Cam tavan değişimi
1 Mobil
-
-
Cam tavan Polo 2021'de değiştirmiştim kasko varken...
tramer'e işlendi ancak rapora dolu hasarı demiştik. (Ön cam va sunroof çatlamıştı)
Sel,yağmur,dolu hasarı olarak işlenmişti...
Hasarsızlığı bozmadan yapmışlardı...
kaç lira tuttu ki hasarsızlık bozulmadı hocam?
2012-13 rr evoque alacaktım biri 100 bin lira uyguna koymuştu satışa ama servisine sordum cam tavan değişimi için 153 bin lira dediler. o kadar yüksek rakam çıkarsa baya bi hasar kaydı çıkar sanırım ama polo corsa cam tavanını da 10 bin liraya yapmazlar herhalde!
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Şimdi kasko ile görüştüm hasarsızlık bozulur dediler.
_____________________________ -
2021'de Cam tavan + Ön cam yetkili servisinde değişti 12.500₺ hasar çıkıyordu sorgulamada
dolar kuru 8-10 lira civarıydı bu rakamı 4'le çaprmak lazım şuan 40-50bin'den aşağı onarım yapmazlar...
mini kasko, beyan hakkı limiti önemli ve çok fazla şey değişti şu son 2-3 sene'de ...
-
Hasarsızlık bozdurmaya değmez mi hocam :)) 3 yıldır hasarsızlığım zaten öncesinde aracım yoktu. Tekrar kasko+sigorta yaptırınca ne kadar fark çıkar ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kasko 1 basamak düşer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
policenizi okuyun ya da sigortaciniza sorun bu tip seyler degiskendir
_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! -
yılda 1 onarıma benim kasko hasarsızlığı bozulmuyor poliçeyi öyle kestirmiştim. öyle bir kloz varsa bozulmaz yoksa bozulur
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
Poliçelerde muhafyetli-muhafiyetsiz "cam değişimi" ibraesi görülüyor. ön/yan/arka ayrımı yok.
Cam tavada cam, orjinal donanım bozmaması lazım. Ancak muhafyeli ise bir kısım ödemesi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Nisan 2024; 12:55:33 >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
-
Hangi şirket?
_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
-
Neova hocam, genel merkezi aradım da hasarsızlık bozulur dediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Farklı 1-2 firmayı arayıp, bu tür hasarlar için durumlar aynı mı diye sorardım ben olsam.
_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
Sonuç nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt