|
itiraz eden arkadaşlar çok olacaktır bana çalışmak şöyle iyi böyle iyi diye uzun uzun methiyeler düzecekler bana buradaki yazım başta kendi işi olmayanlar için geçerlidir 1-daha yaşınız genç gidin gezin gezemiyorsanız evde oturun 2-emekli kesimi bunun kaymağını yiyor 5 milyar maaş alıyor siz çalışarak para alıyorsunuz 3-en önemli kısım şu bu aldığınız para zaten sizin hakkınız siz çalışarak bir şeyleri haketmiyorsunuz 4-dünyada bir çok genç geziyor kamp yapıyor hayatını yaşıyor siz neden kendinizi işyerinize bağlıyorsunuz 5-çalışarak ev araba alınmıyacağını bende biliyorum o yüzden kendimi kandırmıyorum 6-çevredeki bir çok emekli çalıştığının karşılığını aldı fakat o dönem geride kaldı şimdi aldığımız para sadece bim a101 e gidiyor 7-ortalama ömür 80 yaş neden gençliğinizi heba ediyorsunuz 8-neden çalışmayı bu kadar normal karşılıyorsunuz size doğal geliyor sizce bir insanın en önemli şeyi boş zamana sahip olması değilmidir 9-ben çalışmassam diyerek sisteme kendinizi dahil etmeye çalışıyorsunuz ben olmasamda olur zaten bu sistemde 10-ücretler belli olsada yinede çalışmak istemem bu saatten sonra yaşım 30 pek bir ümidim kalmadı bir kere soğudum çünkü alacağım veya alacağınız paralar bellidir almanyada olsanız alacağınız parayı düşünün insan ömrü çok kısadır 80e kadar yaşıyacağımızın garantisi yok ve bugüne kadar yaşadığınız bu sıkıntıların hepsi yanınıza kar kalacak ben kendi sistemimi kuruyorum sizede tavsiye ederim her türlü özel mesaja açığım yeterki isteyin öyle pazarlama işiylede falan uğraşmıyorum herkese bol şanslar |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı