Binbaşı
29 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 4)
Gönderileri
Kazanan Cristiano Ronaldo (5. kez).

Ballon d'Or 2017 - CRISTIANO RONALDO (5. Kez)

1 Cristiano Ronaldo Real Madrid
2 Lionel Messi Barcelona
3 Neymar Barcelona / PSG
4 Gianluigi Buffon Juventus
5 Luka Modric Real Madrid
6 Sergio Ramos Real Madrid
7 Kylian Mbappe Monaco / PSG
8 N'Golo Kante Chelsea
9 Robert Lewandowski Bayern Münih
10 Harry Kane Tottenham
11 Edinson Cavani PSG
12 Isco Real Madrid
13 Luis Suarez Barcelona
14 Kevin De Bruyne Manchester City
15 Paulo Dybala Juventus
16 Marcelo Real Madrid
17 Toni Kroos Real Madrid
18 Antoine Griezmann Atletico Madrid
19 Eden Hazard Chelsea
20 David De Gea Manchester United
=21 Pierre-Emerick Aubameyang Borussia Dortmund
=21 Leonardo Bonucci Juventus / AC Milan
23 Sadio Mane Liverpool
24 Radamel Falcao Monaco
25 Karim Benzema Real Madrid
26 Jan Oblak Atletico Madrid
27 Mats Hummels Bayern Münih
28 Edin Dzeko Roma
=29 Philippe Coutinho Liverpool
=29 Dries Mertens Napoli
Birkaç hafta evvel sol şeritte seyrederken üçüncü şeritten park halinde çıkan bir araç gelip dikiz aynamı kırdı ve sağ iki kapıma sürttü. Tutanak sonrası kazada suç oranı geldi, 50-50 vermişler. Buna nasıl itiraz edebilirim? Sağdan gelip bana vuruyorlar ben nasıl suçlu oluyorum?
Herkese iyi forumlar.

Anneme 2 ay evvel para artırarak ilk arabası diye bir 2001 model 1.4 rxt otomatik vites benzinli (LPG yok) Clio araç aldık. Aracı aldığımız adam aracın sadece 750 liralık hasarı olduğunu, ön tamponun değiştiğini söylemiş. Ve araçta klima bulunmadığını söylemiş (klima var ancak arızalıymış araçta, adam bunu söylemiyor.)
Aracın plaka kaydında iki kazası çıktı. Bir kazada 750 lira hasar görünüyor, ikinci kazada bedel yazmıyor.
Benim araca alındıktan sonra binme durumum oldu. Öndeki yolcu koltuğunun önünde bulunan airbag patlamış, kapağı değişmiş. Birçok yerinde oynama var. Kapılarda baştan boyama var. Bunların hepsini aldıktan sonra öğreniyoruz. Tahminimizce perte çıkması gereken bir araçken kaskosu olmadığı için toparlayıp anneme satmışlar. O da arabalardan anlamadığı ve satan kişi tanıdık olduğu için kurcalamamış. Ayriyeten kilometresinde oynama olduğunu da tahmin ediyoruz ancak kontrol ettirmedik.

Aslında araçla bunlara rağmen ciddi sorunumuz yoktu ancak son 1 aydır sürekli bir istop etme sorunu yaşıyoruz. Deposu dolu olan araç kendi kendine gaz yememeye başlıyor. Bujileri değiştirdik, çözemedik.

Adamı arayıp masraflar için ödeme yapmasını aksi halde mahkemeye gideceğimizi belirtmeme rağmen aldığım cevap "Elinden geleni ardına koyma" oldu.

Benim sizlere sormak istediğim şu. Aracı satan kişiye yalan beyan ve dolandırıcılıktan dava açıp aracın bedelini geri tahsil edebilir miyiz? Çünkü aldığımızdan beri yaptığımız masraflar cidden abartı seviyeye ulaştı. Buna rağmen adam edemiyoruz. Ve şu an satmaya kalksak (istop problemi varken hem de) muazzam zarar edeceğimiz ortada.
Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde 100. Gole Ulaştı

Tarihin en iyi golcüsü.
Şili maçında yan hakem Marcelo Van Gasse'ye bitiş düdüğünden hemen önce küfreden Messi'ye ceza geldi...

