|
Bildirim
|
Arabanın görünüşünü kırolaştırmaktan başka bişeye yaramıyor.
Rüzgar sesi, yağmur filan denilmiş. Arabanın camları açık giden kaldı mı daha ![]() Hem yol sesi, hem toz herşey içerde. Yazın güneş altında kalınca, içerde kalan fırın etkisi gidene kadar açmak dışında cam açtığım olmamıştır. Otopark girişlerinde bilet almak, bir de yolda ağız dalaşına girersem ![]() |
Yüksek hızlarda cam açınca arabanın aerodinamisi etkileniyor ha klima açmışsın ha cam aileni veya kendini iğrenç bir ses ile rahatsız etmeye değer mi ? 1.Kademede aç klimanı rahat rahat git.
Hayır bunu yapamıyorsan niye işkence ediyorsun yola çıkarak ? Burası Arabistan değil diyorsun Antalya'ya gidiyorsun hissedilen sıcaklık 105 derece. |
İğrenç duruyor bence. Faydalı mı bilemem hiç ihtiyacım olmadı.
|
Camları açmayıpta napacaz klimamı açaçaz. Burası arabistan değil tr . Yakıt fiyatları malum. Birde klima açacak değiliz. Arabanın görüntüsüde hiç kırolaşmıyo gayet güzel oluyo.
|
genelde sigara içenler, vites koluna tesbih takanlar gibi kişiler bu apaçi görünümlü parçayı taktırıyorlar.
![]() |
Ben yaz kis klima mi kapatmam, yazin sogutma kisin isitma ve bugu cozme icin, performans ve tuketimde kayda deger bir artis gozlemlemiyorum tabi bunda mitsubishi kullanmamin da katkisi buyuk. Mitsubishinin klima uzmanligi malum.
Cam ruzgarligini acikcasi fiyati uygun azicik faydasi olsa yeterli diye taktirdim. Benim ruzgarligim orjinal mitsubishi amerika da da aynen satilmakte fason urunlerden fayda elde edilecegini sanmiyorum. Gozlemledigim ilk sey yan camlardan gelen ruzgar sesinin hissedilir seviyede azalmasi, camlar kapalıyken yuksek suratte olusan sesten bahsediyorum. Digeride yagmurlu havalarda sikisik trafikte klimayi acmadan ve islanmadan hava alabilme rahatligi. Zira dur kalk trafikte klimayi acarsaniz direkt ondeki arabanin egzozunuda iceri aliyorsunuz. Baska da bir faydasi yok. Hele klimayi ikame etmesi imkansiz, yani klimayi acmadan cami acayim yuksek suratte gideyim derseniz arkadaslarin da dedigi gibi daha cok yakit tuketirsiniz Ama fiyati ile kiyaslarsaniz orjinal takilmasi sarti ile bence takilabilir bir aksesuar. Hayirli gunler |
Aracın tipini cok bozuyor,sanki aracın modelini düşürmüş gibi bi hava oluşturuyor
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Mart 2019; 3:48:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Mart 2019; 10:24:25 > |
|
|
|