Yarbay
05 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 351 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Evet böyle cins bir sorun yaşıyorum. Televizyon veya fırın vs değil de anlık böyle ışık açılıp kapanınca, fişe bir şey takınca 144hz monitörüm hızlıca kapanıp açılıyor 1 saliselik birşey. Yalnız 3 monitörüm var sadece 144hz 27 inch olan kapanıp açılıyor diğer 24" olanlar kapanmıyor pc falan da kapanmıyor sadece 27" olan... Orjinal içinden gelen display port kablosunu kullanıyorum. Önerisi olan varmıdır ?

Arkadaşlar selam, ufaktan güzel müzik dinlemek için setup kuruyorum. Z-5500'ü artık rafa kaldırıcam, şu an elimde M-Audio BX5 Referans hoparlörleri var bir çift almıştım kuramamıştım bir türlü, onları kullanıcam sorum şu ki Pc'imde Sound Blaster Zx mevcuttur (sarı nichicon kapasitörlü)

Bunun yanında yurtdışından alıp neredeyse hiç kullanmadığım S.M.S.L Sanskrit DAC mevcut

Şimdi karar veremedim M-Audio'ları Direkt Sound Blaster dan mı çıkış versem, yoksa Ses kartını eleyip pc'den optik olarak smsl DAC'a girip, Dac'tan mı M-Audio'ya çıksam? (ya da usb)

Yani elimde ki DAC mı daha kalitelidir sizce yoksa Sound Blaster'ın içinde ki DAC mı ? Sound Blaster CS4398 DAC chip kullanıyormuş.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/bargain-dac-review-s-m-s-l-mini-dac-sanskritt-6th.1728/

https://www.techspot.com/products/sound-cards/creative-soundblaster-zx-pcie.90948/

@KillForYou!

@aykutx

@HI-DEF-MAN

Army Of The Dead Prequel

Mayıs ayında Netflix'te yayınlanan Ölüler Ordusu (Army of the Dead), filmin yönetmeni Zack Snyder'ın daha önce belirttiği gibi bir evrene dönüşmeye hazırlanıyor. Bir anime dizisiyle birlikte Army of the Dead'in öncesini anlatacak iki projeden biri olan Hırsızlar Ordusu (Army of Thieves)'ndan teaser da paylaşıldı.

Army of the Dead'te izlediğimiz, post-apokaliptik bir dünyada hayatta kalmak için fazla şaşkın olsa da güvenliği had safhada kasaları açma konusunda uzman olan olan Ludwig Dieter'in, Army of the Dead filmi öncesi maceralarını anlatacak olan filmde, Ludwig'e hayat veren Matthias Schweighöfer rolüne geri dönüyor. Army of Thieves'in oyuncu kadrosunda  Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen, Noémie Nakai, Barbara Meier gibi isimler yer alıyor. Film, 2021 yılı içerisinde Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Netflixyoutube
In this prequel to Zack Snyder's Army of the Dead, small-town bank teller Dieter gets drawn into the adventure of a lifetime when a mysterious woman recruits him to join a crew of Interpol’s most wanted criminals, attempting to heist a sequence of legendary, impossible-to-crack safes across Europe. Army of Thieves is coming soon, only on Netflix. https://www.netflix.com/ArmyOfThieves SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Army of Thieves | Official Teaser | Netflix https://youtube.com/Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=OdbXnboJCVw
arkadaşlar SSD alıcam ama ilk defa kullanıcam o yüzden bilgim yok pek... anakartım Z97 Pro Wifi..
https://www.asus.com/tr/Motherboards/Z97PROWiFi_ac/specifications/

500 GB ssd alıcam ama hangisinden? anakartım M.2 destekliyor sanırsam

Ama bu NVMe değil dimi ? Düz m.2 almam lazım benim yani şundan ?
https://www.trendyol.com/samsung/860-evo-m-2-sata-ssd-disk-500gb-mz-n6e500bw-p-2925733?boutiqueId=411304&merchantId=116216

peki böyle normal kutu gibi olan ssd ler ile bu M.2 nin farkı nedir ? yani şununla m.2 farkı nedir ?
https://www.trendyol.com/samsung/860-evo-2-5-sata-3-0-ssd-disk-500gb-mz-76e500bw-p-2517007?boutiqueId=411304&merchantId=121764

teşekkür ettim
razer ürünleri almayı düşünenler üşenmesin iyi okusun yazacaklarımı... 3 yıldır razer kullanıyorum ve oyuncuyum. aman razer dan uzuk durun. elimdeki ürünler

blackwidow chroma klavye
mamba tournament edition mouse
firefly mousepad
kraken 7.1 v2 kulaklık

bunların hepsi pahalı ve üst düzey ekipmanlar. mouse tekerleği sorunu yaşıyorum. kendi kendine aşağı yukarı yapıyor. içeride ufacık bir parça var wheel encoder diye geçiyor. türkiye distribütörüne (bkz: aral ithalat) ulaştım, parçayı almak istediğimi söyledim, kendim tamirini yaparım ama bana parça satmadıklarını söylediler. bende peki size göndereyim ücreti karşılığında tamirini yapın dediğimde şok olduğum cevabı verdiler. ürünlerin tamiri yok ücreti karşılığında sıfırını veriyoruz.

yani garantim dolalı 20 gün! olmuş tamam garanti dışı ama tamiri yok neymiş 500 tl vereceğim farenin yenisini alacağım 3-5 dolarlık parça için ? aliexpress den 5 dolara parçayı aldım.

