Bildirim
cam suyu ne tavsiye edersiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonax konsantre cam suyu tavsiye ederim.
Hem yer kaplamıyor hem de çok güzel temizliyor.
3 tl. fiyatı ben 10 adet aldım bagaja koydum
1/100 karışım oranı var 2.5 litre cam suyu oluyor bu konsantre ile.

Çok sert kış oluyorsa ekstra kışlık ürünü de var bu markanın.
Ben yoğunluğu fazla olsun diye kışın 2.5 litre değil de 1.5 litre suya ekliyorum bugüne kadar sıkıntı olmadı.
Zaten en kötü cam suyu -10 soğuk havaya dayanıyor.
Bu sonax -20 olması lazım tam bilmiyorum.
Ancak leke vs. olmuyor kokusu da gayet güzel._____________________________
-
Sudan ziyade silecek önemli. İkide bir bozuluyor lastikleri, en iyi su bile olsa silecek izli, kirli bırakarak sildikten sonra değeri kalmıyor. Ben şu tabletlerden denedim en son gayet beğendim. Onun dışında benzinliklerde satılan ucuz sularla, markalı ürünler arasında aman aman fark görmedim. Su sonuçta sarf malzemesi. Bir tek bu ve würth konsantre sabun kaldı denemediğim. _____________________________ -
A101 ve BİM'de satılan camsilleri direkt kullanıyorum. Su da katmıyorum. _____________________________ -
1 çay yada su bardağı camsil, üzerine su
_____________________________ ALFA ROMEO 156 TS RED -
Konsantre sonax gayet guzel :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
normal marketlerdeki camsili %50 su ile karıştırıp kullanıyorum.
diğer ürünler hep leke bırakıyor hemde köpürüyor._____________________________ İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
A101 ve BİM'de satılan camsilleri direkt kullanıyorum. Su da katmıyorum.
Ben de denedim, çok köpürdü. Rahatsız etmiyor mu sizi? -
Cam sil dolduruyorum gayet iyi temizliyor hemde ucuz
_____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
Camsil kaportada leke bırakır
_____________________________ KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ
-
100ml kadar cam sil ekliyorum sonra da 2lt kadar arıtılmış su koyuyorum güzelce karışıyor ve herhangi bir dezavantajını görmedim. Hem çabuk kuruyor hem de kolay leke çıkıyor, kaportada da leke bırakmıyor. _____________________________ Life is too short to drive boring cars. -
Sek kullanılırsa...
_____________________________ KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ
-
onceden cam sıl kullanmıstım kaportada leke ve su haznesınde tortulanma yaptı.sonaxın kısa uygun olanını bulamadım normalıde kısın donarmı acaba _____________________________ -
1,5 Litrelik pet suyu alıp boşaltıyorum direk ama
_____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Camsil kaportada leke bırakır
Kullanılan markaya göre değişiyordur belki, ben hep camsil doldururum bu güne kadar hiç lekelenme yada boyada bir sorun görmedim_____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Ben yoğunluğu fazla olsun diye kışın 2.5 litre değil de 1.5 litre suya ekliyorum bugüne kadar sıkıntı olmadı.
Ancak leke vs. olmuyor kokusu da gayet güzel.
Bizim burada senede birkaç gün don oluyor en fazla. Tekzende bende bu üründen gördüm ama zannımca antifriz yok.
Bunu kullansam kışın sıkıntı çıkarır mı? Bir bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 25 Kasım 2013; 8:06:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: monoto
quote:

Bizim burada senede birkaç gün don oluyor en fazla. Tekzende bende bu üründen gördüm ama zannımca antifriz yok.
Don olayı mevcut ise ekstra antifirizli ürün kullanın çünkü kışlık cam suları katkılı oluyor.
Ben İstanbul da sıkıntı yaşamıyorum malum kışlar o kadar sert ve uzun süreli olmuyor.
Ancak kullandığım ürününde işlevini yitirdiğine tanık olmadım.
www.hepsiburada.com
Sonax Antifrizli Cam Suyu 332100 250ML Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/liste/sonax-antifrizli-cam-suyu-332100-250ml/productDetails.aspx?productId=otson332100&categoryId=20024785&SKU=OTSON332100&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotson332100%26fh_lister_pos%3d13%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dCAM%255cu0020SUYU%26fh_refview%3dsearch
Şu ürün uygundur size göre._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: monoto
quote:

Don olayı mevcut ise ekstra antifirizli ürün kullanın çünkü kışlık cam suları katkılı oluyor.
Ben İstanbul da sıkıntı yaşamıyorum malum kışlar o kadar sert ve uzun süreli olmuyor.
Ancak kullandığım ürününde işlevini yitirdiğine tanık olmadım.
www.hepsiburada.com
Sonax Antifrizli Cam Suyu 332100 250ML Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/liste/sonax-antifrizli-cam-suyu-332100-250ml/productDetails.aspx?productId=otson332100&categoryId=20024785&SKU=OTSON332100&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotson332100%26fh_lister_pos%3d13%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dCAM%255cu0020SUYU%26fh_refview%3dsearch
Şu ürün uygundur size göre.
Yardim icin tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim
_____________________________ -
Valla bende sıvı sabunla karıştırıp koyuyorum bide silecekleri değiştirdim yakın zamanda elimle silsem bu kadar temiz gözükmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- sert debriyaj nasıl yumuşatılır
- petronas yağ
- otomatik arabada akü biterse
- abs ışığı sönmüyor
- megane 2 1.5 dci motor yağı hangisi
- volta ev 2 a101
- bmw mi mercedes mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı