Şimdi Ara

CENK GÖNEN VE HUGO ALMEIDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hurr durr durrr hurrr angry beşiktaş fans hurrrrrrr
  • almeida gitsin misket oynasın. çıldıracam sinirden.
  • Atamayana atarlar...

Bravo Almeida sen varya muhteşem bir golcüsün muhteşem..
  • Carlos Carvalhal ve Simao Sabrosa desek daha iyi olur..

Simaonun oynadığı her maç bir kişi eksiğiz..
  •  CENK GÖNEN VE HUGO ALMEIDA
    =
     CENK GÖNEN VE HUGO ALMEIDA
  • maçın yıldızları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz son dakika gol yemeleriyle ünlü bir takımız zaten gs ye çok maç verdik son dk larda
  • Volkanin yerine milli takima secilen adam

Yaziklar olsun senin gibi kaleciye
  • Skor taraftarları, Cenk de Almeida da bu takım için elinden geleni yapıyorlar. Terinin son damlasına kadar, insafsızlar...
  • cenk
    ekrem
    simao
    almeida
    veli
    ismail
    toraman

biz bu kazmalarla iyi bile geldik buralara kadar. daha kötü bir kadromuz oldu mu emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Skor taraftarları, Cenk de Almeida da bu takım için elinden geleni yapıyorlar. Terinin son damlasına kadar, insafsızlar...

ne alakası var arkadaşım.Kaç maçtır cenkin performansını görüp skor taraftarı diyorsun birde millete allah aşkına ya.Anladık adam beşiktaşın oyunucusuda bu kadar korunmaz ki be kardeşim.Yaptığı hatalar 1 değil 2 değil.Nerde bu rüştü arkadaş nerde
  • quote:

Skor taraftarları, Cenk de Almeida da bu takım için elinden geleni yapıyorlar. Terinin son damlasına kadar, insafsızlar...

Ne alakası var Almeidaya bugune kadar hiçbişey demedim fb maçında bile ama o golü o boyla atamayan kendine forvet falan demesin ve acilen nereye gidecekse defolsun gitsin, cenk ayrı bi mal zaten kendini defans falan sanıyor heralde daha duracağı yeri bile bilmiyo braga maçında da yaptı aynısını altıpas çizgisinde duruyor. Dur dur adamlar oraya atacak salak
  • O Almeida var ya senelik aldığı 3 MİLYON EURO haram zıkkım olsun.

Ömrümde bu kadar mal bir oyuncu görmedim, bir insan bu kadar mı kazma olur?

Her maç aynı dava, şut bile çekemiyor. Tek yaptığı her zıpladığında ensesini tutup yere yuvarlanmak.

Geçen sene FB maçında karşı karşıya atamaması, şimdi bu maç. Sadece derbilerdeki zararları bile muazzam
  • quote:

ben de diyorum ama dinletemiyorum. bizim taraftar bayılır her kaybedilen puan sonrası analı avratlı kalaylamaya.
  • quote:

sevinmek haram, alkole vurdum.
  • Egemen sakatlanmıcaktı gs gol atamazdı bakmayın çarpa çarpa attılar bir tane.
  • Geçen seneki derbileri de almeida yüzünden kaybettik bu adam golcü falan değil sivoktan daha az golu vardır kesin
  • Önüne gelen ne alakası var demiş, Almeida orada golü atsaydı ondan kralı yoktu. Bir pozisyonla mı olnuyor adamlık?
  • quote:

Ya bırak hocam . Skor taraftarıymış. Kötü oynuyorsa eleştirilir .

Savunman çok yersiz. Bugün yenildiysek Almeida ve Cenk'in payı çok büyük bunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.