yasal olarak da 10 yıl sattıkları ürünün yedek parçasını bulundurmak zorundalar. şu karantina vs bitsin ilk işim tüketici mahkemesine başvurmak olacak. siz siz olun sakın razer ürünlerini almayın. elinizde patlar çünkü söylemedi demeyin.

not: klavyemde de tuşlar basmamaya başladı vede bazı ledler bozuldu. 3 yıllık klavye fiyatı 1000 tl civarı...
razer ürünleri almayı düşünenler üşenmesin iyi okusun yazacaklarımı... 3 yıldır razer kullanıyorum ve oyuncuyum. aman razer dan uzuk durun. elimdeki ürünler

blackwidow chroma klavye
mamba tournament edition mouse
firefly mousepad
kraken 7.1 v2 kulaklık

bunların hepsi pahalı ve üst düzey ekipmanlar. mouse tekerleği sorunu yaşıyorum. kendi kendine aşağı yukarı yapıyor. içeride ufacık bir parça var wheel encoder diye geçiyor. türkiye distribütörüne (bkz: aral ithalat) ulaştım, parçayı almak istediğimi söyledim, kendim tamirini yaparım ama bana parça satmadıklarını söylediler. bende peki size göndereyim ücreti karşılığında tamirini yapın dediğimde şok olduğum cevabı verdiler. ürünlerin tamiri yok ücreti karşılığında sıfırını veriyoruz.

yani garantim dolalı 20 gün! olmuş tamam garanti dışı ama tamiri yok neymiş 500 tl vereceğim farenin yenisini alacağım 3-5 dolarlık parça için ? aliexpress den 5 dolara parçayı aldım.

yasal olarak da 10 yıl sattıkları ürünün yedek parçasını bulundurmak zorundalar. şu karantina vs bitsin ilk işim tüketici mahkemesine başvurmak olacak. siz siz olun sakın razer ürünlerini almayın. elinizde patlar çünkü söylemedi demeyin.

not: klavyemde de tuşlar basmamaya başladı vede bazı ledler bozuldu. 3 yıllık klavye fiyatı 1000 tl civarı...
Selam arkadaşlar sorunum utorrent disk dolu hatası ile başladı. Utorrent de sorun var sandım baya uğraştım hatta ama meğer hdd sorunlu imiş. Hdd ye dosya atılamıyor, atsa bile 100 kb lara düşüyor atma hızı ve attığı dosya sorunlu oluyor. Okumada hiç bir sorun yok. Hdd çöp mü oldu yoksa bi şekilde düzeltilebilir mi ? Acaba dedim bad sector varda tam yazma noktası ona mı denk geldi ? defragger programı 20 gün veriyor bitirmeye 24 saat çalıştırdım %5 oldu... Bende bıraktım... (WD Green 2 TB)

Hd Tune den baktım " İnterface CRC error count" diye bir hata buldu.

arkadaşlar bir garip sorun yaşıyorum, 2 gün önce başladı... Mesela utorrent e torrent ekledim ve indir dedim. Şu an bakıyorum peers'a " Seeders : 5883 , Leechers : 1876 = 7759" yani fazlası ile var... Hız çok güzel 2mb a çıkıyor ondan sonra başlıyor yavaş yavaş düşmeye 20 kb lara kadar düşüyor indirme hızı... İndirmiyor yani normalde 1 saat de indirdiğim şeye şimdi 1 hafta diyor... Hangi torrent olursa olsun bunu yapıyor... Ve kitleniyor... Donuyor program kapanmıyor da kapanır gibi oluyor görev yöneticisinde kalıyor kapat desende kapanmıyor. Reset atıyorum vs... Utorrent i komple kaldırdım, Deluge yükledim oda farklı bit torrent programı onda da birebir aynı sorunu yapıyor... 2 gündür başladı bu olay... Hiçbir çözüm bulamadım.
Konusunu göremedim yorum yazmaya gelmiştim bari açayım dedim

The Prodigy (2019)

The Prodigy (2019)

The Prodigy (2019)

The Prodigy (2019)

Genç ve güzel bir kadın olan Sarah, oğlu Miles'ın son zamanlardaki davranışlarında bir gariplik fark eder. Rahatsız edici davranışlar sergileyen Miles’in bu durumu gittikçe artınca çevresindekileri de tedirgin etmeye başlar. Sarah, oğlundaki bu değişimin nedenine bir türlü anlam veremez. İşler artık kontrolünden çıkmaya başladığında ailesinin güvenliğinden endişe eden Sarah, oğlunun davranışlarının kötü niyetli ve doğaüstü bir güçten kaynaklandığını düşünmeye başlar. Oğlunu korumak için her şeyi göze alan Sarah, Miles’ın bu karanlık yönüne neyin ya da kimin sebep olduğunu araştırmaya başladığında zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Oğlunun doğaüstü güçler tarafından ele geçirildiğine inanan Sarah, onu kurtarmayı başarabilecek midir?

Süre 1s 32dk
Yönetmen Nicholas McCarthy
Oyuncular: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Colm Feore devamı
Tür Korku, Gerilim
Ülke ABD

Hakkında
Meslek: Güzel sanatlar Sinema + Sinema Yüksek Lisans...
İlgi Alanları: Sinema-Fotoğraf
Forum İmzası:
Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
Forum İkinci El İmzası:
Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
Panasonic
Klima
Baymak
Ses Sistemi
Sony str dh520
Fotoğraf Ekipmanları
Canon 550D
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 19 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.425
İkinci El Bölümü Mesajları: 428
Konularının görüntülenme sayısı: 371.709 (Bu ay: 1.109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.