Şimdi Ara

Tecrübeli Genç Stoper: Hakan Cinemre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1994 senesinde Gölcük'te dünyaya gelen Hakan Çinemre, çocukluğundan beri tutkunu olduğu futbolu ilk kez 2006 senesinde bir kulüp çatısı altında oynamaya başladı. Anadolu Yeniköyspor'da geçen yaklaşın 1 yılın ardından Hakan Çinemre, Gölcükspor'a geçti. Orada gösterdiği performans ile kalitesini belli eden genç savunma oyuncusu 2010 senesinde Fenerbahçe tarafında transfer edildi.

Fenerbahçe'de alt yaş gruplarında oynayan Hakan ile 15 Ocak 2013 senesinde üç yıllık bir sözleşme imzalandı ve kendisi böylelikle ilk profesyonel imzasını da atmış oldu.

Sarı-lacivertli takımdaki ilk senesinde Bölgesel Gençlik Geliştirme U 18 Ligi'nde oynayan Hakan ayrıca milli forma ile ilk maçına da 23 Ağustos 2011'de Macaristan karşısında çıktı. 2011'de üç kez Türkiye U-18 Milli Takımı'nda görev yapan Hakan, 2011-12 sezonunda ise Hem A2 Ligi'nde hem de Coca-Cola Akademi U19 Ligi'nde forma giydi.

2012-2013 sezonu başında dönemin Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından birkaç genç oyuncu ile birlikte A Takım sezon başı hazırlık kampına götürülen Hakan, sezonu ise Fenerbahçe A-2 Takımı'nda geçirdi.

2013 Ocak ayında Fenerbahçe ile sözleşme imzalasa da katıldığı bir uluslara arası turnuvada sergilediği performans ile Premier Lig'in köklü ekiplerinden Aston Villa'nın dikkatini çekti.

Ayrıca Türkiye U-20 Milli Takımı'nda teknik direktör Feyyaz Uçar tarafından 2013 yılında oynanan 6 maçın beş tanesinde ilk 11'de yer verilen genç savunmacı, maçlarda rakip forvetlere kök söktürdü.

Hızlı ve mücadeleyi seven bir yapıya sahip olan Hakan Çinemre'nin özelliklerinden en önemlisi hızı ve pes etmeyen yapısı. Forvet oyuncularına sahada rahat nefes alma imkanı bile vermeyen Hakan ayrıca topa ve rakibe kayarak müdahalelerde de gerçek bir zamanlama uzmanı.

1.85 boyundaki savunma oyuncusu, kendisinden uzun olan forvetlere de hava topu aldırmıyor. Kendi vuramadığı toplara rakiplerinin de düzgün vuruşlar yapmasını engellemekte başarılı olan Hakan Çinemre, kuşkusuz teknik direktör Feyyaz Uçar'ın savunmadaki en önemli kozlarından biri olacak. Henüz 19 yaşında olan genç futbolcu ise 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası'nda sergileyeceği futbol ile adından oldukça bahsettireceğe benziyor.

Kaynak:http://www.u20dunyakupasi2013.com/haber/tecrubeli-genc-stoper-hakan-cinemre/4675

• Yedeğe yabancı oyuncu koyulamaması olayı sayesinde bu oyuncular bence şans bulmaya başlicak
    Aslında yönetimin 6 yabancı sınırı uygulamasını bu kadar sahiplenmesinin arkasında biraz da bu var bence,Salihin açtığı yoldan diğer 3 genç Hakan,Recep ve Gökhan Sazdağının da geçebileceğini düşünüyolar, Alperi de aldıktan sonra, eğer bu gençler de geçen yıl Salihin verdiği kadar katkı verebilirse Fenerbahçeyi seneye kimse tutamaz kesinlikle

Ama gençlere karşı ön yargısız bi TD şart

Orijinalden alıntı: he_man

Aslında yönetimin 6 yabancı sınırı uygulamasını bu kadar sahiplenmesinin arkasında biraz da bu var bence,Salihin açtığı yoldan diğer 3 genç Hakan,Recep ve Gökhan Sazdağının da geçebileceğini düşünüyolar, Alperi de aldıktan sonra, eğer bu gençler de geçen yıl Salihin verdiği kadar katkı verebilirse Fenerbahçeyi seneye kimse tutamaz kesinlikle

Bu yüzden ersun yanalın gelmesinden yanayım hem hücum futbolu oynatması hem oyuncuları tanıması hemde genç oyunculara şans vermesi açısından

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Bu yüzden ersun yanalın gelmesinden yanayım hem hücum futbolu oynatması hem oyuncuları tanıması hemde genç oyunculara şans vermesi açısından

Lucescu.

"Fikirler, cebir ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez."

• quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

Yedeğe yabancı oyuncu koyulamaması olayı sayesinde bu oyuncular bence şans bulmaya başlicak

Ama tabi kibarca bütün yabancı sınırını kaldırmak isteyen başkanın taraftar tiplerindende bunu anlamalarını beklemiyoruz.
    Orda burda "of bu Türk futboluna darbedir yha!!!" derler ancak.Bilmezlerki yabancı sınırı kalkınca gelişicek bir Türk futbolu kalmayacak ayıptır söylemesi.Ne alaka diyebilirler ama bu işler böyle.3 büyük kulüp(hadi bjk yi dışarda tutalım adamlar ellerinden geldiğince altyapıcılar) Gs ve Fb hep yabancı alıcak.Bizim Türkler nerede gösterecekler kendilerini?Manisasporda mı Avrupadan teklif alıcaklar?Bu tez çürütüldü bu bir.
    İkincisi çok para gidicek yabancı aldıklarında en iyisini almak isteyecekler.E tabi bunuda "başarı istiyorsanız en iyisini parayı basıp almak zorundasınız" diyen birine anlatmak zor.Boşuna masraf olucak.
    "üff Almanyada yabancı sınırı yok ama yhaa" diye triplenen yine aynı kişiyede Almanyada senin gibi düşünen insanlar yok çünkü.Adamlar senin bir "çilek" parana okullar kurup yetiştiriyorlar diyemezsin çünkü.Mazalllah ordada lobisi çıkar yıkar bütün düzeni(!) bu da 3. tez
    içimi döktüm.
    hadi iyi günler

• Birebir tanımıyorum ama matematik hocamın öğrencisiydi saygılı mütevazı çocukmuza dersle falan alakası yokmuş belliydi topçu olacağı diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Birebir tanımıyorum ama matematik hocamın öğrencisiydi saygılı mütevazı çocukmuza dersle falan alakası yokmuş belliydi topçu olacağı diyordu

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • Nedense Gökhan s. Begenmiyorum fakat alt yapıda; Metincan, Oguz, Hakan ve Aziz aynı sekilde gelişim saglarsa gelecege damga vurabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sarı-lacivertlilerin sezon başında Recep Niyaz ile birlikte Bucaspor’a kiraladığı iki oyuncudan birisi olan Hakan Çinemre, gösterdiği performansla teknik direktör Ersun Yanal’ın beğenisini kazanıyor.

Yanal’ın, gelecek sezon A takımda düşündüğü 19 yaşındaki stoperle sürekli temas halinde olduğu öğrenilirken, “Seni yakından takip ediyorum, performansını ise beğeniyorum. Hep böyle devam et” dediği bildirildi.

Kaynak:Fotomac

Not: dün hakan ve recep ilk 11 de çıktı sahaya, recep ilk golün asistini yaptı
    Ben bizim altyapı organizasyonuna hastayım zaten. hani ayağı düzgün stoperler aranıyo ya artık Egemenin boyu biraz çıktı tekniği iyi, hamle zamanlaması ve kademesi zaten iyi, hemen stoper yapalım. Oysa Hakan U16 dayken Fenerbahçe A takımına çıkacak stoper olacağını belli ediyodu.

Sağ bek oynadığında Egemen çok dikkat çekiyodu, fiziği ve tekniği fark yaratıyodu ama stoperde aynı şeyi söyleyemiycem...Boyu 1.80 civarı sanırım hava toplarında sıkıntısı var ve stoper için biraz fazla yumuşak kaldı. Tekniğiyle, becerisiyle işin içinden çıkmaya çalışıyo ama Hakandaki sertlik ve hava hakimiyeti Egemende malesef yok, stoper dediğinin tamam ayakları düzgün olsun da, kalas bi tarafının da olması lazım Bkz. Bruno Alves
    inşallah kaybedilmez bu çocuk.

Stoperde aslında bi isim geliyo U17 de hemen dikkat çekiyo Mehmet Eray Karadağ... milli takıma da çağırıldı çok yetenekli ve gerçekten iyi fiziği var.

Not: Hakan Çinemre seviyesinde bi U20 milli stoperimiz daha vardı M.Serdar Yazıcı, hatta herkes Hakan-Serdar ikilisi bekliyodu bigün A takımda. Altyapı sorumlusu (sorumsuzu) Şenol ÇORLU beyfendi çocuğa tokat atmış (git kendi oğluna at tokadı), küstürdüler çocuk Eskişehirspora gitti, kendisi bu yıl pişmesi Bozüyüke kiralandı

• Egemen stopere yeni geçti pek olmadı ama zaman ile oturacağını düşünüyorum. İlk zamanlar gökhan gönül'ün yerine ilaç olur gözü ile bakıyordum ama Hakan hoca neden stopere aldı anlam veremedim vardır bir bildiği demek gerek galiba. Maçlarını izlediğim dönemde topa sıçramaları falan iyi görünüyordu belki benim gözümden bir şey kaçmıştır.
    @he_man

Ersun hoca eğer gerçek bir teknik adamsa takıma değerli zarar veren ve hiçbir katkısı olmayan bekir ve serdarı yollar bu kardeşleri alır defansa .

Ya bekirin fetiye maçında yaptığı hataları bu çocuklar 5-10 maçta anca yapar ama kazanırız bu adamları. Ha sakatlık olursa bu adamlaramı kalıcaz diyebilirsiniz. Kadlec var stoper oynayabilen topal var.

Yani madem Türkiye kupası önemsiz al oynat bu adamları . 2 fark açtığın maçlarda son değişikliğini bu adamlarla yap.

