Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.699
Cevap
30
Favori
171.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uçak tank kullanımıyla ön siparişin ne alakası var hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All for tha family

• Burada Cod'a laf atanlara tek sözüm var : En çöp dediğiniz cod bile bf serisinden fazla sattı
  • zombi kısmını merak ettiğim oyun inşallah yine ..okunu çıkarıp zombilere dans yaptırmazlar biraz gerilim yaşamak iyi olur.
  • WW2 en sevdiğimmm Alırız bi dal
  • cod 2 yi aratmaz umarim.

simdiden m1'in sesini hayal ediyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer bildiğin leş hollywood filmi kıvamında Sanki Michael Bay 2. Dünya Savaşı filmi çekmişte trailerı yayınlanmış gibi. En azından bir hikaye arkı olacak gibi duruyor. Belki oradan yırtar Ama sonuçta en az 20 milyon satacağı zaten kesin.

Onun dışında her seneki gibi skin giydirilmiş COD işte
  • Tatsumi Senpai kullanıcısına yanıt
    sattıda noldu allah aşkına bende cod serisini seven ve tümünü oynayan biriyim ama son cıkan oyunların hepsi leş bf1 şuan codu çöpe attırdı resmen
  • Yüz animasyonları sorunlu geldi bana biraz. Onun dışında çok güzel görünüyor.

• BF1 videosu gibi etki yaratmadı.Açıkçası o kadar heyecanlanmadım.

Call of Duty: WWII - Steam -- 209,00 TL
    Call of Duty: WWII Digital Deluxe - Steam -- 349,00 TL
    Call of Duty: WWII - Xbox Market TR -- 253,50 TL
    Call of Duty: WWII Digital Deluxe - Xbox Market TR --398,75 TL
    Call of Duty: WWII - PS Store TR --254,00 TL
    Call of Duty: WWII Digital Deluxe - PS Store TR --399,00 TL

Fiyatı süper olmuş.TR Altyazı olsa gene altyazı felan ver deyip alınırdı ama o da yok.

İngilizce,Fransızca,İtalyanca,Almanca,İspanyolca Seslendirme - altyazı tam destek veriyor.Bari diğer dilleri sadece altyazı ekleselerdi.
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Activision Türk düşmanı sence altyazı getirme şansı mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

getirmezse o fiyatı rulo yapıp güzel bir yerine soksun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

quote:

adamlar da suç yok ülkenin alım gücü belli oyun fiyatları pahalı geliyor bize
  • quote:

quote:

quote:

BF1 ön sipariş ile 130 tl ye aldım.Hemen ülkeye laf atma.Aral ve diğer satıcıların nasıl y. bir uygulamaya girdiklerini de gördük.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BF1 ön sipariş ile 130 tl ye aldım.Hemen ülkeye laf atma.Aral ve diğer satıcıların nasıl y. bir uygulamaya girdiklerini de gördük.

Aralın suçlu olduğunu biliyoruz zaten onlar olmasaydı oyun fiyatları bu halde olmucaktı aralın en büyük destekçi ak parti olduğunu herkes biliyor. Ülkeye laf atma demişsin de ülke ülke olsa bu durumlara gelmezdi çok şey söylenirdi şimdi ama yeri değil başlığı saptırmanın anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Projeye 3 sene önce yeşil ışık verdiklerini direk söylediler BF1'in kararda etkisi yok ama daima böyle hatırlanacak piyasanın kanunu.

Nasıl yok bal gibi de var 3 sene önce yeşil ışık yaktılar ne hikmetse BF1'den sonraki oyun WW2 oldu Allahın hikmetine bak

3 ana firma var her CoD toplamda 2.5/3 senede geliştiriliyor BF1'in başarısından sonra tasarlanması için oyunu 7-8 ayda yapılabiliyor olması lazım ki imkansız zaten.

Neden tasarlanmasınki motor zaten 150 yıldır aynı motor, ekip desen büyük çok da zor değil, infinite çöpü de 3 yılda mı yapıldı ya da advanced warfare, tabiki hayır.

Ayrı firmalar olduğunu zaten biliyoruz da adamlar tabiki Activision bizi zorladı BF1'in yüzünden infinite rezil oldu bize ww temasını yönelin dediler biz de yaptık mı demelerini bekliyorsun :)

Müdür buna inanmak istiyorsan seni tutan yok ama yanlış düşünüyorsun oyunları beğenmiyor olabilirsin ama 6 ayda Need for Speed bile yapamazsın beğen beğenme şu anda çıkan her Call of Duty 3 senede geliştiriliyor.

3 senede yapıyorlarsa vay onların haline hiç mantıklı değil, 3 yılda infinite warfare gibi bir oyunu yapmak harbiden marifet ister

3 sene DLC'leri ve mikro ödeme sistemini gelistiriyorlardir,en ufak biseyi bile degistirmeden nasil soyabiliriz,daha nasil kan emebiliriz ona kafa yorma evresidir o 3 sene..Yoksa ana oyun 5 ayda bitmistir zaten,server kalitesi ayni,grafik motoru ayni..

100 yıldır aynı grafik motoru, harita genişliği, yıkım gibi ögelerin olmadığı call of duty oyunları 3 sene sürüyorsa witcher gibi oyunların yapımı 15 sene falan sürmesi lazım, bu adamların yaptığı rezillikler zaten diz boyu infinite warfare çöpü ile adamlar rekor kırdı resmen, online altyapı rezalet, grafikler kötü, silahler iğrenç, twitchde bile her cod oyunu ilk 5'te yer alırken artık 2.sayfalarda görür olduk, ergen ergen silah ve karakter skinleri ve hala buna rağmen 3 yılda yapıyorlar bf1in etkisi yok diye codu savunuyorlar inanasım gelmiyor hayret ediyorum.

CoD'u savunmuyorum ve bu sene oynadığım ana multi FPS oyunu BF1 fakat doğru olanı anlatmak gerekiyor BF1'e özenmeleri gibi birşey teknik olarak mümkün değil.EA'nın gidip 2015 yılında Activision'a hacılar biz BF1'i geliştiriyoruz haberiniz olsun bu oyun çok tutacak sizde yapın birşeyler demesi lazım ki 2015 yılı gibi bu adamların haberi olsun,2016'nın ortasında BF1 duyurulduğunda bu oyun geliştirme sürecinin ortasındaydı.Infinite Warfare'in singleplayerında çok ciddi bir emek var Naughty Dog'un eski iki elemanının başında olduğu ekip milyon dolarlık mocapler,ünlü oyuncular vs. hatta bu yüzden o ellerindeki sürede yetmediği için son dönemin en çiğ multiplayer çıkışını yaptılar hem içerik hem bağlantı kalitesi olarak anca adam etmeye çalışıyorlar.

Grafik motoru mevzusu da geçmişte kaldı.CoD grafik motorunun özellikle Sledgehammer'ın elindeki hali (3 firmanında kendine özel farklı versiyonu var) neredeyse baştan aşağı kendileri yeniden kodladıkları endüstri standardında bir motor özellikle üst düzey animasyon kalitesi ve yüz detayı kasabiliyorlar.WWII trailerında muazzam görünen işlere imza atabildiği'de ortada.

Oyun geliştirme süreci fırında kek pişirir gibi hesaplanmıyor sonuçta,Horizon'ın gelişim sürecinin yarısı araştırma kısmı keza Witcher 3'de kimbilir kaç yılın arkaplan çalışması var,Call of Duty isim olarak bunların yanında çerez gibi olsada her oyununda 7-8 saatlik film çekmek zorundalar benim anlatmak istediğim kısım bu multiplayerın kötü olması 3 senede yattıkları anlamına gelmez en basitinden süreye bağlı kalite örneğinde son dönemin en büyük bombası Andromeda'yı örnek verebiliriz.

