Şimdi Ara

Arkadaslar, tskda kac tane bordo bereli var? (ÖKK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi bir kaynak verir misiniz? Bulamadim ben. Birisi 200 kisi falan dedi bende inanmadim yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • 200 olur mu allasen

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

200 olur mu allasen

Iste bende oyle yaptim

• 427 tane var.

Kaynak: dötüm

daha resmi bir kaynak veremem bundan resmisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

427 tane var.

Vikipeidia 5bin diyor, bazi haber siteleri 7-10 bin arasi degisiyor. Ozel kuvvetler komutanliginin aciklamasi yok mudur? Onemli bi mevzu arkadaslar yardiminizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

427 tane var.

Vikipeidia 5bin diyor, bazi haber siteleri 7-10 bin arasi degisiyor. Ozel kuvvetler komutanliginin aciklamasi yok mudur? Onemli bi mevzu arkadaslar yardiminizi bekliyorum.

Türkiye'ye saldırma planı yapıyor arkadaşlar sakın söylemeyin askeri stratejimizi bilmesin. Aklı sıra sayıyı öğrenip ülkeye savaş aççak.
  • 7-8 bine vardır.Bundan 10 yıl önce 5 bindi sanırım.Çok olması bir anlam ifade etmiyor zaten.
  • Arkadaslar delil bulmam gerekiyor, yani resmi bir aciklama linki atarsaniz veya nereden ogrenebilecegimi soylerseniz cok iyi olur. Haber sitelerini bende okudum, ozel kuvvetler komutanliginin kendi sitesi yok heralde, ben bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

7-8 bine vardır.Bundan 10 yıl önce 5 bindi sanırım.Çok olması bir anlam ifade etmiyor zaten.

O zaman Tsk da görevli yani rütbeli personelin yarısı bordo bereli, iyi rakam ben bile şaşırdım. Varmıymışız o kadar...
  • özel kuvvetlerin sayısını her hangi bi yerde açıklayacaklarını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

7-8 bine vardır.Bundan 10 yıl önce 5 bindi sanırım.Çok olması bir anlam ifade etmiyor zaten.

O zaman Tsk da görevli yani rütbeli personelin yarısı bordo bereli, iyi rakam ben bile şaşırdım. Varmıymışız o kadar...

Tamamen tahmin,başka bir bilgim yok.Ayrıca 16 bin subaylı bir TSK mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Arkadaslar delil bulmam gerekiyor, yani resmi bir aciklama linki atarsaniz veya nereden ogrenebilecegimi soylerseniz cok iyi olur. Haber sitelerini bende okudum, ozel kuvvetler komutanliginin kendi sitesi yok heralde, ben bulamadim

Bunu sana neden açıklasınlar. Kafan iyi galiba
  • 100 bin subay astsubay sayısı fakat tüm kuvvetlerdeki toplamı bu
    Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Toplam

Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 22 Kasım 2014; 17:49:54 >
  • quote:

olmaları da bir ifade etmiyor. teröre karşı savaştıklarını gören olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.