Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rue des Etoiles -- 7 Şubat 2014; 17:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

çağırın gelelim, yıkalım gideilm

harley bir bot değildir, bir kas geliştirme yöntemidir

bi kere almistim bin pişmanım sirf sü üstünde demir var diye aldırıyo herhangi bi espirisi yok cok ağır harbi kütük

• Konuyu "Cat" diyen insanları anlamıyorum diye okuyan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • Ben 50TL den fazla vermem ayakkabıya şahsen su geçirmicek diyosan git çizme al sulara gir gez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Opel Frontera 3.2 - 01
    Citroen C4 VTS - 06
    BMW 730 Ld - 08
  • Moda diye giyenleri bende anlamıyorum herkesin ayağında aynı botlardan var sarı,yeşil,lacivert hepside birbirinin aynısı ve onlara verilen paraya yazık gerçekten. Su almaları da cabası. Bunu sadece cat için söylemiyorum cat formatında bir sürü marka var 160 - 180 tl arasında değişen popüler bot markaları. Katılmadığım nokta Türkiye'de üretiliyor demişsin. Türkiye tekstilde olduğu gibi deri konusunda da iyidir ve gerçekten bu ülkede iyi deriler üretiliyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Orijinalden alıntı: ilker07

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Goretex kumaş su molekülüne karşı dayanıklılığı yok diye biliyorum. Yani bu kapsama kar suyu giriyor sanırım. Yağmur ve su birikintisinde zaten geçirmiyor ama soğuğunu geçiriyor. Kar suyuna karşı garanti meselesi için bi kaynak var mı?

"Waterproof" diye geçiyor ve ben bunun garantisini veren başka firma olduğunu bilmiyorum. Diğer firmalar "Water Resistant" kullanır genelde. Direk kar suyu ile ilgili bir kaynak maalesef bulamadım. "Kuru tutmanın garantisi" verildiğine göre, kar suyuda geçirmiyordur herhalde

https://www.gore-tex.com/remote/Satellite/home
    (En alt kısım)

*Timberland'de "Waterproof" ibaresini kullanıyor sanırım.

Scooter marka botlarda da waterproof olması lazım.

Alıntıları Göster
    Topluca hepinize cevap vereyim arkadaşlar.

Gore - Tex kar suyunu geçirir.

Üzerinde dikiş bağlantısı, topuk bağlantısı, deri olan bütün ayakkabı ve botlar kar suyunu geçirir.

Kar suyunu geçirmeyecek botun tamamen tek parça kalıp olması gerekir, en ufak bir dikiş, yada birleşeni olmaması gerekir.

İşim gereki sürekli dışarda, bazen kar altında bazen yağmurda saatler çalışıyorum.

-20 de kar altında 17 saat çalışmışlığım var.

Bot olarak da bu zamana kadar.

Timberland, Harley Davidson, OXS, The Norh Face, Columbia, Asola, Millet, Salomon markalarını kullandım.

Timberland, Harley, Oxs, Cat gibi botlar şehir botlarıdır, zor koşularda hiçbir koruma sağlamaz.

Gerçek kış botları, The Norh Face, Columbia, Asola, Millet, Salomon markalarıdır.

Bunlardaki sıralamada.

1- Millet, 2- Salomon diğerleri aralarında kapışır.

Dünyada profesyonel dağcılık yapanlar Millet giyer. Diğer markalar şehir ve bizim dağlar için uygundur.

Özetle Kar suyunu geçirmeyecek bot un, tamamen tek parça olması lazım .

Bu markalar bir kaç saat kar suyuna dayanır ama asla 4, 5 saat üstüne çıkamazlar.

Cat bot un karda hiçbir şansı yok, sadece o değil yazdığınız botlarda tek parça model yoksa hiçbiri karda birşey yapamaz.

@ilker07 @Silent Guardian @Nétwork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 7 Şubat 2014; 17:53:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusulasız Adam

Ben 50TL den fazla vermem ayakkabıya şahsen su geçirmicek diyosan git çizme al sulara gir gez

farklı bir düşünce yapısı

ben bunu aldım hem bot hem gtx hem iron-mask ne arasan var markası timberland cok hafif karda tes ettim tık yok cokta saglam ve uygun fiyat. aslinda fiyati n11deki ceklerle aldigim icin uyguna geldi :) 136tl verdim

Timberland 53125 Erkek Bot

ion-mask nedir diyenelere :

yaz ayında kulandıgım adidas g50049. ben simdiye kadr boyle bir ayakkabi giymedim. hem su almiyor hem hava aliyor hem terletmiyor hem rahat ve cok cok hafif. biraz tuzluydu 2 yil oldu eskimiyorda.

• Nefes alsın yeter , görüntü falan boş iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritualist

Kızlar boyunu uzatmak için giyiyor erkekler hava atmak için.Bu devirde hangisi daha popülerse o giyilir.Anlayan yok ki maldan daha 2 sene önce sırf adı var diye Blackberry adlı çöpe servet veriyordu millet.

var mı bildiğin daha iyi klavyeli telefon,o fiyata o kaliteyi sunabilicek

quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Ben yere bastımmı herkes bana baksın isterim.Balerin miyim ben ne yapayım böyle hafif ayakkabıyı.

Sanırsın Leonidas'ın yeğeni

@Dilbilen

"Konuyu tartışma amaçlı açtım, lütfen yorumunuzu esirgemeyin" cümlesinin neresini anlamadıysan artık.

Yeğenim falan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

çağırın gelelim, yıkalım gideilm

harley bir bot değildir, bir kas geliştirme yöntemidir

bi kere almistim bin pişmanım sirf sü üstünde demir var diye aldırıyo herhangi bi espirisi yok cok ağır harbi kütük

Kac numara 42 yada 43 ise bana gonder kargo benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.