Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.699
Cevap
30
Favori
171.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohoo daha trailer'da ki grafikler bu kadar kötü gözüküyorsa oyunda ki halini tahmin bile edemiyorum.Kimse bf1'in müthiş grafikleri yerine kötü grafikli bir cod oynamak istemez.

üzgünüm cod gene olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Call of Duty: WWII - PS Store TR --254,00 TL
    Call of Duty: WWII Digital Deluxe - PS Store TR --399,00 TL

nereye doğru domalıyoruz
  • fragmanda m1 garand sesini duydum cod2deki, özlemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

Bu zamana kadar yaptığımız en iyi oyun demişler, iddaalı olmuş biraz ama bekleyelim görelim

İddialı olmaları güzel hakkını veriller umarım bu dediklerinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD 2den sonrasını oynamadım hiç ww2 yi gördüm merak ettim :)

• İlk gün gibi hatırlarım. O karanlık ve kasvetli atmosfer. Tüyler diken diken.

• BF3 DAHA İYİ. PUHAHHAHAAHHA HALA Şu cod denen zımbırtıdan umutlananlar var la ben oyun oynamaya 4 yıl ara verdim daha hala ölmemiş bu firma aldırmayın oğlum babanıza şu oyunu adamın parasına yazık xD
  • Xfire zamanlarında cod2 ve cod4'e 4000 saatini vermiş biri olarak hele de trailera baktığımda oynayacağımı sanmıyorum. Yıllardır yaptıkları saçmalıklarda beni bf'ye kaptırdılar.

• Oyun motoru aynı sanırım ? Animasyonlar falan çok yapay geldi bana. BF1 trailerindeki kalite yoktu.

• Amerika mı var sadece? İngilizler, Ruslar yok mu?
  • İlk defa tanklar uçaklar araçlar kullanılabilecekmiş... Akılları başına geldi battlefield serilerinin gölgesinde kaldıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

quote:

quote:

quote:

Projeye 3 sene önce yeşil ışık verdiklerini direk söylediler BF1'in kararda etkisi yok ama daima böyle hatırlanacak piyasanın kanunu.

Nasıl yok bal gibi de var 3 sene önce yeşil ışık yaktılar ne hikmetse BF1'den sonraki oyun WW2 oldu Allahın hikmetine bak

3 ana firma var her CoD toplamda 2.5/3 senede geliştiriliyor BF1'in başarısından sonra tasarlanması için oyunu 7-8 ayda yapılabiliyor olması lazım ki imkansız zaten.

Neden tasarlanmasınki motor zaten 150 yıldır aynı motor, ekip desen büyük çok da zor değil, infinite çöpü de 3 yılda mı yapıldı ya da advanced warfare, tabiki hayır.

Ayrı firmalar olduğunu zaten biliyoruz da adamlar tabiki Activision bizi zorladı BF1'in yüzünden infinite rezil oldu bize ww temasını yönelin dediler biz de yaptık mı demelerini bekliyorsun :)

Müdür buna inanmak istiyorsan seni tutan yok ama yanlış düşünüyorsun oyunları beğenmiyor olabilirsin ama 6 ayda Need for Speed bile yapamazsın beğen beğenme şu anda çıkan her Call of Duty 3 senede geliştiriliyor.

3 senede yapıyorlarsa vay onların haline hiç mantıklı değil, 3 yılda infinite warfare gibi bir oyunu yapmak harbiden marifet ister

3 sene DLC'leri ve mikro ödeme sistemini gelistiriyorlardir,en ufak biseyi bile degistirmeden nasil soyabiliriz,daha nasil kan emebiliriz ona kafa yorma evresidir o 3 sene..Yoksa ana oyun 5 ayda bitmistir zaten,server kalitesi ayni,grafik motoru ayni..

100 yıldır aynı grafik motoru, harita genişliği, yıkım gibi ögelerin olmadığı call of duty oyunları 3 sene sürüyorsa witcher gibi oyunların yapımı 15 sene falan sürmesi lazım, bu adamların yaptığı rezillikler zaten diz boyu infinite warfare çöpü ile adamlar rekor kırdı resmen, online altyapı rezalet, grafikler kötü, silahler iğrenç, twitchde bile her cod oyunu ilk 5'te yer alırken artık 2.sayfalarda görür olduk, ergen ergen silah ve karakter skinleri ve hala buna rağmen 3 yılda yapıyorlar bf1in etkisi yok diye codu savunuyorlar inanasım gelmiyor hayret ediyorum.

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Keşke olsa. Sırf bu olmadığı için BF'ye yöneldim ben.

Call of Duty tarihinde bunu sadece ilk oyunun ek paketi olan United Offensive'de sunmuşlardı. Sonra hep düz multi. Sırf o multiplayer yapısı yüzünden hala United Offensive oynuyorum.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı hocam?
  • Bende cod oyuncusuydum en son black ops 2 çok hoşuma gitti ps3'te sabahlara kadar nuketownda multi oynardım , ama sonra noldu zımbırtılar çıkardılar ve cod serisi bitti benim gözümde . Bf 1 gibi kaliteli bir yapım gelmeyecekse boşuna uğraşmasınlar artık bıraksınlar piyasayı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Kaynak var mı hocam?

oyun steamde ön satışa bile çıktı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Projeye 3 sene önce yeşil ışık verdiklerini direk söylediler BF1'in kararda etkisi yok ama daima böyle hatırlanacak piyasanın kanunu.

