|
Bir ömür maaşlı çalışan olmak gerçekten istediğiniz bir şey mi?
-
-
internetten nasıl dolar kazanılıyo la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 22 Aralık 2020; 23:21:44 >_____________________________ Kadıköy -
ürün veya hizmet satarak.
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Ya hocam bu işlere 1000 insan girer 990 ı batar 10 u çıkar böyle her yerde paylaşır siz de başarırsınız diye ordan sizin üstünüzden içerik üretip bir daha kazanır. Okul okumaktaki amaç bu devirde para kazanmak değil maalesef ki okuyarak para da kazanılmıyor bu devirde. -
İş kurmak gerçekten zor
Sermaye , fikir , vergi , işi buyutmek , itibar, kira , bunlar sitresli ve zaman alan şeyler
Ama maaşlı çalışan olmak kolay , verilen görevi yap , ay sonu para hesaba yatsın
Maaşlı işte sıkıntı su vasifsizsan alacagan para karın tokluğuna olur benim gibi ömür boyu hayatın çöp olur.
Ama okumuş , vasıflı nitelikli biriysen alırsın 8-10 bin maaş kafan rahat olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sende internetten kazanmaya çaliş borsa ögren bunlarin birkacini ögrenirsen kimseye muhtac olmayacak kadar pasif gelir elde edebilirsin.
Yani maaşlı çalışan olmak tabi ki de rahat bir durum hocam. Gelecek ay planlarını rahat yapabiliyorsun çünkü gelecek ay kaç para kazanacağını önceden bilmek gibisi yok veya 6 ay sonra ne kadar zam alacağını. Buna göre borçlanma veya yatırım yapma anlamında hareket belirlemek büyük avantaj. Babam esnaftı bi ay 3 bir ay 5 bir ay 2 kazanırdı borç harç çevirme anlamında skıntılı bir durum. Sabit gelir rahat bana göre
_____________________________ -
Şaunda baba parasi yiyorsan
25inden sonra da anne babanin yaninda yasayacaksan
Hayatin internetten ibaret olacak ve sadece yemek yiceksen
Calismana gerek yok
Aldığın maaşa göre değişir. Asgari ücrete çalışacaksan hiç çalışma pazarda limon sat.
Paypal kapanmasa yurtdışı freelance mantıklıydı, ama bir yazılımcı olarak freelance piyasasını hintliler düşürdü + Türkiye'ye döviz transferinde bankalar çok fazla kesinti yapıyor. En temizi uzaktan dolar/euro ile sabit maaşa yurtdışı bir şirkete çalışmak.
Kastınız Amazon tarzı işlerse bilemiyorum.
Domuz yiçem ben, Amerikalı olçam, boyum uzuçak, dolar da kazançam ohhhhh yaaaaa

25 sene evvel askerden döner dönmez hemen iş bulabilmiştim, zira en büyük engel askerlikti.
İş satış/pazarlama olunca imkanlar ve zaman sınırsız oluyordu:
Son model 0 km araba, limitsiz kredi kartı ve daima ofis dışında çalışmak belli başlı avantajlarıydı.
Mayışa dokanmıyor Amerikan Doları alıp zarfladıkdan sonra evin kuytu köşelerinde saklardım.
Anam bu unutulan dolar zarflarından birini bulur bulmaz küflenmeye başlayan paraları bankaya zar zor kabul ettirip Dolar hesabı açtırmış...
quote:
Orijinalden alıntı: crux07
Aldığın maaşa göre değişir. Asgari ücrete çalışacaksan hiç çalışma pazarda limon sat.Konu önüme düştü ve bu yorumumu gördüm hala aynı fikirdeyim.
forumun yapay zekası konu önerileri sunuyor ama konuların hepsi fiiii tarihinden kalma çıkıyor. bu yüzden hiçbir konu önerisine itibar edip açmıyorum
ben and borsasında yapay zeka etf leri alarak dolar kazanutorum ama ticaret yaparak hala dolar kazanamadık 5 yıl da
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Bir ara youtuber olacam ben yea diyen bir tayfa vardı. Sonra youtube bir istatistik paylaştı bildiğin soğuk duş etkisiydi o. Kaç youtube kanalı var ve kaçı gerçekten dişe dokunur para kazanıyor istatistiklerine bir bakın dediğimi anlayacaksınız.
Bu internetten kripto, borsa, e satış vs. pazarlayanların istatistiklerini de aynı şekilde çok merak ediyorum. Arada önümüze düşüyor, bir anlatıyor şöyle iyi, böyle uçuyoruz vs. da kaç tanesinin kaçı gerçekten para kazanıyor? Bence ona göre bakmak lazım. Hele ki bazıları var ki, adını bile duymadığımız yerlerden ürünler sattığından ve para kazandığından bahsediyor.
O olayı gerçekten çok merak ediyorum. Adını söyledikleri siteyi haydi ben yeni öğreniyorum diyelim, elin yabancısı kullanıyor mu o kadar?
_____________________________ özlü sözler yazacaktım ama durdum, o zamanlar eskilerde kalmış. vaz geçtim yazmaktan... -
Hayatımda sahip oldugum seyleri bir ömür 22 yıl maaşlı çalışarak yaptım
Maaşımla yatırım, yatırımlarımın getirisiyle birikim, ve sonra birikimlerimle kredi çekip yeniden yatırım. Maaş gibi garanti bir gelirim olmasaydı hiçbirisini yapamazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hocam maasin garanti olabilmesi icin devlet isinde calismaniz sart, futbolcular dahil ozel sektorde kimsenin maasi garanti degil cunku.
Tabiiki 100% garanti diye birşey yok. Allah korusun bi kaza geçiririm malulen emekli olur ve maaşı alamam. Ama genelde sektoru takip etmek, firmanın finansal verilerine hakim olmak , kötü gidişi görebilmek ve firmalarla fliörtleşiyor olmak, genelde bi firmayı hemen başlayabilirim stayusunde tutabilmek garanti maaşın temelini oluşturuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
hocam, iste bu tur risklere gore cocuk falan yapmiyorum ben. Hem cocuklari sevmem, hem de bir suru risk var senin de belirttigin gibi. Allah hepimize guzel gunler gostersin umarim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt