Şimdi Ara

Pierre Webo Herve Tum'dur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Pierre Webo Herve Tum'dur
  • gözünüzde gol atan forvet iyi forvettir düşüncesi değişmedikçe burak gibi adamlar kral olucaktır.
  • webo da fazla teknik yok koşuda yok ayrıca yaşıda var adamın yapacakları belli birisi kanattan getirecek webo topa dokunup gol atacak veya kafa vuracak.

webo budur başka birşey beklemeyin webo dan 4/4 lük performans beklemeyin devre arası sow a benzer topcu alabilirdi fener veya oyun kurucu.

ama webo kayseri maçında bomboş pozisyonda kafa ile atamadı ona şaşırdım.
  • Webo'nun ben Sow'dan daha iyi bir kafacı olduğunu düşünüyorum. Yani kafa vuruşu olarak Sow'dan daha iyi. Ama evet yine de çok da iyi bir forvet değil. Sow'suz bir hiç gibime geliyor. Ah bir Elmander gibi oyuncumuz olacaktı varya Sow-Elmander ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

gözünüzde gol atan forvet iyi forvettir düşüncesi değişmedikçe burak gibi adamlar kral olucaktır.

evet gol atamayan forvet iyi forvet düşüncesi olmalı zaten.
    olaylara tersten bakmayı öğrenmeliyiz.
    sonuçta türkiyenin en iyi forveti baki mercimek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav he he. Adam doğru bir şey söylemiş illa bir laf sokma çabası. Laf soktuğunu sanıp eline ne geçiyorsa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever A Golem

Yav he he. Adam doğru bir şey söylemiş illa bir laf sokma çabası. Laf soktuğunu sanıp eline ne geçiyorsa artık

doğru ne söylemiş?
    ben söyleyeyim sana istersen.
    burak yılmaz , sow muhabbetinden dolayı fenerliler burak daha fazla gol attığı için 1 senedir sow daha iyi çünkü ksaflsdnflssdfn demeye başladılar.
    bu da o kadar aptalca bir hal aldı ve insanlarda o kadar saçma düşünceler oluştu ki kendinizi kandırdınız da kandırdınız.

forvetin görevi GOL atmaktır.en azında %90 budur.hücum pres falan yapması da %10 anca işte.

siz kendinizi kandırmaya devam edin , zaten başka olasılık kalmadı artık.
    beyin artık düşünemediğinden midir nedir , şlde 9 gol atan topçunun kral olmasına sitem edenler bir de doğru diyor oluyor.

• Aynen öyle. Forvetin görevi sadece gol atmaktır.
  • webo ii bir futbolcu ama fenerbahçenin daha teknik ve hızlı santrafor'a ihtiyacı var bu da herkesin dilinde ve istediği "EMENİKE"
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Yav he he. Adam doğru bir şey söylemiş illa bir laf sokma çabası. Laf soktuğunu sanıp eline ne geçiyorsa artık

doğru ne söylemiş?
    burak yılmaz , sow muhabbetinden dolayı fenerliler burak daha fazla gol attığı için 1 senedir sow daha iyi çünkü ksaflsdnflssdfn demeye başladılar.
    bu da o kadar aptalca bir hal aldı ve insanlarda o kadar saçma düşünceler oluştu ki kendinizi kandırdınız da kandırdınız.

forvetin görevi GOL atmaktır.en azında %90 budur.hücum pres falan yapması da %10 anca işte.

beyin artık düşünemediğinden midir nedir , şlde 9 gol atan topçunun kral olmasına sitem edenler bir de doğru diyor oluyor.

Modern futbolda forvetin tek görevinin gol atmak kalecinin tek görevinin kaleyi korumak olduğunu mu zannediyorsun?Helal olsun Burak Yılmaz en iyi futbolcu

• quote:

quote:

doğru ne söylemiş?

''forvetin tek görevi gol atmaktır'' mantığı 80'lerde kaldı.

• galatasaraylılara yüklenmeyin drogba - webo deyince akıllarına gelir sadece forvetin tek görevinin gol atmak olmadığı
  • quote:

quote:

doğru ne söylemiş?

Kendini kandırmaya devam et. Burak çöp. Çöp çöp çöp. Takım oyunu olarak hiçbir faydası yok kendini yormaktan başka. Drogba olmasa, Necati olsa, Mustafa Sarp olsa, Ayhan Ak olsa yanında ne demek istediğimi anlardın. Bunu anlamıyorsunuz. Kendi takım taraftarlarınızın da çoğu kabul ediyor. En azından benim çevremdeki Galatasaraylılar da bunu kabul ediyor. Ha kabul etmeyen olsa bile sizin gibi seviyesizce trollemiyor. İşte bu da sanal alemin acizliği, neyse. Burak bana göre Guiza'nın Türkiye'ye gelmeden önceki hâlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

quote:

doğru ne söylemiş?

Kendini kandırmaya devam et. Burak çöp. Çöp çöp çöp. Takım oyunu olarak hiçbir faydası yok kendini yormaktan başka. Drogba olmasa, Necati olsa, Mustafa Sarp olsa, Ayhan Ak olsa yanında ne demek istediğimi anlardın. Bunu anlamıyorsunuz. Kendi takım taraftarlarınızın da çoğu kabul ediyor. En azından benim çevremdeki Galatasaraylılar da bunu kabul ediyor. Ha kabul etmeyen olsa bile sizin gibi seviyesizce trollemiyor. İşte bu da sanal alemin acizliği, neyse. Burak bana göre Guiza'nın Türkiye'ye gelmeden önceki hâlidir.

EDIT: Bu arada Drogba sizce çok gol attığı için midir ki şu an dünyanın en iyi forvetidir? Sizin düşünceniza göre de Burak kralsa, Drogba köylü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

gözünüzde gol atan forvet iyi forvettir düşüncesi değişmedikçe burak gibi adamlar kral olucaktır.

forvetten gol beklıycez tabıkı gokhan gonulden gol beklıcek halımız yok.
  • dün gece sizin hakan şükür, burak yılmazı yerin dibine soktu

santrafor defans arkasında bekleyip savunmacının hata yapmasını beklemek değildir diye
    santrafor yeri geldiğinde arkasındaki oyuncuyla paslaşıp duvar olacak
    yeri geldiğinde ona gol attıracak dedi
    gs da bu işi drogba üstlenince burak iyice beleşe yatoyor
    bu tutumla
    milli takım pyuncusuda olamaz dedi

buyrun burdan yakın

bunu diyene ne diyeceksiniz çok bilenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ileriye dönük alınmadı, 4-3-3 için daha iyi bir santrafor alınacak bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.