Nasıl yok bal gibi de var 3 sene önce yeşil ışık yaktılar ne hikmetse BF1'den sonraki oyun WW2 oldu Allahın hikmetine bak

3 ana firma var her CoD toplamda 2.5/3 senede geliştiriliyor BF1'in başarısından sonra tasarlanması için oyunu 7-8 ayda yapılabiliyor olması lazım ki imkansız zaten.

Neden tasarlanmasınki motor zaten 150 yıldır aynı motor, ekip desen büyük çok da zor değil, infinite çöpü de 3 yılda mı yapıldı ya da advanced warfare, tabiki hayır.

Ayrı firmalar olduğunu zaten biliyoruz da adamlar tabiki Activision bizi zorladı BF1'in yüzünden infinite rezil oldu bize ww temasını yönelin dediler biz de yaptık mı demelerini bekliyorsun :)

Müdür buna inanmak istiyorsan seni tutan yok ama yanlış düşünüyorsun oyunları beğenmiyor olabilirsin ama 6 ayda Need for Speed bile yapamazsın beğen beğenme şu anda çıkan her Call of Duty 3 senede geliştiriliyor.

3 senede yapıyorlarsa vay onların haline hiç mantıklı değil, 3 yılda infinite warfare gibi bir oyunu yapmak harbiden marifet ister

3 sene DLC'leri ve mikro ödeme sistemini gelistiriyorlardir,en ufak biseyi bile degistirmeden nasil soyabiliriz,daha nasil kan emebiliriz ona kafa yorma evresidir o 3 sene..Yoksa ana oyun 5 ayda bitmistir zaten,server kalitesi ayni,grafik motoru ayni..

100 yıldır aynı grafik motoru, harita genişliği, yıkım gibi ögelerin olmadığı call of duty oyunları 3 sene sürüyorsa witcher gibi oyunların yapımı 15 sene falan sürmesi lazım, bu adamların yaptığı rezillikler zaten diz boyu infinite warfare çöpü ile adamlar rekor kırdı resmen, online altyapı rezalet, grafikler kötü, silahler iğrenç, twitchde bile her cod oyunu ilk 5'te yer alırken artık 2.sayfalarda görür olduk, ergen ergen silah ve karakter skinleri ve hala buna rağmen 3 yılda yapıyorlar bf1in etkisi yok diye codu savunuyorlar inanasım gelmiyor hayret ediyorum.

Ben inanıyorum ya aslında,hatta bence Advanced Warfare çöpünden önce başladılar yapmaya..

Fazla da eleştirme sonuçta CoD yani aman diyim,WW2 yapıyorlar server vs.. önemli değil vurduğumuz adam ölmesin gerek yok WW2 yapıyorlar ya yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 27 Nisan 2017; 1:39:44 >

• Bfnin multisi iyi codun singlei.Simdiye kadar boyleydi.Bu sefer cod`un saglam bir multi yapmasi lazim eski tarzi birakmali bayrak ele gecirme tarzi bisey degil de rush tarzi cephe cephe karsilikli ates acilan bi multi oynanisi bekliyorum.Bfde bayrak bana guzel gelmiyor karsilik cephe savasi olmuyor arkadan sagdan soldan dusman gelmemesi lazim karsilikli catisma ambiansini hissetmeliyim :D

Trailerdaki o tayyare sesini ozlemisim beni gecmise goturdu kafede oynardik kaydetme falan yok tabi ertesi gun gelir geri bastan baslardik ertesi gun yine bastan sonraki gun yine
  • Begenmedim..bf1 izlerken boyle heyecan yasamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CoD'u savunmuyorum ve bu sene oynadığım ana multi FPS oyunu BF1 fakat doğru olanı anlatmak gerekiyor BF1'e özenmeleri gibi birşey teknik olarak mümkün değil.EA'nın gidip 2015 yılında Activision'a hacılar biz BF1'i geliştiriyoruz haberiniz olsun bu oyun çok tutacak sizde yapın birşeyler demesi lazım ki 2015 yılı gibi bu adamların haberi olsun,2016'nın ortasında BF1 duyurulduğunda bu oyun geliştirme sürecinin ortasındaydı.Infinite Warfare'in singleplayerında çok ciddi bir emek var Naughty Dog'un eski iki elemanının başında olduğu ekip milyon dolarlık mocapler,ünlü oyuncular vs. hatta bu yüzden o ellerindeki sürede yetmediği için son dönemin en çiğ multiplayer çıkışını yaptılar hem içerik hem bağlantı kalitesi olarak anca adam etmeye çalışıyorlar.

Grafik motoru mevzusu da geçmişte kaldı.CoD grafik motorunun özellikle Sledgehammer'ın elindeki hali (3 firmanında kendine özel farklı versiyonu var) neredeyse baştan aşağı kendileri yeniden kodladıkları endüstri standardında bir motor özellikle üst düzey animasyon kalitesi ve yüz detayı kasabiliyorlar.WWII trailerında muazzam görünen işlere imza atabildiği'de ortada.

Oyun geliştirme süreci fırında kek pişirir gibi hesaplanmıyor sonuçta,Horizon'ın gelişim sürecinin yarısı araştırma kısmı keza Witcher 3'de kimbilir kaç yılın arkaplan çalışması var,Call of Duty isim olarak bunların yanında çerez gibi olsada her oyununda 7-8 saatlik film çekmek zorundalar benim anlatmak istediğim kısım bu multiplayerın kötü olması 3 senede yattıkları anlamına gelmez en basitinden süreye bağlı kalite örneğinde son dönemin en büyük bombası Andromeda'yı örnek verebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.