Şimdi Ara

Gününüzü nasıl planlıyorsunuz ve işler istemediğiniz gibi gidince kafayı yiyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 22 gibi yatıp 4de kalkıyorum saat 17ye kadar ders 17den de 22ye kadar kendi aktivitelerimi yapıyorum ama bazen çok yorgun oluyorum kalkasım gelmiyor o gün biraz geç kalksam çok moralim bozuluyor aşırı düzen takıntım var ama bu şekilde bir kalıba sokmazsam günlerimi kafayı yerim nasıl bir yol izlemem lazım kendimi boş adam gibi hissediyorum aslında öyle olmadığımı biliyorum ama çok fazla şey yapmam lazım çok fazla şey yapmak isteyince de düşünmekte3n kafayı yiyorum napıcam ben taktik istiyorum siz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?

• Her gün plan yaparım ama mutlaka bir şeyler ters gider hayatın doğasında var bu.En kralının bile kötü günleri oluyor senin sorunun bunları kafaya takman arkadaşım.bir problem çıktığında pes etmeyip üstesinden gelmelisin.Geç uyandıysan çalışmana daha fazla odaklanıp gene aynı vakitte bitirmeye çalış.Başarınca daha iyi hissedeceksin.Başaramazsan da başka gün tekrar deneyeceksin sonuçta herkes her şeyin üstesinden gelemiyor.Tavsiyem programını biraz azaltman eğer ki gece yarısı 4'te uyanıp 13 saat ders çalışıyorsan bu fazlasıyla ağır ve üzerinden gelemediğin zaman şu an yaşadığın gibi seni strese sokacak bir şey.
  • Plan yapmıyorum, plan yapmak zeki insanlar içindir.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.