım güzel bir patch felan cıkarda düzelir.

ama bu kadar para verdim ne patchi niye bozuk oyun yapıyorlar diye isyan etmeyin arkadaşlar, update siz bir oyun varsa söyleyin de bilelim ben şahsen bilmiyorum direk hazır cıkan oyun.

hadi bakalım dağılalım
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

neyse arkadaşlar umarım güzel bir patch felan cıkarda düzelir.

ama bu kadar para verdim ne patchi niye bozuk oyun yapıyorlar diye isyan etmeyin arkadaşlar, update siz bir oyun varsa söyleyin de bilelim ben şahsen bilmiyorum direk hazır cıkan oyun.

hadi bakalım dağılalım

Sendeki işlemcide acayip takılmalar yaşıyordum.İşleci değiştim sorun ortadan kalktı sanırım işlemci olarak biraz fazla istiyor bu oyun bu da demek oluyo ki optimize iyi deyil.Siz takılma yaşa mıyor musunuz ? Oyun için genel olarak güzel diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 1 Aralık 2010; 1:29:59 >

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

neyse arkadaşlar umarım güzel bir patch felan cıkarda düzelir.

hadi bakalım dağılalım

Sendeki işlemcide acayip takılmalar yaşıyordum.İşleci değiştim sorun ortadan kalktı sanırım işlemci olarak biraz fazla istiyor bu oyun bu da demek oluyo ki optimize iyi deyil.Siz takılma yaşa mıyor musunuz ? Oyun için genel olara güzel diyebilirim.

ben değiştim işlemciyi

amd 6000 fazla ısınıyor ve takılmalar yasıyordum evet.

athlon II 640 x4 aldım 2 gb da ram takviyesi yaptım sorun kalmadı cok şükür.
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• quote:

quote:

Ben beğenip oynuyorsam kimin ne dediği umrumda bile olmaz bence seninde böyle olmalı, zamanında MW 2 için bebe oyunu denilirdi herkes deli gibi koşup bıçak sallardı sadece oyunda GL'den geçilmezdi madem haritaları çok taktiksel neden herkes bu haritadan nefret ediyorum diyip veya neredeyse her 2, 3 harita dışında geçiliyordu, CoD 4'te marty den geçilmezdi falan bunlar her oyunda olur Black Ops'tada RC aracı var deniliyor ama bu en azından bir heyecan yaratıyor eğlenceli. Ben oyunları eğlenmek için oynayan biri olarak Black Ops'ta CoD 4'tende Mw 2'dende daha fazla eğleniyorum haritalar basit falan umrumda değil en azından sıkıcı ve gereksiz ayrıntılara kaçılmış haritalar iç içe geçmiş haritalar yok oyunda. BC 2 fanları şimdide dolaylı yoldan eski CoD'ları kullanarak oyunu kötüleme çabasında hadi hayırlısı.

daha basit daha kolay ada öldürebildiğin için eğleniyorsundur ya da çocuklara hitap ettiği için

• quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

quote:

daha basit daha kolay ada öldürebildiğin için eğleniyorsundur ya da çocuklara hitap ettiği için

şu mesaj çok gereksiz kardesim

çok zor öldürmek daha mı eğlenceli kılıyor oyunu?

durum bilgisayarlar konusundan kişisel hakaretlere kaydı, biz diyoruz ki evet pcler arasında fark yaratıyor bu oyun ve bu yüzden iyi bilgisayarı olan daha iyi oynuyor , daha iyi bilen değil.

bu çizgiden cıkmayalım ona göre konusalım lütfen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.