Binbaşı
16 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Telefon hareket edince ekranı kendiliğinden "açılmasın" ya da "açılsın" isteyen arkadaşlar ayarlar kısmında aramaya "akıllı destek" yazıp gelen menüdeki "kaldırarak uyandır" ayarı ile bu gıcık özelliği açıp kapayabilirler.

Sedat Kasap dün Hakkari'de şehit düştü.

Şurada bir konu oldumu diye baktım bir ton terane konular arasında kimse belki fark bile etmemiş ya da gerek bile görmemiş yazık.

Evet beyler bayanlar kim kime Türk Kürt diyor derdine düşmeyi bırakın, Türküde Kürdüde bu vatan bu bayrak için sehit oluyor kabul etsenizde etmesenizde...

Defahatlarca söylüyoruz "forumlara, sosyal medyaya, internete bakarak gaza gelmeyin sandık açılmadan zafer ilan etmeyin" diye.

Fakat sonuç fazla değişmiyor, dışarıdan aldığı enformasyonun çoğunu elindeki 5 inçlik cihazın oluşturduğu 1 paragraf kapasitelik arkadaşlar günlerce burada Muharrem şöyle Meral böyle Tayyip şöyle bitti böyle bunadı hede hödö başlıklarına boğulan DH forumunda deyimi yerinde ise hayal dünyasında yaşadılar.

Şimdi uyanma gerçeklerle yüzleşme vakti.

Seçimi Tayyip kazandı.
Halk Tayyibi CB yaptı.
Muharrem CB yarışını NET bir şekilde kaybetti.
Muharremin artık gündemi CHP başkanlığı.
HDP, chp desteği ile mecliste
Meral balonu patladı.
MHP barajı geçti ve AKP ile müttefik.

Bir kısım arkadaşlar;

öfkelensenizde dünyanızın sonu desenizde hatta çıldırsanızda sandık kararı budur. Buna herkes saygı gösterecek, biat edecek. Sevmesenizde bu böyle.

Son olarak,

Babanız dedeniz amcanız ile kavga etmeyin.

Siyaset matematik değildir, sosyolojidir, bunu sakın unutmayın.
Ufak bir akvaryumum var, içerisinde ısıtıcı ve hava filtresi ile beraber 2 adet japonum bulunmakta ancak biri 2 gündür ya köşede ya da hava filtresi civarında burun üzeri dik şekilde hareketsiz durmakta,pipet ile biraz dokunduğumda bir tur yüzüp tekrar köşe bucak bir yerde aynı pozisyonu almakta.

Diğer balıkta sorun yok, dün 3 balık daha ekledim zira sağlıklı olan diğerini kovalıyordu, strese sokmuş olabilir diye düşündüm ancak değişen bir şey olmadı.

Sizce sebebi ne olabilir bu durumun / çözümü varmıdır?
Ambulansa yol vermeyen 06 BB 8054 plakalı çekiciyi kullanan insani vasıf yoksunu, mevcudu gayrı meşru tuğla parçasının yaptığı da plakası da burada ibreti alem için dursun.

http://www.hurriyet.com.tr/video/ambulansin-cekici-ile-emniyet-seridi-savasi-40672989
Son 24 saatte

Kerkük 6 saatte düştü
Irak ordusu ve Heşdi, +Türkmen +Talabani peşmerge Kerkük e girdi.
Peşmerge ikiye bölündü.
Barzani Erbile çekildi.
Kerkük kalesine Türkmen bayrağı çekildi.
Irak ordusu Erbil e dayandı.
50.000+ kişi Kerkükten Süleymaniye ye göçtü.
Pkk rakka da.
Kürdistan haritası bölündü.
Pkk medyası Fidanla Süleymani ye ateş püskürme gazı vermekte, bir yandan da fırsattan istifade tek kurtuluş bizde demekte.

Şu anki dış gündem ülke için son derece önemli ve kaynıyor, bizim medyada yeterince mevzu olmadı gündemi belediye iç siyaset vs. de forumda da da gelişmelere dair başlık göremedim ya da kaçırdım.

Ne diyorsunuz gençler
Bulgarca bilen bir arkadaş var ise tam olarak bu metinlerde ne istendiğini yazabilir mi. Teşekkürler.
_____

Колко месеца има в две календарни години? От полученият отговор извадете числото "пи" (с точност до вторият знак след десетичната запетая) (Моля, попълнете отговора с цифри като при изписване на резултата за десетична запетая ползвайте точка "."!)

-

Колко часа има в две денонощия? От полученият отговор извадете числото "пи" (с точност до вторият знак след десетичната запетая) (Моля, попълнете отговора с цифри като при изписване на резултата за десетична запетая ползвайте точка "."!)
Arkadaşlar merhaba, 2005 den beridir sıkıntısız kullandığım klimaya nazar değdi sanırım.

Dış ünite devreye girmek istediğinde 2-3 saniye "hımmm" tarzı düşük seviye bir ses çıkarıyor oda lambalarından anladığım kadarı ile voltajda çekiyor ama devreye giremiyor, dış fan çalışıyormu tam bakamadım iç ünitede sorun yok.

sizce sorun ne olabilir?

Biraz araştırdım bana kondansatör gibi geldi ama konuya tam vakıf olmadığımdan sadece tahmin.

Cihaz: LG-Beko neplasma 12000btu
Programsız rootsuz halletmek gerekir ise;

Öncelikle telefonunuzda yüklü rutin temizlik programları ile ön temizliği yapıyoruz.

Telefonun dahili belleğindeki ıvırzıvırı siliyoruz/sd karta taşıyoruz.

Google play ayarlarından güncelleme yapılmasını kapatıyoruz.

Cihaz ayarları> Uygulamalar > kısmına girip indirdiğiniz-yüklediğiniz ekstra programları tek tek seçip
"sd karta taşı" seçeneği ile hafıza kartımıza taşıyoruz.

bazılarında bu seçenek çıkmayabilir ama çoğunda çıkacak. ek olarak "verileri temizle" deyip kalan tozlarıda alıyoruz.

Asıl bölüme geldik;

Aynı bölümde bulunan "tümü" kısmına geliyoruz. burada mb büyük ve sistemde yüklü programları seçiyoruz Google play, Drive, dosya yöneticisi, metin okuma vb.

tek tek seçip "güncellemeleri kaldır" diyoruz, (ortalama 20mb lık program bir anda 2-3 mb a iniyor.)

işlemin özü budur. bende kalan 150mb. işlem sonunda 700mb kadar çıktı.

unutmadan telefonu yeniden başlattığınızda google play den güncellemeleri kapatın yoksa yeniden güncelleme dolmaya başlar.

ek olarak facebook u, uygulamasını kaldırıp opera üzerinden kullanırsanız şarj süreniz gözle görülür derecede artıyor.
Hakkında
Forum İmzası:
ALFA ROMEO 156 TS RED
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Alfa Romeo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.396
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 91.740 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.781 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.