Cam tavan değişimi
-
-
Cam tavan Polo 2021'de değiştirmiştim kasko varken...
tramer'e işlendi ancak rapora dolu hasarı demiştik. (Ön cam va sunroof çatlamıştı)
Sel,yağmur,dolu hasarı olarak işlenmişti...
Hasarsızlığı bozmadan yapmışlardı...
-
Teşekkürler hocam. Bendeki de dolu hasari gibi 2 3 kere dolu yağmıştı. -
kaç lira tuttu ki hasarsızlık bozulmadı hocam?
2012-13 rr evoque alacaktım biri 100 bin lira uyguna koymuştu satışa ama servisine sordum cam tavan değişimi için 153 bin lira dediler. o kadar yüksek rakam çıkarsa baya bi hasar kaydı çıkar sanırım ama polo corsa cam tavanını da 10 bin liraya yapmazlar herhalde!
-
Şimdi kasko ile görüştüm hasarsızlık bozulur dediler.
-
2021'de Cam tavan + Ön cam yetkili servisinde değişti 12.500₺ hasar çıkıyordu sorgulamada
dolar kuru 8-10 lira civarıydı bu rakamı 4'le çaprmak lazım şuan 40-50bin'den aşağı onarım yapmazlar...
mini kasko, beyan hakkı limiti önemli ve çok fazla şey değişti şu son 2-3 sene'de ...
-
Min 50bin liralık işlem için normal. hasarsızlık bozdurmaya değer mi sizin kararınız tabi ki -
Geçenlerde sahibindende bi araba gördüm cam tavan değişiminden 70.000 lira hasar kaydı vardı.. araç 2015 model civarı olması lazım hatırlayamadım marka modelini. Lüks bi araç değildi ama -
Hasarsızlık bozdurmaya değmez mi hocam :)) 3 yıldır hasarsızlığım zaten öncesinde aracım yoktu. Tekrar kasko+sigorta yaptırınca ne kadar fark çıkar ki? -
Kasko 1 basamak düşer -
policenizi okuyun ya da sigortaciniza sorun bu tip seyler degiskendir
-
yılda 1 onarıma benim kasko hasarsızlığı bozulmuyor poliçeyi öyle kestirmiştim. öyle bir kloz varsa bozulmaz yoksa bozulur
-
Poliçelerde muhafyetli-muhafiyetsiz "cam değişimi" ibraesi görülüyor. ön/yan/arka ayrımı yok.
Cam tavada cam, orjinal donanım bozmaması lazım. Ancak muhafyeli ise bir kısım ödemesi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Nisan 2024; 12:55:33 > -
Hangi şirket?
-
Neova hocam, genel merkezi aradım da hasarsızlık bozulur dediler. -
Farklı 1-2 firmayı arayıp, bu tür hasarlar için durumlar aynı mı diye sorardım ben olsam.
-
Sonuç nedir?
Benzer içerikler
- boyaya işleyen leke
- gaz ayarı kısık olursa ne olur
- shell enjektör temizleyici yorumları
- golf 8 paket sıralaması
- frene basınca gelen gırç sesi
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- skoda yeni kodiaq
- chery tiggo 7 pro luxury özellikleri
- 2021 sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X