Arjantin'in Şili'yi 1-0 mağlup ettiği Dünya Kupası eleme maçında Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'nin yan hakemle girdiği diyalog cezasız kalmadı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru yardımcı hakem, Messi'nin rakibine faul yaptığı gerekçesiyle bayrağını kaldırmış, Arjantinli oyuncu ise elini sallayarak, Brezilyalı hakeme sözlü sataşmada bulunmuştu.

Yan hakem Marcelo Van Gasse'ye, '' ****** git. Ananın ******'' şeklinde küfreden Messi, FIFA tarafından 4 maçtan men cezasına çarptırıldı.

Arjantin, Şili karşısında Messi'nin penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.
Beyler merhaba.

Eylül'ün 2014'ünde aldığım konsolum son 1 aydır disk çıkarma sorunu yapmaya başladı. Konsol kendiliğinden içinde disk olmasa bile çıkarmaya çalışır oldu ve üstelik kapalıyken bile yapıyor bunu. 4.0 gelmeden evvel başlamıştı, 4.0'la düzeldi ancak dün tekrar başladı.

Güncelleme sonrası sorun kesilince ben müşteri hizmetlerini arayıp sordum makineyi getirmeli miyim diye ancak bana "getirdiğinizde sorun tekrarlamazsa makinayı geri gönderirler size" dediler. Ben de dolayısıyla götürmemiştim.

Garanti belgesine göre garantim yarın bitiyor anca faturanın kesim tarihi 28.09.2014. Garanti 25.09.2014 olarak yazılmış. Şimdi zaten son gün pazara geliyor istesem de götüremiyorum. Bu tip durumlarda öncelik faturada mıdır garantide midir? Garanti iş günü dışında bitmişse iş günü götürmek fark eder mi? Makinayı götürürsem garantiden işlem yaptırma şansım var mıdır?

Son olarak garanti olsun diye sorayım: Özel servisten yaptırırsam bu iş bana ne kadara patlar?
Messi bu sene son üçte yok.
Tahminleri alalım.

Edit: Ödül Ronaldo'nun.

Ronaldo 40
Griezmann 8
Bale 7
http://m.haberturk.com/gundem/haber/1266327-aym-cinsel-istismarda-15-yas-kuralini-iptal-etti

Ülkemizin bu hale gelmesinde emeği olan herkesin Allah belasını versin.
Portekiz, EURO 2016'da Fransa'yı eleyerek şampiyon olmuştu

Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, EURO 2016'daki 275 bin Euro'luk şampiyonluk primini kanser hastası çocukların tedavisi için bağışladı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) final maçında Portekiz ile ev sahibi Fransa karşı karşıya geldi. Christiano Ronaldo'nun Pavet'in müdahalesiyle sakatlandığı mücadelede Portekiz 109'uncu dakikada Eder'in ayağından bulduğu golle kupaya uzandı.

Kanser hastası çocuklara bağışladı

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'dan - Türk futbolcuların prim parasını Fatih Terim'den tahsil edememesi gündemde iken - örnek bir davranış daha geldi. Ronaldo, EURO 2016 kapsamında kazandığı 275.000 Euro primi kanserli çocukların tedavisine bağışladı.

http://m.t24.com.tr/haber/ronaldo-sampiyonluk-primini-kanser-hastasi-cocuklarin-tedavisi-icin-bagisladi,349708

Bizimkiler de bi ara hesap soracaktı güya. Allah belalarını versin.
Hakkında
Forum İmzası:

Sergio Ramos
Hakkımda:

Realmadrid
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Basketbol
Chicago Bulls
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.436
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 78.029 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.610 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.