Şimdi Ara

Muayene Tekrarıyla İlgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...Aracım bugün muayeneden ''Fren Limitörü çalışmıyor'' gerekçesiyle kaldı...Hemen sanayiye gidip yaptırdım fakat tekrar randevu alınması gerektiği için muayene tekrarına gidemedim.Sorum şu;

Ben İvedik istasyonunda muayeneye girdim,yarın için randevu almak istedim ama bütün saatler dolu.Başka bir istasyonda muayene tekrarına girebilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Muayene Tekrarıyla İlgili: Randevu Gerekli Mi?

Araç muayenenin geçerlilik süresinin dolması üzerine tekrar muayene yaptırmak gerekmektedir. Bu tekrar muayene için randevu almanız gerekip gerekmediği ise merak edilen bir konudur.

Tüm araç muayenelerinde, ilk muayenede olduğu gibi, tekrar muayene için de randevu alınması gerekmektedir. Bu randevu, ilgili kurumun (TÜVTÜRK veya yetkili diğer kuruluşlar) resmi internet sitesi üzerinden veya telefonla alınabilir.

Randevusuz muayene tekrarı yapılmamaktadır. Randevusuz giderseniz, müsaitlik durumuna bağlı olarak beklemeniz gerekebilir veya randevu almanız istenebilir.

Muayene tekrarı için randevu alarak hem zamanınızı daha verimli kullanabilir hem de bekleme süresini azaltabilirsiniz. Ayrıca, randevu alarak işlemlerinizi daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Özetle, araç muayene tekrarı için randevu almak gerekmektedir. Randevusuz muayene tekrarı yapılamamaktadır. Bu nedenle, muayene tekrarının zamanında yapılması için randevu almayı unutmamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hımmm güzel soru :) hocam bence, eger tüvturk un internetten online randevü sistemi muaine tekrarı adımını seçtiginizde size farklı istasyon seçme şansı sunuyorsa yaptırabilirsiniz... ama hepsinin sistemi bir birbirine bağlı sonuçta bence sorun olmaz başka istasyona gidebilirsiniz.. mesela istanbul yolu.. ben orda yaptırıyorum sürekli fazla kalabalık bir istasyon degil... ama oradada yer yoksa yer bulabileceginiz istasyon bence beypazarı olur :) fazla araç gitmiyo oraya :)
  • CeVaLieR C kullanıcısına yanıt
    İstanbul yolundaki istasyona yarın için randevu almıştım. Ama randevuyu güncelleyim derken bi baktım,İvedik istasyonu için öğlen 11.30-12.00 arası saatler için randevu alınabilir ibaresini görünce balıklama atladım. Gerçi muayene tekrarı seçeneği altında diğer istasyonları da onaylıyordu sistem.
  • Tekrar muayenesi aynı istasyonda olmak zorunda.
  • _eRay kullanıcısına yanıt
    O zaman internet sitesindeki randevu sisteminde çok fena ''bug'' var... Muayene tekrarı seçeneğini tıkladığınızda diğer istasyonlara da sistem onay veriyor :/
  • şansınız varmış aynı istasyona almışsınız.. bence bir sorun muayene yaptırırken bu tekrar için farklı istasyona gidebilir miyiz diye.. buradanda paylaşın bizde bilgilenelim :)

ama mantıken düşündügünüz zaman farklı istasyonda yapılabilmesi gereklidir..
  • Muayene tekrarı için ayrı randevu veriyorlar diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap basit, randevusuz gidin hocam Sonuçta herkes randevu alarak gitmiyor en fazla biraz beklersiniz.
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    hocam randevusuz gidilmiyor malesef.. randevusuz araç kabul etmiyorlar....

laptop arası köfte hocam haber gelmedi sizden sordunuz mu farklı istasyonda yapılabliyor mu diye ?
  • Valla hocam,ben yine aynı istasyonda yaptırdım randevu sisteminde boş bi saat aralığı bulup. Sormak aklıma gelmedi ama soracam yani,aydınlanacaz arkadaşlar, merak etmeyin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 20 gün sonra araç muayenesi için gidecem. Son gidişimde randevu almadan da gidiliyordu. sistem değişti mi yani???
    evet, bu konuya bir aciklik getirilirse iyi olur bencede.. randevusuz arac kabul etmediklerinden emin misiniz ?
  • arkadaşlar ben tüvturk ün yalancısıyım.. 2013 şubat ayında kendi aracıma muayene yaptırdım. randevü suz kabul etmedi tuvtürk istasyonu.... 2012 haziran ayında şirket aracına yaptırdım randevüsüz yaptırmıştım... buna istinaden söyledim randevü olmadan kabul etmiyolar diye..
    Hocam, sanmıyorum illaki randevu alıp gelin diyeceklerini. Yanılmıyorsam her yarım saatte bir randevu alınabiliyor. Ve bu adamlar günde 10 saat çalışıyor desek 20 aracın muayenesini yapabilirler. binlerce araç var trafikte, hangi birine randevu verecekler ki bu şekilde.
  • dudullu istasyonunda iki adet banko var. biri randevulu gelenler için diğeri randevusuz.. randevu şartı yok yani. sadece randevusuz gelenler biraz daha fazla bekliyorlar.
  • Dostum yanlış anlamada buraya yazacağın kadar tuv türk müşteri hizmetlerini arasaydın kesin bilgi alırdın.
  • istanbul icin `` kavakli ve sile`` istasyonlarinda randevusuz muayene islemi gerceklestirilmekteymis arkadaslar bilginize
  • hocam dedigim gibi ben ankara istanbul yolu tuvtürk istasyonunun yalancısıyım....
  • Arkadaslar bugun silivri kavakli istasyonunda randevusuz olarak muayenemi yaptirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.