Mocap dediğin teknolojiyi artık zaten tüm oyunlar kullanıyor nerdeyse, ünlü oyuncular dediğin top topu kaçtane ya da şöyle anlatayım ünlü oyuncuyu milyar dolarlık activision firması parayı basarak getirince emek vermiş mi oluyor ?

Ben hala iddialıyım bu konuda üstüne basa basa söylüyorum şayet infinite warfare ya da advanced warfare tutsaydı bu adamlar teknolojik saçma sapan bir cod yapmaya devam edecekti.

Advanced warfare ve ghosts ve bops 3 zaten başarısız cod oyunları hadi diyelim 3 yıl önceden geliştirilsin bu çöp oyunların da etkisi mutlaka olmuştur ki zaten advanced warfare çöpünü yapan firma da sledgehammer.

Mantıken de sledgehammer 2009'da kurulan bir firma yani eskiden her yıl çıkan cod oyunlarını treyarch ve infinity ward yapıyordu ve hersene cod çıktı 3 senede yapsalar bir codu matematiksel olarak zaten bu mümkün değil ki 2 sene içinde infinity wardın 2 oyunu var cod ve cod 2 hadi diyelim 3 yılda bir yapıyorlar ekibe sledgehammer da katıldı bunların yükü hafifledi diyelim daha rahat oyun yapımı derken cod serisi daha rezil bir hale nasıl geldi son oyunlarla ? ghosts, advanced warfare, black ops 3 ve son olarak zaten en kötüsü infinite warfare ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Nisan 2017; 12:21:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aralın suçlu olduğunu biliyoruz zaten onlar olmasaydı oyun fiyatları bu halde olmucaktı aralın en büyük destekçi ak parti olduğunu herkes biliyor. Ülkeye laf atma demişsin de ülke ülke olsa bu durumlara gelmezdi çok şey söylenirdi şimdi ama yeri değil başlığı saptırmanın anlamı yok

tek bir şey söyleyeceğim sonra daha fazla yazmayacağım..Aral game ile ak parti iş birliğini kanıtlayan bir şey sunar mısın ? buradan konuşmayalım hatta özel mesaj dan at.Böyle bir şey varda ben bilmiyorum belki..öğreneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 27 Nisan 2017; 12:23:10 >

• CoD 1 ve 2'yi bilgisayarda Black Ops 2'ye kadar PS3'de oynadım. Black Ops 2'den sonra yüzüne bakmadım. PS3'üm sarı ışık gördüğü için Steam'den MW2 aldım hala oynuyorum. BF'den daha çok zevk veriyor. İyi bir Call of Duty, BF'yi tahtından eder.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tek bir şey söyleyeceğim sonra daha fazla yazmayacağım..Aral game ile ak parti iş birliğini kanıtlayan bir şey sunar mısın ? buradan konuşmayalım hatta özel mesaj dan at.Böyle bir şey varda ben bilmiyorum belki..öğreneyim.

kanıt yok ama devletin aldığını herkes biliyor vergileri kim alıyor? $60 dolarlık oyuna 380 lira fiyat biçiyorlar sence bunun en büyük sorumlusu araldan sonra kim olabilir ki? aral hiç bir zaman bu ülkeden gitmez, batmaz neden gitmez? neden batmaz? Bu arala ceza kesimleri bile diğer mağazalardan daha az kesiliyor ve ona rağmen hala pahalıya oyun satıyorlar. Bence sen bu durumu iyiyce araştır sonra tekrar tartışırız özelden. Ayrıca COD WWII'in kutulu sürümü 300 liradan aşağa olacağını düşünmüyorum fahiş fiyattan satılıcak yine. Devletin sırtından geçinenler bu ülkede barınıyor işte

• ya bıktım şu amerika bakış açısından. savaş halbuki asıl rus cephesinde oldu ama yok

Fragman da beş para etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 27 Nisan 2017; 12:39:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.