Ha ikisini bir arada oynatma tabi maçlarda. Hakan-Alves,Egemen-Berkay şeklinde sür.

Ben ikisinide tanıyorum salih gibi özgüvenli rahat çocuklar. 3 maç oynasın bacaklarının titremesi geçsin bu adamlardan azami bir stoper verimi alırsın.

Umarım Ersun hoca bunu yapar.

• Hawkerx kullanıcısına yanıt
    berkaycan geçen yıl denizlisporda düzenli oynuyodu, bu yıl da ankarasporda düzenli oynuyo. fiziğine laf yok biraz daha çabuklaşırsa Ersun Yanal seneye onu da 24 kişilik A takım kadrosunda tutar diye düşünüyorum...
    Artık Bekir gibi adam da transfer etmeyelim, bekir gibi adam yetiştiremeyen altyapıyı kapatsınlar...
    Egemeni keşke sağ açık oynatsalardı da hücum gücü biraz daha gelişseydi ve sağ bek yapsaydık... Ama ben sağ bek konusunda sıkıntı yaşıycağmızı tahmin etmiyorum. çünkü o bölgede zaten milli oyuncularımız var şu an alt yaş kategorilerinde

Geçmiş dönemde altyapılarda sağ açık oynayan bi melih okutan (U18 milli) var. çocuk o kadar hızlı ki kendi yaş kategorisinde inanılmaz bi fark yartmış durumda bu konuda, kimse yetişemiyo diye forvet oynatıyolar artık. taktik melihin önüne ara pasını at, o nasılsa yakalar.

Melihin iyi bi tekniği var ve çok yumuşak bi çocuk da değil. Malum bizde bindirme yapamayan tekniği iyi olmayan bi sağ bekin pek uzun ömürlü olma şansı yok artık. Sağ açıktan sağ bek yapılan GG hakikaten o bölgede türkiyeye damgasını vurdu. Dolayısıyla Gökhanın yerini alacak oyuncuda aynı beklentiler oluştu. O yüzden melihin ilerde sağbeke evrilebileceğini tahmin ediyorum.

ayrıca gözden kaçmaması gereken bi Savaş Polat var, Okan Alkandan 1 gömlek daha iyi diyebilirim.

• A2 deki muhammed ve uygarı takip ediyormusun ? ediyorsan düşüncen nedir ?
    @he_man

Orijinalden alıntı: By_Serco

A2 deki muhammed ve uygarı takip ediyormusun ? ediyorsan düşüncen nedir ?
    @he_man

muhammed bizim A2 deki en teknik oyuncudur heralde ama muhammedin tekniğiyle doğru orantılı bi oyun zekası yok malesef,onun zaafı bu ve galiba geliştirilmesi en zor olan şey. Salihi özel yapan hem tekniği iyi hemde kafası üst düzey çalışıyo....pas atmak için seçtiği oyuncular, pası gönderdiği nokta hep en doğrusu
    Muhammed için şöyle düşünelim, 40 metreye şiddetini ayarlayıp ara pası atacak yeteneğiniz var ama atmak aklınıza gelmiyo, yana oynamak daha doğru gibi geliyo (yetenek neye yaradı oyun zekası olmadan)
    Muhammed kadar teknik bi çocuk daha vardı geçen yıl sertaç yılmaz... o çocuğu da serbest bıraktılar sertaçta da oyunu okuyamama gibi bi sorun vardı.

Uygar fiziksel olarak A takıma en hazır oyuncu belki de, ama çok üst düzey bi yetenek göremiyorum onda da.Hele ki o kadar çok onun gibi oyuncu serbest bıraktık ki geçen dönemlerde.... Uygar herşeye sahip teknik, güç, çabukluk... ama hepsinden biraz var, hiç biriyle özel olarak göze batmıyo sahada.

Salih bugün A2 de oynasa ve dışardan bi TD gelse, ağzı açık kalır, her haliyle belli ediyo kendini, bu çocuk geçen yıl meirelesin baroninin yapamadığını yaptı hepimiz gördük ve bu çocuk bile bu yeteneğiyle A takımda oynayamıyo... Dolayısıyla altyapıdan ortasahaya ve özellile forvete gelecek oyuncunun çok büyük yetenek olması lazım...
    A2 de izlerken ohaa!! bu kim demiyosanız bi oyuncu için, sezon sonu Fenerbahçe kesinlikle onu serbest bırakacaktır bundan emin olun..
    A2 de bu sene metincan kiralık verirler, bikaç yaşı küçük çocuk da takımda kalır serdar aydın,mehdi akgül,aziz ceylan.... gerisini de serbest bırakırlar

• İ.Serdar Aydın'ı göndermezler diye düşünüyorum ve seneye Semih ile İbrahim'in A takım alınması gerek bu yıl baya gelişim katettiler. Metincan süzeriz kadro dışıydı en son şimdi ne durumda bilmiyorum geçenlerde twitter da bir taraftar ile atışıyordu fazla tutmazlar gibi geliyor bana davranışlarında problem var galiba.
    @he_man
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.