Yok artık arkadaş .. Bütün takımı sıradan geçirin bari..Daha dün Rüştü varken bunamış deniyordu nerede Cenk deniyordu..Hakan oynar mı deniyordu..Aurelio 'ya laf atılır ,Ekrem küfürleri yer..Toraman da arada lafları yer...Şimdi de Veli falan eklendi..Yarın başkasına defol denecek..Ee söyleyin bakalım kim oynasın ! Sorun bireysel değil daha çok takım sisteminde sorun..Şu sistemde gol atma şansımız şu ; Q7 gelecek 3-4 maçta 1 orta yapacak Almeida vuracak..Bu kadar.Ya da duran toplardan bireysel goller..
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Volkanin yerine milli takima secilen adam
Yaziklar olsun senin gibi kaleciye
Valla bu Cenk Milli takıma nasıl seçilmiş, inanılacak gibi değil! Şaka gibi resmen. Milli takım şimdiden ayvayı koçanıyla yemiştir size söyleyim.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Önüne gelen ne alakası var demiş, Almeida orada golü atsaydı ondan kralı yoktu. Bir pozisyonla mı olnuyor adamlık?
Geçin bu lafları. Almeida ne zaman baş tacı edildi? Ne mal olduğunu herkes biliyor hem de uzun zamandır.
Cenk'e yapılan eleştirilere karşıyım. Cenk pek çok maç kurtarmıştır şimdiye kadar ve kendini geliştirmesi için zamana ihtiyacı var.
Senelik 3 milyon euroyu alıp sahada "Küstüm oynamıyorum" modunda dolaşan Almeida defolsun gitsin
skor taraftarları doluşmuş gene
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Skor taraftarları, Cenk de Almeida da bu takım için elinden geleni yapıyorlar. Terinin son damlasına kadar, insafsızlar...
ben de diyorum ama dinletemiyorum. bizim taraftar bayılır her kaybedilen puan sonrası analı avratlı kalaylamaya.
cenk'in son yediğin golde hatası yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: rider30
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Volkanin yerine milli takima secilen adam
Yaziklar olsun senin gibi kaleciye
Valla bu Cenk Milli takıma nasıl seçilmiş, inanılacak gibi değil! Şaka gibi resmen. Milli takım şimdiden ayvayı koçanıyla yemiştir size söyleyim.
hiç gevelemeyin. geçen sene de özellikle almanya maçı sonrası "cenk nasıl milli takıma alınmaz ya, geleceğin buffon'u ya hurrrrrrr durrrrr" diyordu bizimkiler. adam abartma ve itin bi tarafına sokma konusunda bizim taraftarla kimse yarışamaz yer yüzünde. bizimkilerin olayı budur. mesela galatasaray'lılar 12 senedir 4 sene üst üste şampiyon olduk diye bağırır, fenerbahçe'lilere göre ise fb'ye gelen her bek oyuncusu avrupa'nın sayılı 3 bekinden biridir
Cenk milli takıma seçildi ama önce Sinan Bolat'ın sakatlanması Tolga Zengin'in kırmızı kart görmesi lazım o kaleye geçebilmesi için. En kötü ihtimal yani.
Pektemek var iken Almeida'yı oynatmak ihanet gibi bir şey geliyor bana.
Almeida'nın tek +'sı kafa vuruşu. O da arka direğe gelecek. En iyi yaptığı şeyi bugün yapamadı.
Cenk'e ise bir şey demek istemiyorum. Çünkü küfür etmek istemiyorum.Biran önce gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme